Short Story

pomozite mi pretvorit ljepote visa dostupne svima koji vole sport i rekreaciju na otvorenom i da pokrenemo sportsko edukativni kamp.

 

Otok vis, Hrvatska

sportsko/rekreativni outdoor team building

0.00kn Pledged
0 Backers
Raised:
0.0%
Goal: 100,000.00kn
Minimum amount is kn Maximum amount is kn
kn
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Poštovanje na otoku visu je klima idealna za pripremanje sportista za natjecanja,oporavak od ozljeda,rekreaciju i vjezbanje na otvorenom ima planinarskih staza,zabacenih plaza,svjez zrak ,netaknutu prirodu..sve sto je potrebno za zdrav trening.

Imao sam tu srecu da sam nasljedio nekoliko parcela i kucu na otoku i zelja mi je pokrenut sportski kamp. malo sam istrazivao i vidim da je jako velika potraznja u danasnje “novo normalno” kao sto svi znamo zbog obaveznih mjera, od parcela neke su suma neke brdasca,masline priroda.more….

trazim partnera koji je voljan investirat kako bi ovo sve postalo moguce,a ako ste ikad bili na visu onda vam je jasno da je potrebno samo zavrtit kolo i dalje samo nebo je granica,vis je slabo razvijen sto se tice sporta i vanjskih aktivnosti a nudi ogroman broj mogucnosti.

potrebna mi je vasa pomoc kako bi nasljedstvo  i ideju pretvorio u stvarnost!

slobodno me kontaktirajte za bilo kakvu informaciju i svaka pomoc,donacije je dobro dosla i naravno nadam se da cu uspjet ostvarit navedeno i da se uskoro i vidimo…

S postovanjem Anto

Rewards

0.00kn
nema ogranicenja u ulaganje svaki ulagac dobija udio u projektu i osnivanju istog
siječanj, 2022
Estimated Delivery
1 rewards left