Short Story

Sudjelovanjem u kampanji Staze su ljudi! pomažete razvoju Via Adriatice – prve hrvatske dugometražne planinarsko-biciklističke staze. Kako bi budućim hodačima i biciklistima olakšali 1100 kilometara dugu aVAnturu, odlučili smo se za izradu sveobuhvatne mobilne aplikacije, putem koje će, u svakom trenutku, moći pristupiti ključnim informacijama. Kako bismo to realizirali, potrebna nam je vasa pomoć te vas stoga pozivamo da svojim doprinosom u kampanji i vi postanete dio aVAnture!

Zagreb, Hrvatska

Via Adriatica – Staze su ljudi!

86,690.00kn Pledged
306 Backers
0 Days Left
Raised:
100.0%
Goal: 85,000.00kn
The campaign is successful.
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

VIA ADRIATICA – STAZE SU LJUDI!

Via Adriatica je prva hrvatska dugometražna planinarska staza, koja povezuje istarski rt Kamenjak i najjužniju kopnenu točku Hrvatske – rt Oštra, na poluotoku Prevlaka. Staza duga 1100 kilometara prolazi kroz nacionalne parkove, strogi rezervat prirode, značajne krajobraze i cijeli niz drugih zaštićenih područja i kulturnih dobara. Dotiče riječne tokove te sve priobalne planine i planinske masive. Kao takva predstavlja novi turističko-pustolovni koncept, koji su prepoznali planinari i zaljubljenici u prirodu iz Hrvatske i inozemstva.

Do sada je cijelu stazu prohodalo 20-ak thru-hikera, a pojedine dionice prešlo je oko 40 section-hikera. U ovoj godini očekuje se rekordni broj hodača te daljnja popularizacija i razvoj projekta Via Adriatice. U 2020. godini pješačka staza dobila je i biciklističku inačicu – Via Adriatica Bike, a prvi ju je prešao naš poznati putopisac i pustolov, Hrvoje Jurić.

S pojavom sve većeg broja hodača na stazi, pokazalo se da u konceptu Via Adriatice postoji prostor za unaprjeđenje logističkih aspekata VA avanture, koji bi hodačima pružili jednostavnije snalaženje na stazi te im olakšali kretanje. Izrada mobilne aplikacije, logičan je korak u tom smjeru. Kreiranje funkcionalne i tehnološki napredne aplikacije, zahtjeva financijska sredstva, koja nadilaze volonterski entuzijazam VA teama te smo se iz tog razloga odlučili organizirati crowdfunding kampanju.

ZAŠTO MOBILNA APLIKACIJA?

Format mobilne aplikacije predstavlja platformu koja je hodačima i biciklistima dostupna u svakom trenutku, tijekom prolaska staze. Mobilna aplikacija sadržavat će sve korisne informacije vezane uz samu stazu, pomoć na stazi, vremenske prognoze, karte i GPS tragove, kao i podatke o područjima i znamenitostima kojima staza prolazi. U područjima bez mobilnog signala, važno je da hodači i biciklisti u svakom trenutku mogu pristupiti ključnim informacijama i pronaći najbliže točke interesa (voda, sklonište, trgovina, prijevoz, trail-angeli…).

FAZE KAMPANJE

  1. faza: 85.000 kn – izrada osnovne verzije mobilne aplikacije
  2. faza: 35.000 kn – nadogradnja osnovne verzije aplikacije dodatnim opcijama

VIA ADRIATICA TEAM & PLANINARSKO DRUŠTVO AKTIVNATURA

Via Adriatica nastala je 2016. godine kao plod entuzijazma nekolicine zaljubljenika u prirodne ljepote Hrvatske. Od samog početka, projekt se nalazi pod okriljem planinarskog društva AktivNatura iz Zagreba. AktivNatura okuplja zaljubljenike u prirodu, rekreativce, entuzijaste i kreativce, s višegodišnjim iskustvom organiziranja druženja u prirodi, kroz različite aktivnosti, planinarenje, biciklizam, kajakarenje, i sudjelovanja u akcijama zaštite okoliša.

Via Adriatica u potpunosti počiva na volonterskom radu i angažmanu pojedinaca koji ulažu vrijeme i znanje u organizaciju i logistiku koja je potrebna za provedbu ovakvog projekta, kao i u podršku i pomoć hodačima, koji bi bez angažmana tzv. trail angela puno teže savladavali izazove koje pred njih stavlja ova prekrasna, ali zahtjevna staza.

 

[foogallery id=”9417″]


Tim kampanje

Crowdfunding kampanja također je u potpunosti rezultat volonterskog rada, a u njoj su sudjelovali:

VODITELJICA KAMPANJE: Manuela Tunjić

KAMPANJA: Manuela Tunjić, Ivana Gucek, Doris Kramarić

VIDEO: Krešimir Šarić, Ante Tonči Fabris (Outdoors Croatia), Zvonimir Drolc, Hrvoje Jurić

GRAFIKA: Ivana Gucek

DRUŠTVENE MREŽE & PR: Doris Kramarić i Ivana Gucek

VOLONTERI/KE: Sanja Radovčić, Sanja Kralj Stefanović, Luka Ukalović, Ingrid Kalčić, Melani Glavinić, Vera Ivezić, Mirela Vanjak

PODRŠKA: Srećko Vukov, Stipe Božić, Lana Hudina (Lana’s Duckass Illustrations), Hrvoje Škrlin-Vučina, Planinarski trofej


Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (ovdje možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) KEKS Pay;
d) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijemedo obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama, kriptovalutama ili KEKS Payom u roku od 1 do 12 sati.  

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

Koristimo priliku da se zahvalimo Zagrebačkoj banci i Bizzonu koji su omogućili plaćanje Visa i Mastercard karticama, Erste banci koja je omogućila plaćanje aplikacijom KEKS Pay, te Electrocoinu i PayCeku koji su omogućili plaćanje kriptovalutama Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS. Također zahvaljujemo hosting tvrtki Mydataknox na održavanju servera.


Temeljni podaci o nositelju kampanje

Naziv udruge: PD Aktiv Natura
Adresa udruge: Vrhovec 6a, Zagreb

Osoba za zastupanje: Tatjana Lončar, predsjednica
Mobitel: +385 (0)98 9566 340

E-pošta: info@viaadriatica.org
Web stranica: https://www.pd-aktivnatura.hr; https://viaadriatica.org
Facebook: https://www.facebook.com/viaadriatica
Instagram: https://www.instagram.com/via_adriatica_trail
YouTube stranica: https://www.youtube.com/channel/UCt-tFN7dLrwSBHFqDIO7T3w
OIB: 74327072632

[foogallery id=”9416″]

Rewards

50.00kn
HVALA vam što ste dio aVAnture!
36 backers
Campaign already completed.
100.00kn
ZAHVALA ZA SUDJELOVANJE U KAMPANJI u posebnoj rubrici na našoj web stranici i u novoj mobilnoj aplikaciji. Rok dostave: rujan 2021.
34 backers
Campaign already completed.
150.00kn
VIŠENAMJENSKA MARAMA (BANDANA) s logotipom Via Adriatice. Neizostavni dio opreme svakog outdoor entuzijaste, bez obzira bavite li se planinarenjem, bicikliranjem, trčanjem ili nečim trećim. U bojama Via Adriatice, osim što ćete odlično izgledati, pomoći ćete u promociji projekta te njegovoj većoj vidljivosti. Rok dostave: rujan 2021.
104 backers
Campaign already completed.
160.00kn
LAGANA DRVENA DASKA s motivom Via Adriatice, dimenzija 10x20 cm. Ovaj ručni rad namijenjen je hedonistima, koji niti u jednom trenutku neće propustiti uživati u sitnicama, kao što niti slaninu/špek/pancetu nikad neće zaboraviti ponijeti na izlet. Rok dostave: rujan 2021.
8 backers
Campaign already completed.
200.00kn
METALNI LONČIĆ s originalnom ilustracijom motiva Via Adriatice, autorice Lane Hudine (Lana's Duckass Illustrations). Nakon dugog boravka u prirodi, na vrhu planine ili nakon cjelodnevnog bicikliranja, neprocjenjiv je osjećaj popiti topli čaj ili hladno pivo. Oslikani lončići Via Adriatice poslužit će u tu svrhu, ali i kao super modni dodatak na vašem ruksaku. Rok dostave: rujan 2021.
48 backers
Campaign already completed.
250.00kn
PLANINARSKA DASKA s logotipom Via Adriatice, dimenzija 18x10 cm. Ovaj ručni rad namijenjen je hedonistima, koji više od svega cijene komociju i prostor na kojem, u miru, mogu uživati u špeku i pomidorima. Rok dostave: rujan 2021.
27 backers
Campaign already completed.
350.00kn
METALNI LONČIĆ + VIŠENAMJENSKA MARAMA za aVAnturiste sa stilom. Unikatni dizajn iz kreativne tvornice Lana's Duckass Illustrations i marama u bojama Via Adriatice učinit će vaše selfije nikad boljima, a razglednice iz planina nikad simpatičnijima. Rok dostave: rujan 2021.
25 backers
Campaign already completed.
500.00kn
LUKSUZNA PLANINARSKA DASKA S DVIJE VILICE I NOŽEM, s motivima Via Adriatice, dimenzije 16x10/16x20 cm, ručni rad. Iz manufakture Planinarski trofej stiže nam originalna poslastica za sve planinare i bicikliste, u obliku sklopive daske s drvenim vilicama i unikatnim nožem. Rok dostave: rujan 2021.
4 backers
Campaign already completed.
700.00kn
MALI VA PAKET: VIŠENAMJENSKA MARAMA, METALNI LONČIĆ I LAGANA PLANINARSKA DASKA s motivima Via Adriatice, izrađeni su i dizajnirani za potrebe kampanje, u suradnji s hrvatskim dizajnerima. Rok dostave: rujan 2021.
4 backers
Campaign already completed.
1,000.00kn
VELIKI VA PAKET: VIŠENAMJENSKA MARAMA, METALNI LONČIĆ, LUKSUZNA PLANINARSKA DASKA i PRIVJESAK s motivima Via Adriatice. Za okorjele fanove Via Adriatice pripremili smo luksuzni paket koji obuhvaća originalne predmete dizajnirane i izrađene za potrebe kampanje. S ovim paketom vaše aVAnture dobit će novu dimenziju, a odanost stazi postat će neupitna. Rok dostave: rujan 2021.
11 backers
Campaign already completed.
3,500.00kn
ZAHVALA NA STAZI. Vaše ime ostat će zapisano u zvijezdama i na ploči koja će se postaviti na stazi kao sjećanje na (nadamo se) uspješnu kampanju i vaš doprinos njenoj realizaciji. Rok dostave: svibanj 2022.
1 backers
Campaign already completed.
7,000.00kn
PRIVATNA VOĐENA PLANINARSKA TURA SA SREĆKOM VUKOVOM na dijelu staze, za 1-2 osobe. Nezaboravni jednodnevni izlet na kojem ćete doživjeti čari Via Adriatice u pratnji Srećka Vukova, idejnog začetnika projekta Via Adriatica. Destinaciju i intenzitet izleta prilagodit ćemo vašim željama i mogućnostima. Rok dostave: svibanj 2022.
0 backers
Campaign already completed.
14,000.00kn
GRUPNA VOĐENA PLANINARSKA TURA SA SREĆKOM VUKOVOM na dijelu staze, za maksimalno 8 osoba. Nezaboravni jednodnevni izlet na kojem ćete doživjeti čari Via Adriatice u pratnji Srećka Vukova, idejnog začetnika projekta Via Adriatica. Destinaciju i intenzitet izleta prilagodit ćemo vašim željama i mogućnostima. Rok dostave: svibanj 2022.
1 backers
Campaign already completed.
Name Donate Amount Date
Stipe Derek 150.00kn 10 svibnja, 2021 12:37 pm
Bruno Mezic 250.00kn 10 svibnja, 2021 6:24 pm
Darko Mühl 250.00kn 10 svibnja, 2021 6:45 pm
PBZ CARD 1,000.00kn 10 svibnja, 2021 7:04 pm
PBZ CARD 1,000.00kn 10 svibnja, 2021 7:06 pm
Thomas Horvat 150.00kn 10 svibnja, 2021 7:07 pm
Loreta Lauš 150.00kn 10 svibnja, 2021 7:24 pm
Merien Ilić 50.00kn 10 svibnja, 2021 9:31 pm
Lana Mindoljević 350.00kn 10 svibnja, 2021 10:08 pm
Vesna Totić 250.00kn 11 svibnja, 2021 12:30 am
Zoran Grgić 150.00kn 11 svibnja, 2021 9:16 am
Alenka Lalić 50.00kn 11 svibnja, 2021 9:28 am
PBZ CARD 2,000.00kn 11 svibnja, 2021 9:33 am
Lea Rizner Glavan 250.00kn 11 svibnja, 2021 9:43 am
Damir Šimunić 150.00kn 11 svibnja, 2021 9:57 am
Srećko Vukov 250.00kn 11 svibnja, 2021 10:25 am
Helena Marinac 150.00kn 11 svibnja, 2021 11:21 am
Roberta Reich 100.00kn 11 svibnja, 2021 11:58 am
Marin Mitrović 50.00kn 11 svibnja, 2021 12:12 pm
Ana Pedišić 200.00kn 11 svibnja, 2021 12:14 pm
Ivica Lačkovski 150.00kn 11 svibnja, 2021 12:47 pm
DREZGA d.o.o. 15,000.00kn 11 svibnja, 2021 1:38 pm
Milena Čabrijan 500.00kn 11 svibnja, 2021 3:31 pm
Luka Ukalovic 250.00kn 11 svibnja, 2021 4:20 pm
Sonja Levak 150.00kn 11 svibnja, 2021 4:51 pm
Danijel Sorola 150.00kn 11 svibnja, 2021 6:49 pm
Vlaho Mihač 100.00kn 11 svibnja, 2021 7:03 pm
Ana Čikoš 150.00kn 11 svibnja, 2021 8:48 pm
Iva Davidovic 50.00kn 11 svibnja, 2021 9:15 pm
Ranko Prah 150.00kn 12 svibnja, 2021 7:36 am
Andrea Švaglić 250.00kn 12 svibnja, 2021 8:17 am
damir ivković 250.00kn 12 svibnja, 2021 12:32 pm
Marija Štefanović 150.00kn 12 svibnja, 2021 2:00 pm
Ivica Sudac 100.00kn 12 svibnja, 2021 2:13 pm
ŠKRILJA d.o.o. 150.00kn 12 svibnja, 2021 4:25 pm
Ivan Kovačević 250.00kn 12 svibnja, 2021 6:55 pm
Iva Stiplosek 50.00kn 13 svibnja, 2021 8:17 am
Josipa Vragolov 150.00kn 13 svibnja, 2021 8:35 am
Mate Čeko 250.00kn 13 svibnja, 2021 8:47 am
Željana Gojčeta 100.00kn 13 svibnja, 2021 8:48 am
Gorana Rabar 350.00kn 13 svibnja, 2021 9:10 am
MOJCA SLOVENC OREL 250.00kn 13 svibnja, 2021 9:32 am
Marko Brusač 150.00kn 13 svibnja, 2021 9:43 am
Stipe Dulibic 150.00kn 13 svibnja, 2021 9:54 am
Mario Kos 150.00kn 13 svibnja, 2021 9:56 am
Rail Cargo Logistic RCL 3,000.00kn 13 svibnja, 2021 9:58 am
Sanja Peršić 150.00kn 13 svibnja, 2021 10:19 am
Vesna Bogdan 50.00kn 13 svibnja, 2021 10:39 am
Branka Tokic 350.00kn 13 svibnja, 2021 10:49 am
Danijela Gračanin 150.00kn 13 svibnja, 2021 11:08 am
Jelena Holenko 250.00kn 13 svibnja, 2021 11:54 am
Mario Škot 250.00kn 13 svibnja, 2021 12:00 pm
Ivana Lukšić 150.00kn 13 svibnja, 2021 12:11 pm
Mario Bonić 50.00kn 13 svibnja, 2021 12:42 pm
Marina Betevic Dadic 150.00kn 13 svibnja, 2021 12:54 pm
Tomo Serdar 150.00kn 13 svibnja, 2021 1:10 pm
Tanja Fazlić 150.00kn 13 svibnja, 2021 1:12 pm
Nikola Rumora 250.00kn 13 svibnja, 2021 1:52 pm
Ivona Jeličić 50.00kn 13 svibnja, 2021 1:55 pm
Bernardica Stipić 150.00kn 13 svibnja, 2021 4:08 pm
Mirjana Ilej 200.00kn 13 svibnja, 2021 4:18 pm
Matija Vukusic 150.00kn 13 svibnja, 2021 4:29 pm
Koraljka Muzic 200.00kn 13 svibnja, 2021 5:29 pm
Robert Lokar 150.00kn 13 svibnja, 2021 5:33 pm
Andrea Pavleković 50.00kn 13 svibnja, 2021 5:49 pm
Milivoj Štimac 100.00kn 13 svibnja, 2021 5:54 pm
Ivana Belamarić 150.00kn 13 svibnja, 2021 6:19 pm
Filip Šagud 150.00kn 13 svibnja, 2021 6:34 pm
Snježana Urban 150.00kn 13 svibnja, 2021 8:32 pm
Lucija Wilder 150.00kn 13 svibnja, 2021 9:05 pm
Vesna Juras 250.00kn 13 svibnja, 2021 9:15 pm
Mladen Domazetovic 250.00kn 13 svibnja, 2021 9:23 pm
Janja Dugi 150.00kn 13 svibnja, 2021 9:28 pm
Maja Medica 50.00kn 13 svibnja, 2021 9:53 pm
Marko Klišanin 10.00kn 14 svibnja, 2021 12:09 am
Pavao Ligutic 150.00kn 14 svibnja, 2021 12:49 am
Tajana Štalmajer 150.00kn 14 svibnja, 2021 6:45 am
Saša Medved 150.00kn 14 svibnja, 2021 7:23 am
Martina Ružić 250.00kn 14 svibnja, 2021 8:14 am
Suzana Derušek 150.00kn 14 svibnja, 2021 8:30 am
Irena Borovina 50.00kn 14 svibnja, 2021 8:56 am
Dragan Zjalic 150.00kn 14 svibnja, 2021 8:58 am
Branka Maračić 100.00kn 14 svibnja, 2021 8:59 am
Mirjana Šupraha 200.00kn 14 svibnja, 2021 9:00 am
Višnja Pilepić 100.00kn 14 svibnja, 2021 9:01 am
Tamara Sremec 250.00kn 14 svibnja, 2021 9:01 am
Vice Vidak 50.00kn 14 svibnja, 2021 9:02 am
Tamara Sremec 350.00kn 14 svibnja, 2021 9:06 am
Nike Šestanović 500.00kn 14 svibnja, 2021 9:31 am
Šime Kurtov 50.00kn 14 svibnja, 2021 9:38 am
Ana Kac Čubranić 350.00kn 14 svibnja, 2021 9:58 am
zoran iviš 150.00kn 14 svibnja, 2021 10:01 am
zoran iviš 150.00kn 14 svibnja, 2021 10:10 am
Marko Sekulić 200.00kn 14 svibnja, 2021 10:16 am
Ana Strukan 350.00kn 14 svibnja, 2021 10:59 am
Marina Schreiner 370.00kn 14 svibnja, 2021 11:14 am
Hrvoje Miklošević 150.00kn 14 svibnja, 2021 11:23 am
Dražen Kroflin 200.00kn 14 svibnja, 2021 11:25 am
Daniel Lončar 200.00kn 14 svibnja, 2021 12:11 pm
Vedran Drmic 150.00kn 14 svibnja, 2021 12:32 pm
Vlatka Makanec Cerovečki 150.00kn 14 svibnja, 2021 1:29 pm
Franka Krivic 20.00kn 14 svibnja, 2021 1:45 pm
Jasmina Jakelic 200.00kn 14 svibnja, 2021 2:05 pm
Damir Lipošćak 200.00kn 14 svibnja, 2021 2:16 pm
Tomislav Šiško 150.00kn 14 svibnja, 2021 2:37 pm
Rail Cargo Logistic RCL 3,000.00kn 14 svibnja, 2021 2:39 pm
Ana Mikac 50.00kn 14 svibnja, 2021 3:16 pm
Davor Vukelić 150.00kn 14 svibnja, 2021 3:36 pm
Ana Grubješić 250.00kn 14 svibnja, 2021 3:45 pm
Marina Škrapić 200.00kn 14 svibnja, 2021 4:03 pm
Morana Suton 100.00kn 14 svibnja, 2021 4:24 pm
Filip Šagud 150.00kn 14 svibnja, 2021 5:12 pm
Marina Lambaša Vukšić 200.00kn 14 svibnja, 2021 5:24 pm
Ivana Mudrovcic 150.00kn 14 svibnja, 2021 5:44 pm
Robert Pesserl 150.00kn 14 svibnja, 2021 6:49 pm
Mateo Smokovic 150.00kn 14 svibnja, 2021 7:05 pm
Ines Fabijanic 200.00kn 14 svibnja, 2021 7:31 pm
Dubravko Balent 250.00kn 14 svibnja, 2021 8:24 pm
Hana Bucic 50.00kn 14 svibnja, 2021 9:04 pm
Luka Pleše 100.00kn 14 svibnja, 2021 9:08 pm
Zeljka Medved 50.00kn 14 svibnja, 2021 9:13 pm
Luka Katić 200.00kn 14 svibnja, 2021 9:31 pm
Renata Frank 200.00kn 14 svibnja, 2021 9:32 pm
Vedran IVANIS 350.00kn 14 svibnja, 2021 10:02 pm
Darjan Brizić 100.00kn 14 svibnja, 2021 10:21 pm
Irena Corko Mestrovic 200.00kn 15 svibnja, 2021 8:06 am
Maja Jelić 20.00kn 15 svibnja, 2021 8:27 am
Jakov Steko 350.00kn 15 svibnja, 2021 8:31 am
Tihana Pasalic 150.00kn 15 svibnja, 2021 8:46 am
Ivana Medved 150.00kn 15 svibnja, 2021 8:54 am
Nada Zubic 350.00kn 15 svibnja, 2021 9:07 am
Žanet Martin Perlić 350.00kn 15 svibnja, 2021 10:04 am
Matea Matahlija 50.00kn 15 svibnja, 2021 10:46 am
SANJA RADOVČIĆ 150.00kn 15 svibnja, 2021 11:10 am
Jasmina Bezrok 100.00kn 15 svibnja, 2021 11:33 am
Emil Paladin 1,000.00kn 15 svibnja, 2021 12:45 pm
Zlatko Beg 150.00kn 15 svibnja, 2021 4:57 pm
Ivan Biškupić 200.00kn 15 svibnja, 2021 6:19 pm
Gordana Cecić 500.00kn 15 svibnja, 2021 8:43 pm
Filip Pavlović 200.00kn 15 svibnja, 2021 8:55 pm
Sanja Barić 50.00kn 15 svibnja, 2021 9:29 pm
Lidia Starasinic 150.00kn 15 svibnja, 2021 10:13 pm
Ines Vrbanec 100.00kn 15 svibnja, 2021 10:33 pm
Amra Buksic 200.00kn 15 svibnja, 2021 11:11 pm
Maja Šimleša 150.00kn 16 svibnja, 2021 6:18 am
Marie Depaepe 1,000.00kn 16 svibnja, 2021 6:26 am
Jasna Jelinek 150.00kn 16 svibnja, 2021 7:35 am
Marijeta Sinjeri 100.00kn 16 svibnja, 2021 8:36 am
Katica Mustapić 100.00kn 16 svibnja, 2021 11:30 am
Saša Ljepović 100.00kn 16 svibnja, 2021 11:33 am
Hana Ljubić 200.00kn 16 svibnja, 2021 11:59 am
Sinisa Harmicar 100.00kn 16 svibnja, 2021 1:28 pm
Dunja Vidicek 100.00kn 16 svibnja, 2021 1:36 pm
Maja Kostic 150.00kn 16 svibnja, 2021 3:55 pm
Nino Cvitan 50.00kn 16 svibnja, 2021 3:57 pm
Dorica Matešić 150.00kn 16 svibnja, 2021 5:31 pm
Marijana Težak 50.00kn 16 svibnja, 2021 6:59 pm
Mate Marijan 100.00kn 17 svibnja, 2021 8:38 am
Maja Lazarus 200.00kn 17 svibnja, 2021 9:01 am
Nataša Batinić 50.00kn 17 svibnja, 2021 9:51 am
Zlatko Mihocek 350.00kn 17 svibnja, 2021 9:55 am
Kruno Miksic 150.00kn 17 svibnja, 2021 11:21 am
Darija Klepec 150.00kn 17 svibnja, 2021 6:18 pm
Vedran Harapin 350.00kn 18 svibnja, 2021 12:37 am
Matija Babić 150.00kn 18 svibnja, 2021 7:50 am
Andrea Kurjaković 100.00kn 18 svibnja, 2021 9:12 am
Sonja Juričić Cvitan 50.00kn 18 svibnja, 2021 10:01 am
Nada Kuba-Grubješić 150.00kn 18 svibnja, 2021 10:53 am
Drago Ferk 200.00kn 18 svibnja, 2021 11:22 am
Ivan Cvitanić 150.00kn 18 svibnja, 2021 2:10 pm
Vesnica Dorčić 200.00kn 18 svibnja, 2021 2:43 pm
Tena Mršić 150.00kn 18 svibnja, 2021 2:49 pm
Silvia Kolarić 200.00kn 18 svibnja, 2021 2:55 pm
Adrijana Strnad 350.00kn 18 svibnja, 2021 3:52 pm
Vlasta Šimek 150.00kn 19 svibnja, 2021 8:39 am
Petra Podhorsky 50.00kn 19 svibnja, 2021 9:58 am
Željka Vilagoš 200.00kn 19 svibnja, 2021 1:39 pm
Zlatko Knezović 200.00kn 19 svibnja, 2021 2:34 pm
Tamara Jakovljevic 150.00kn 19 svibnja, 2021 6:08 pm
Ivana Gucek 160.00kn 19 svibnja, 2021 7:07 pm
Sanja Bedić 150.00kn 19 svibnja, 2021 8:06 pm
ronald filipović 160.00kn 19 svibnja, 2021 9:11 pm
Katarina Malenica 200.00kn 20 svibnja, 2021 8:38 am
Petra Križan 200.00kn 20 svibnja, 2021 10:58 am
Pacijenti Ljekarne Sruk Vrbovec 100.00kn 20 svibnja, 2021 11:03 am
Sanjin Dragozetić 150.00kn 20 svibnja, 2021 3:12 pm
Toni Markovic 150.00kn 20 svibnja, 2021 4:10 pm
"Pomalo" Bouissaguet Thomas 700.00kn 20 svibnja, 2021 6:17 pm
Kruno Petričević 150.00kn 21 svibnja, 2021 12:49 pm
Ranko Dragičević 100.00kn 21 svibnja, 2021 11:11 pm
Roberta Čupić 350.00kn 22 svibnja, 2021 9:00 am
Toni Pintarić 350.00kn 22 svibnja, 2021 12:10 pm
Ivo Kuzmanovic 700.00kn 22 svibnja, 2021 7:10 pm
Darka Uremovic 150.00kn 23 svibnja, 2021 9:27 am
Dobrisa Adamec 250.00kn 23 svibnja, 2021 11:02 am
Dobrisa Adamec 150.00kn 23 svibnja, 2021 11:09 am
Miro Cosic 200.00kn 23 svibnja, 2021 1:35 pm
Christine Hoegg 200.00kn 23 svibnja, 2021 3:17 pm
Ante Tomić 200.00kn 23 svibnja, 2021 7:42 pm
Antonio Krupljanić 150.00kn 23 svibnja, 2021 10:30 pm
Zdenka Gugo 100.00kn 24 svibnja, 2021 7:41 am
Nikola Jokić 50.00kn 24 svibnja, 2021 7:41 am
Hrvoje Bišćan 150.00kn 24 svibnja, 2021 9:16 am
Aleksandra Marinović 100.00kn 24 svibnja, 2021 9:23 am
Mihael Harmicar 50.00kn 24 svibnja, 2021 9:54 am
Anto Colic 150.00kn 24 svibnja, 2021 9:59 am
Zoran Lončar 200.00kn 24 svibnja, 2021 12:13 pm
Audrey De Paepe 160.00kn 24 svibnja, 2021 3:03 pm
Marijan Kudrna 1,000.00kn 24 svibnja, 2021 3:54 pm
Nikola Kudrna 1,000.00kn 24 svibnja, 2021 4:05 pm
Melani Glavinić 100.00kn 24 svibnja, 2021 4:29 pm
Dario Zrilic 150.00kn 24 svibnja, 2021 7:06 pm
Adriana Niki 100.00kn 24 svibnja, 2021 9:33 pm
Nina Corak 150.00kn 25 svibnja, 2021 8:58 am
Rajka Joksimovic 200.00kn 25 svibnja, 2021 3:12 pm
Dejan Doležal 200.00kn 25 svibnja, 2021 3:37 pm
Zvonimir Šarić 200.00kn 25 svibnja, 2021 4:48 pm
Belma Gutlic 150.00kn 26 svibnja, 2021 8:30 am
Zdravko Zemljić 150.00kn 26 svibnja, 2021 6:19 pm
Sanja Radovčić 350.00kn 26 svibnja, 2021 10:00 pm
Vedran Santak 150.00kn 27 svibnja, 2021 9:17 am
Stanko Kokša 150.00kn 27 svibnja, 2021 2:18 pm
Lucija Kavčić 50.00kn 28 svibnja, 2021 7:04 am
Thomas Kezele 150.00kn 28 svibnja, 2021 9:18 am
Belma Gutlic 300.00kn 28 svibnja, 2021 10:57 am
Nevenka Grubješić 150.00kn 29 svibnja, 2021 7:14 am
Karlo Kovačić 50.00kn 29 svibnja, 2021 8:04 am
Mišel Prelesnik 1,000.00kn 29 svibnja, 2021 5:55 pm
Nataša Vrhovnik 160.00kn 29 svibnja, 2021 8:08 pm
Željko Lukač 200.00kn 30 svibnja, 2021 8:03 am
Andelko Ristevski 250.00kn 30 svibnja, 2021 8:23 am
Vedran Dražan 150.00kn 30 svibnja, 2021 10:34 am
Dragan Roša 100.00kn 30 svibnja, 2021 2:56 pm
William Swain 100.00kn 30 svibnja, 2021 8:41 pm
Alan Štimac 1,000.00kn 31 svibnja, 2021 11:21 am
Romana Jadrijević Lozančić 200.00kn 31 svibnja, 2021 1:28 pm
Damir Oslić 100.00kn 31 svibnja, 2021 1:52 pm
Iva Štefančić 350.00kn 31 svibnja, 2021 8:47 pm
Slađana Marija Čolić 150.00kn 1 lipnja, 2021 12:07 am
Denis Validžić 250.00kn 1 lipnja, 2021 7:21 am
ZVONIMIR BREGEŠ 500.00kn 1 lipnja, 2021 6:42 pm
Željka Vidović 350.00kn 1 lipnja, 2021 7:29 pm
Renata Kenda 150.00kn 4 lipnja, 2021 5:24 pm
Danijela Dejan 200.00kn 4 lipnja, 2021 7:45 pm
Doris Skočić 100.00kn 4 lipnja, 2021 11:53 pm
Tomislav Bezak 150.00kn 5 lipnja, 2021 1:09 pm
Josip Štefančić 150.00kn 5 lipnja, 2021 5:08 pm
Karmen Preskar 150.00kn 7 lipnja, 2021 11:19 am
Irena Matejčić 100.00kn 7 lipnja, 2021 2:39 pm
Luka Žuženić 3,500.00kn 7 lipnja, 2021 5:06 pm
NIKOLINA TURČINOVIĆ DUPOR 50.00kn 7 lipnja, 2021 7:27 pm
Matija Culjak 200.00kn 7 lipnja, 2021 8:06 pm
Marko Majić 200.00kn 7 lipnja, 2021 9:23 pm
Nikolina Bobesic 200.00kn 7 lipnja, 2021 10:56 pm
Aleksandra Deluka-Tibljas 150.00kn 7 lipnja, 2021 11:28 pm
Antea Popović 150.00kn 8 lipnja, 2021 8:01 am
Antea Popović 160.00kn 8 lipnja, 2021 8:03 am
Igor hržić 150.00kn 8 lipnja, 2021 10:28 am
Vedrana Maglica 150.00kn 8 lipnja, 2021 12:15 pm
Emina Hecimovic 100.00kn 8 lipnja, 2021 12:30 pm
Nikolina Bešenić 50.00kn 9 lipnja, 2021 8:14 am
Štefan Štivičić 150.00kn 9 lipnja, 2021 10:05 am
Dejan Kuscic 290.00kn 9 lipnja, 2021 2:30 pm
Alenka Bađun 150.00kn 9 lipnja, 2021 3:08 pm
Kristijan Kožić 350.00kn 9 lipnja, 2021 3:54 pm
Vesna Bilic 50.00kn 9 lipnja, 2021 5:20 pm
David Šantak 150.00kn 9 lipnja, 2021 5:48 pm
Jana Busic 200.00kn 10 lipnja, 2021 8:20 am
Amir Arnautović 100.00kn 10 lipnja, 2021 7:47 pm
Klaudia Fischer 250.00kn 10 lipnja, 2021 8:43 pm
Rade Krnjeta 50.00kn 11 lipnja, 2021 12:41 am
Maja Dragosavac 200.00kn 11 lipnja, 2021 9:24 am
MIJO VRAČEVIĆ 160.00kn 11 lipnja, 2021 10:26 am
MIJO VRAČEVIĆ 150.00kn 11 lipnja, 2021 10:43 am
Maja Jolić 50.00kn 11 lipnja, 2021 2:18 pm
Leopold Stipić 150.00kn 11 lipnja, 2021 10:04 pm
Marijana Petrić 150.00kn 12 lipnja, 2021 9:59 am
Ana-Marija Vrdoljak 150.00kn 12 lipnja, 2021 10:41 am
Ivana Jozić 150.00kn 13 lipnja, 2021 10:35 pm
Lovro Lepan 150.00kn 14 lipnja, 2021 6:29 am
Hana Ljubić 350.00kn 14 lipnja, 2021 11:30 am
Paola Cecuk 700.00kn 14 lipnja, 2021 1:17 pm
Alen Krnjić 160.00kn 14 lipnja, 2021 2:08 pm
Tijana Žganec Koprivnjak 200.00kn 14 lipnja, 2021 2:21 pm
Emilija Čegec 50.00kn 14 lipnja, 2021 2:23 pm
Mirko Udženija 200.00kn 14 lipnja, 2021 3:15 pm
Zvonimir Šarić 150.00kn 14 lipnja, 2021 3:17 pm
Slađana Ovčarić 200.00kn 14 lipnja, 2021 3:54 pm
Katarina Rosic 100.00kn 14 lipnja, 2021 4:09 pm
Irena Brajević 50.00kn 14 lipnja, 2021 4:19 pm
Neven Protić 160.00kn 15 lipnja, 2021 9:49 am
Darko Križnik 150.00kn 15 lipnja, 2021 10:15 am
Hrvoje Bartol 200.00kn 16 lipnja, 2021 12:46 pm
Nataša Hmelina 200.00kn 16 lipnja, 2021 1:36 pm
Galerija Mona Lisa 350.00kn 16 lipnja, 2021 5:32 pm
Ivan Habalic 350.00kn 16 lipnja, 2021 11:04 pm
Lana Grzanic 350.00kn 17 lipnja, 2021 2:25 am
Renata Jagetić 700.00kn 17 lipnja, 2021 11:26 am
Igor Nendl 150.00kn 17 lipnja, 2021 11:27 am
Ivona Zec 100.00kn 17 lipnja, 2021 11:33 am
Kosta Brajo 50.00kn 17 lipnja, 2021 12:33 pm
Ana Vidan 200.00kn 17 lipnja, 2021 3:17 pm
Lucija Biondić 150.00kn 17 lipnja, 2021 5:56 pm
Dario Bogati 300.00kn 17 lipnja, 2021 8:56 pm
ivana butigan 350.00kn 17 lipnja, 2021 9:45 pm
Amalia Pensa 50.00kn 24 lipnja, 2021 12:20 pm