Short Story

Play attention je edufeedback tehnologija nastala kombiniranjem skeniranja moždanih impulsa, kognitivnih vježbi i tehnika oblikovanja ponašanja.  Sastoji se od BodyWave sučelja (narukvice) koja se postavlja na nogu ili ruku te od programa koji sadrži zanimljive video igrice. Narukvica šalje podatke o moždanoj aktivnosti u igricu, na taj način osoba u potpunosti svojom pažnjom i koncentracijom na zadatak kontrolira tijek igrice.

Nakon završetka program daje povratnu informaciju o razini pažnje.

 

zadar, Hrvatska

Play attention

0.00kn Pledged
0 Backers
0 Days Left
Raised:
0.0%
Goal: -1.00kn
Minimum amount is kn Maximum amount is kn
kn
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Mi smo udruga za pomoć osobama s teškoćama u razvoju Borac. Kroz vježbe pomoću uređaja play attention   želimo poboljšati kvalitetu života djeci i odraslima na način da im se smanje simptomi  hiperaktivnosti i deficita pažnje. Redovno korištenje pospješuje ignoriranje ometajućih sadržaja, razvija vještine pamćenja, razvija vještine organiziranja, održavanje pažnje. Kao posljedica dolazi do povećanog uspjeha u školi i na radnom mjestu, povećava samopouzdanje.

Kampanja će osigurati iznos potreban za kupovinu uređaja, igrice potrebne za terapiju koje se prodaju odvojeno i edukaciju za ustanovu.

Udruga djeluje godinu dana do sada smo imali projekt sport za djecu s teškoćama u razvoju, cilj nam je proširiti svoje usluge u svim područjima potrebnim da bi djeca i odrasli s teškoćama bili što samostalniji u svom životu.

Rewards

3,600.00kn
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
1 rewards left