Short Story

Ovo je kampanja za lansiranje KCM u digitalno doba. Prenosit ćemo koncerte, predavanja, radionice. Lansirat ćemo KCM radio. Organizirat ćemo online edukacije s muzičarima. Ništa nas više u budućnosti neće odvojiti od naših izvođača i naše publike.

Isto tako, otvorit ćemo vrata i dati podršku svima onima koji godinu dana nisu svirali, stvarali, nastupali. Napravit ćemo Festival otvaranja čim to bude moguće. Tada ćete svakodnevno moći uživo uživati u svim onim izvođačima koje niste vidjeli godinu dana. I više.

Ukratko: pretvorit ćemo KCM u klub koji je još više povezan s vjernim posjetiteljima. Uvest ćemo poseban program rezerviran za sve one kojima je KCM nezaobilazno mjesto u gradu.

Mesnička 12, Zagreb, Hrvatska

Podrži KCM!

0.00kn Pledged
0 Backers
0 Days Left
Raised:
0.0%
Goal: 120,000.00kn
This campaign has been invalid or not started yet.
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Mi smo KCM.

Kod nas ste slušali jazz ili posjetili kung-fu tečaj. Plesali na techno ili pogali na pank. Tiho solirali uz bijelo vino ili se nadglasavali s likom za šankom.

Volimo bendove bez sluha s vjernom publikom. Volimo izvođače apsolutnog sluha bez ikakve publike. Super nam je kad dođeš i okreneš rundu za čitav klub. Super nam je da piješ jednu kavu šest sati dok uživaš u nekom čudnom bendu.

U tri godine postojanja, napravili smo preko 1000 događaja: koncerata, predavanja, sajmova. U tri godine stvorili smo mjesto u centru Zagrebu koje je centar kulture u svakom značenju te riječi. Visoke i niske. Popularne i avangardne. Amaterske i profesionalne.

2020. zatvorili smo KCM zbog pandemije. Izgubili smo desetke zaposlenika. Stotine muzičara i umjetnika izgubilo je mjesto za program. Tisuće zagrepčana izgubilo je mogućnost uživanja u kulturi.

Bilo je jako teško. Ali nismo se predali.

Godinu dana smo mislili, maštali i planirali. Dva pitanja bila su ključna. Prvo, kako da pomognemo svim umjetnicima koji godinu dana nisu nastupali. Drugo, kako da osiguramo da nas više nikad ništa ne može odvojiti od naše publike i izvođača. I evo što smo smislili:

away from black an/ with Ciljevi kampanje Ovom kampanjom financiramo: Sistem za live-streaming i radio program (lansiramo U digitalno doba) Festival otvaranja i nastupe i umjetnika koje je 2020 bacila na the to ng. would n. of

Nabavit ćemo najbolji sistem za audio / video snimanje i prijenos podataka. Lansirat ćemo KCM u digitalno doba. Prenosit ćemo koncerte, predavanja, radionice. Lansirat ćemo KCM radio. Organizirat ćemo online edukacije s muzičarima. Ništa nas više u budućnosti neće odvojiti od naših izvođača i naše publike.

Otvorit ćemo vrata i dati podršku svima onima koji godinu dana nisu svirali, stvarali, nastupali. Napravit ćemo Festival otvaranja čim to bude moguće. Tada ćete svakodnevno moći uživo uživati u svim onim izvođačima koje niste vidjeli godinu dana. I više.

Pretvorit ćemo KCM u klub koji je još više povezan s vjernim posjetiteljima. Uvest ćemo poseban program rezerviran za sve one kojima je KCM nezaobilazno mjesto u gradu.

Za ostvarenje svega ovoga potrebna nam je vaša pomoć. Uz sve vas s kojima smo sve ove godine svirali, pjevali, educirali se, pili, jeli, upoznavali se – sve je moguće. Ako nas odlučite podržati – pripremili smo za vas brojne nagrade. Sigurni smo da će se naći nešto za svačiji ukus.

10€ Upad na tulum otvaranja + 25€ Majica ili torba + clanstvo 50€ Zlatno clanstvo + backstage 50€ Plocas potpisom 75€ paket 100€ Plakat KCM vizuala + posveta i autogrami javnih osoba, + zlatno 100€ Privatni stol + zlatno 250€ Privatni jazz koncert 500€ Zakupi jedan dio prostora 1,000€ Zakupi prostor

 

Partneri artplakata DORF 14. FESTIVAL DOKUMENTARNOG ROCK HITCHTONE UDRUGA ZA PROMICANJE JAZZ GLAZBE I KULTURE MUSIC & PROMOTION nST NOVI SISACKI TJEDNIK K EQUILIBRIUM radio koji nije za svakoga! LABEL Z A G R E B

Rewards

75.00kn
Dođite na prvi post-pandemijski tulum. Rakija u potocima, bendovi iznenađenja, konfeti! Ma sve!rnrnPodrškom ćete postati član KCM-a i dobiti svoju iskaznicu i dodatne pogodnosti za članove.
rujan, 2021
Estimated Delivery
0 backers
Reward is not valid.
169.00kn
Majica ili torba + upad na tulum otvaranja + članstvo
0 backers
Reward is not valid.