Udruga Naš Hajduk pokrenula crowdfunding kampanju Ili jesmo ili nismo!

Udruga Naš Hajduk pokrenula crowdfunding kampanju Ili jesmo ili nismo!

Projekt Ili jesmo ili nismo! donacijski je projekt kojim Udruga Naš Hajduk započinje proces otplate stečenih 24,53 % dionica.

Projektom navijači Kluba imaju priliku donirati razne iznose, a za donaciju iznosa od 1.911,00 kn i više, Udruga će donatoru zahvaliti imenom i prezimenom utkanim u službeni dres koji će igrači nositi u sezoni 2017/2018. Udruga je od Kluba otkupila pravo dizajna 3. službenog dresa za iduću sezonu, a na njemu će mjesto imati svi donatori koji su ujedno i članovi Kluba. Ovu zahvalnicu možete i ustupiti nekom drugom (djetetu, roditelju, dragom prijatelju…), pod uvjetom da je navedena osoba član HNK Hajduk Split š.d.d. za tekuću 2016. godinu. Sami donator sredstava može i ne mora biti član, ali ukoliko želi ovakav način zahvale, morat će navesti ime i prezime člana Kluba i broj članske iskaznice (svoj ili od nekog kome zahvalnicu želi pokloniti).

Gdje se može donirati?
1. Dolaskom u Odjel za članstvo na Poljudu. Adresa je 8. Mediteranskih igara 2, Split.
2. Kartično preko web-stranice www.nashajduk.hr.
3. Putem opće uplatnice na svim mjestima platnog prometa ili putem e-bankarstva.

Do kada traje projekt?
Projekt traje do 30.11.2016., kada Kluba dostavlja konačan popis članova za 3. službeni dres.

Primjer članova splitskog Kluba pomoći će u masovnijem razumijevanju crowdfunding koncepta financiranja što bi se trebalo pozitivno odraziti i na ostale CF projekte u Hrvatskoj.

Više informacija o kampanji možete naći ovdje.

Add a Comment

Your email address will not be published.