Short Story

Želimo prikupiti 1.185.000 kuna​ za Zvjezdarnicu Višnjan, jednog od najboljih svjetskih lovaca na asteroide, i vjerojatno najistaknutiju hrvatsku organizaciju koja već nekoliko desetljeća educira buduće hrvatske znanstvenike. Najniži ciljani iznos kampanje je 300.000 kn.

Višnjan, Hrvatska

Nebo je granica: pomozimo Zvjezdarnici Višnjan educirati nove generacije znanstvenika

1,299,789.00kn Pledged
999 Backers
0 Days Left
Raised:
100.0%
Goal: 1,185,000.00kn
The campaign is successful.
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Dosegli smo i treći cilj: 835.000 kuna, što znači da će Zvjezdarnica Višnjan moći krenuti u projekt izrade teleskopa demonstratora novih tehnologija, tj. prototipa za novu generaciju teleskopa za praćenje asteroida.

Sad imamo priliku omogućiti Zvjezdarnici da izradi bolji prototip od onog kojem se gospodin Korado Korlević oprezno nadao da će kampanja omogućiti 🙂

IDEMO NA 4. CILJ u iznosu od 1,185 milijuna kuna i produljujemo kampanju do 15. siječnja 2021!

Što ćemo s time postići? Naime, zbog silnog tehnološkog razvoja, teleskop koji Zvjezdarnica trenutno koristi u naredne će četiri godine postati nekonkurentan. Zbog toga g. Korlević u posljednje dvije godine s učenicima i studentima planira rad na projektu izrade sljedeće generacije teleskopa. Cilj kampanje od 835.000 kuna već je omogućio izradu prototipa teleskopa od 600 mm promjera objektiva. Novi cilj od 1,185 milijuna kuna omogućit će izradu prototipa teleskopa od 800 mm promjera objektiva, kao i nabavku puno kvalitetnijih materijala i dijelova za taj prototip od prvotno planiranih. Zvjezdarnica koja spada u pet najvažnijih zvjezdarnica na svijetu za mjerenje položaja tek otkrivenih objekata koji bi mogli proći blizu Zemlje, svakako zaslužuje ostati na samom svjetskom vrhu. Mi koji vodimo ovu crowdfunding kampanju presretni smo da imamo i čast, i priliku da pomognemo to omogućiti.

Cilj povećavamo i rok kampanje produljujemo zbog iznimno velikog interesa javnosti i želje pojedinaca i tvrtki da pomognu i uključe se. U razgovorima smo s tvrtkama kojima budžet nažalost nije omogućivao uključenje u kampanju tijekom 2020. godine, ali će moći donirati u siječnju 2021.

Idemo sad do 1,185 milijuna kuna, idemo zajedno učiniti ovu kampanju jednom od najvećih, ako ne i najvećom crowdfunding kampanjom za znanost u Hrvatskoj! 

Tko smo mi, koliko i za što skupljamo?

Korisnik crowdfunding kampanje je Astronomsko društvo Višnjan koje je na sugestiju tima volontera prihvatilo sljedeći cilj:

Želimo skupiti 835.000 kunaza Zvjezdarnicu Višnjan, jednog od najboljih svjetskih lovaca na asteroide, i vjerojatno najistaknutiju hrvatsku organizaciju koja već nekoliko desetljeća educira buduće hrvatske znanstvenike.

Pomažemo financirati dvije krucijalne stvari potrebne za edukaciju nove generacije mladih znanstvenika:
1.
geodetsku kupoluza odvijanje edukativnih programa i
2.
bungalove za smještaj gostiju(učenika, profesora i mentora).

Iznos od 835.000 kn planiramo skupljati od 1. do 31. prosinca 2020. godine i sigurni smo da ćemo u tome uspjeti. Do sada su se brojni građani, poduzetnici i anonimni dobročinitelji uspješno uključivali u slične projekte, i vjerujemo da podrška neće izostati ni sada u 2020. godini, kad je znanost, kritičko razmišljanje i znanje budućih generacija posebno na udaru.

Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (ovdje možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijeme do obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama ili kriptovalutama u roku od 1 do 12 sati.  

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

Koristimo priliku da se zahvalimo Zagrebačkoj banci i Bizzonu koji su omogućili plaćanje Visa i Mastercard karticama te Electrocoinu i PayCeku koji su omogućili plaćanje kriptovalutama Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS. Također zahvaljujemo hosting tvrtki Mydataknox na održavanju servera.

I to je to! Naš će vam tim nakon plaćanja poslati nagradu povezanu s modelom ulaganja.

Nemojte zaboraviti podijeliti s prijateljima informaciju da ste donirali. Doniranje je plemenit čin koji je to uspješniji što više ljudi sudjeluje.

“Višnjan je bio moja prekretnica u smislu rušenja mentalnih ograničenja. Uz Korada, u meni je jednostavno sve kliknulo!” – Vernesa Smolčić, astrofizičarka

Zvjezdarnica Višnjan ponos je Hrvatske na svjetskoj razini, i znanstveno, ali i edukativno

Znate li da je Zvjezdarnica Višnjan već više od 40 godina u samom svjetskom vrhu kad je u pitanju praćenje i otkrivanje asteroida,tih potencijalno vrlo opasnih i misterioznih nebeskih tijela?

Znate li da je mala zvjezdarnica u srcu Istre po tome ispred američke NASA-e, a sada spada u pet najvažnijih zvjezdarnica za mjerenje položaja tek otkrivenih objekata koji bi mogli proći blizu Zemlje?

U periodu između 1995. i 2000. godine Zvjezdarnica je otkrila preko 1400 novih asteroida i dva kometa.

Znate li da je utemeljitelj Zvjezdarnice Višnjan, Korado Korlević,ne samo nagrađivani komunikator i nesebični djelitelj znanja, istovremeno i jedan od najuspješnijih lovaca na asteroide na svijetu?

Praćenje i otkrivanje asteroida sigurno je važna znanstvena djelatnostZvjezdarnice. No možda još važnija, a za Hrvatsku neprocjenjiva, jest edukacijska funkcija Zvjezdarnice.Svake godine Zvjezdarnica organizira praktične znanstvene kampove koje polazi velik broj visoko motiviranih i darovitih osnovnoškolaca i srednjoškolaca. Neki od njih postat će budući znanstvenici u NASA-i, JPL-u i drugim prestižnim svjetskim znanstvenim institucijama.

Nabrojimo samo neke od njih, koji su prve misterije kozmosa otkrili kao klinci koji su pohađali edukativne programe Zvjezdarnice Višnjan:
Mario Jurić,profesor i Direktor DiRAC Instituta na University of Washington, Seattle, USA; student/mentor/čest gost Zvjezdarnice Višnjan 1993-2002, graditelj softvera za program otkrivanja asteroida u Višnjanu (kao srednjoskolac i student)
Vernesa Smolčić,astrofizičarka i redovita profesorica na Fizičkom odsjeku PMF-a Sveučilišta u Zagrebu

“Škole i rad u Višnjanu pokazali su mi da mogućnostima nema granica. Da – uz puno rada, kreativnosti, vjere u sebe, i odlične mentore – i grupa klinaca iz Hrvatske može izgraditi nešto kompetitivno s najjačim zvjezdarnicama u svijetu. Da se nikada ne pitamo ‘mogu li nešto napraviti?’, nego ‘kako?’” ~ Prof. Mario Jurić

Kako će Zvjezdarnica Višnjan investirati donacije?

Zvjezdarnica je u nedavnoj prošlosti, upravo zahvaljujući nesebičnim donacijama hrvatskih dobročinitelja kao i nagradama međunarodnih institucija uspješno financirala neke svoje znanstveno-tehnološke potrebe, poput nadogradnje teleskopa.

Sad je na redu nadogradnja edukacijskih kapaciteta,s kojima će Zvjezdarnica moći primiti više djece i profesionalaca (učitelja, profesora, mentora) koji podupiru edukaciju malih radoznanstvenika. Iz godine u godinu sve je veći interes djece za edukativne programe Zvjezdarnice, i da se ne bi događalo da najdarovitiji među našim malcima ostanu zakinuti za znanje i lijepa druženja s vršnjacima, Zvjezdarnici trebaju prošireni kapaciteti od onih s kojima trenutno raspolaže.

Plan je ovakav:

FAZA 1: IZGRADNJA GEODETSKE KUPOLE

Ako se u ovoj kampanji skupi do 300.000 kn, izgradit će se prekrasna geodetska kupola (koja izgledom prigodno baca na habitat na Marsu :). U njoj će se održavati predavanja i edukativni i praktični programi. Vaše donacije idu izravno u financiranje te kupole.

Planirani dovršetak izgradnje geodetske kupole: do 6 mjeseci nakon završetka kampanje (ovisno o dobavljačima)

FAZA 2: IZGRADNJA BUNGALOVA

Ako se u ovoj kampanji skupi do 635.000 kn, izgradit će se bungalovi koji će služiti kao smještajni kapaciteti za djecu i njihove učitelje, profesore, mentore i ostale podupiratelje. Kampovi traju više dana i za to vrijeme Zvjezdarnica želi omogućiti svima da se osjećaju komforno.

Privremena lokacijska dozvola za bungalove već je ishođena, ponuđači su već izdali svoje ponude, i sve što je sad potrebno da bismo učinili ugodnim smještaj u Tičanu (gdje se nalazi nova Zvjezdarnica Višnjan), jest financiranje. Tu nam treba Vaša pomoć! Odaberite jedan od modela ulaganja.

Planirani dovršetak izgradnje bungalova: do 6 mjeseci nakon završetka kampanje (ovisno o dobavljačima)

A ako nas ugodno iznenadite s donacijama…

… i skupljeni iznos premaši ciljanu svotu od 635.000 kunića, u tom slučaju – mnogo ranije nego planirano – voditelj Zvjezdarnice Višnjan, Korado Korlević, planira uspostaviti:

● lokaciju za ispitivanje robotiziranih teleskopa kao i
● dodatne kapacitete za smještaj učenika.

„Investiranje u djecu najveća je te jedina investicija koja se isplati raditi.“ ~ Korado Korlević

Osnažite Zvjezdarnicu Višnjan svojom donacijom

Toliko se priča odruštvu znanja:ovo je prilika da već i s najmanjom donacijom budete osoba koja će doista nešto i učiniti da u Hrvatskoj zaživi to sanjano društvo znanja.

Znanje je najveća vrijednost. Doniranjem Zvjezdarnici Višnjan investirate u konkretne i dokazane programe koji doista i znanstveno opismenjuju, i društveno obogaćuju najdarovitije među našom djecom.

Umjesto dara za Božić, recite najdražima da u vaše ime doniraju Zvjezdarnici Višnjan.
Umjesto rođendana u prosincu ili siječnju, recite najdražima da je najbolji poklon donacija Zvjezdarnici Višnjan.

Donirajte sada! Svaka kuna pomaže.
Ako niste u prilici donirati sada ili kasnije, podijelite ovu kampanju s drugima.

HVALA VAM!

Tko stoji iza crowdfunding kampanje?

Nositelj kampanje kojoj će crowdfunding platforma Croinvest.eu isplatiti sav donirani novac je udruga koja upravlja Zvjezdarnicom Višnjan: ASTRONOMSKO DRUŠTVO VIŠNJAN, Istarska 5, 52463 Višnjan.

Samu crowdfunding kampanju vodi volonterski trojac koji je prošao cijeli put od ideje do operativne provedbe:

Ivan Crnković – idejni začetnik, investitor u CRANE-u
Aco Momčilović – voditelj projekta, FutureHR Owner
Višnja Željeznjak – copywriterica i autorica svih tekstova, suvlasnica Logit.net

Njihovim pozivima priključili su se dodatni volonteri (hvala vam svima, od srca!):
Vladivoj Lisica – prevoditelj na engleski jezik
Tibor Weigand – prevoditelj na njemački jezik
Nela Dunato – grafička dizajnerica i autorica vizuala
Dario Šuler – stručnjak za digitalno oglašavanje, vođenje Facebook kampanje

Temeljni podaci o nositelju kampanje
Naziv udruge: ASTRONOMSKO DRUŠTVO VIŠNJAN
Adresa udruge: Istarska 5, 52463 Višnjan
Osoba za zastupanje: Korado Korlević
Mobitel: +385 (0)91 449 1788
E-pošta: korado@astro.hr
Web-stranica: www.astro.hr
Facebook stranica: https://web.facebook.com/Crowdfunding-za-Zvjezdarnicu-Vi%C5%A1njan-102122885085214
YouTube stranica: https://www.youtube.com/channel/UC29aKkVO5q5R16u3LHITxCQ

OIB: 90589944275
Matični broj: 03063631

Izvori informacija:
1) https://www.istriaterramagica.eu/novosti/zvjezdarnica-visnjan-prva-na-svijetu-u-otkrivanju-asteroida-pretekla-nasa-u/
2) https://express.24sata.hr/znanost/nasa-pocinju-pripreme-za-asteroid-ubojicu-civilizacije-2029-21293
3) https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/pokretac-zvjezdarnice-visnjan-izabran-za-komunikatora-godine-20200429
4) https://www.bug.hr/astronomija/korado-korlevic-i-zvjezdarnica-visnjan-dobili-potporu-od-udruge-planetary-12921
5) https://www.vernesasmolcic.com/kako-sam-se-pocela-baviti-astrofizikom/

 

Deutsche Übersetzung 

Nur der Himmel ist Grenze: helfen wir der Sternwarte Višnjan, neue Generationen von Wissenschaftlern auszubilden

Wir möchten 835.000 kroatische Kuna für die Sternwarte Višnjan sammeln, einer der weltweit besten Asteroidenjäger und wahrscheinlich prominenteste kroatische Organisation, die bereits einige Jahrzehnte zukünftige kroatische Wissenschaftler ausbildet. Der niedrigste Zielbetrag der Kampagne ist 300.000 Kuna.

Wer sind wir und wofür wir sammeln?

Nutzer der crowdfunding Kampagne ist Astronomischer Verein Višnjan welche auf Suggestion eines Teams der Freiwilligen sich folgendes vorgenommen hat:

Wir möchten 835.000 kroatische Kuna für die Sternwarte Višnjan sammeln, einer der weltweit besten Asteroidenjäger und wahrscheinlich prominenteste kroatische Organisation, die bereits einige Jahrzehnte zukünftige kroatische Wissenschaftler ausbildet. Wir helfen zwei Sachen zu finanzieren, die für Edukation einer neuen Generation junger Wissenschaftler entscheidend sind:

1. Geodätische Kuppel zur Organisation der Bildungsprogramme und
2. Bungalows zur Unterbringung von Gästen (Studenten, Professoren und Mentoren).

Es ist geplant, den Betrag von 835.000 Kuna in der Zeit vom 1. bis 31. Dezember zu sammeln und wir sind uns sicher, dass wir damit erfolgreich werden. Bislang haben sich zahlreiche Bürger, Unternehmer und anonyme Wohltäter erfolgreich an ähnlichen Projekten beteiligt und wir glauben, dass es auch im Jahr 2020 nicht an Unterstützung mangeln wird, gerade jetzt wenn Wissenschaft, kritisches Denken und Wissen künftiger Generationen besonders angegriffen werden.

Wie kann man spenden (es ist einfach!)

Damit man erfolgreich einzahlt, ist es erforderlich:
1) auf der Margine rechts den gewünschten Betrag auswählen;
2) den Formular mit erforderlichen persönlichen Daten befüllen;
3) gewünschte Zahlungsart wählen:
a) Visa oder MasterCard (Option AgentCash);
b) Kryptowährung (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen und EOS) mittels des System PayCek (hier können Sie Anleitung zur Nutzung übernehmen);
c) Banküberweisung.
4) die Spende entsprechend weiteren Anweisungen bestätigen.

Nach der erfolgten Einzahlung ist es nötig, sich gewisse Zeit zu gedulden, bis die Einzahlung bearbeitet und auf der Webseite der Kampagne evidentiert wurde. Einzahlungen die durch Banküberweisung erfolgten, werden nach dem erfolgten Transfer zum Empfängerkonto nach 1 bis 2 Arbeitstage evidentiert, während die Einzahlungen mit Visa / MasterCard, bzw. in Kryptowährungen, nach einer Frist von 1 bis 12 Stunden evidentiert werden.

Für zusätzliche technische Anfragen im Bezug auf Einzahlungen, bitten wir Sie, sich an die E-Mail Adresse ​cedior.org@gmail.com​ oder telefonisch an ​+385 (0)98 611 467​ zu wenden.

Wir nutzen die Gelegenheit sich bei Zagrebačka Bank und Firma Bizzon zu bedanken, die uns Einzahlungen per Visa und MasterCard ermöglicht haben, ebenfalls bedanken wir uns bei den Firmen Electrocoin und PayCek, die uns Einzahlungen in Kryptowährungen ermöglicht haben. Ebenfalls bedanken wir uns beim Hosting-Unternehmen Mydataknox für Instandhaltung des Servers.

Und das ist es! Nach Empfang der Einzahlung, wird Ihnen unser Team die Belohnung, die mit dem ausgewählten Einzahlungsbetrag verbunden ist, zusenden.

Vergessen Sie bitte nicht die Nachricht, dass Sie gespendet haben, mit Ihren Freunden zu teilen. Eine Spende ist edle Handlung und ist umso erfolgreicher, je mehr Menschen daran teilnehmen.

“Višnjan war mein Meilenstein im Sinne den Abbaus geistiger Einschränkungen. An der Seite des Korado, in mir hat einfach alles geklickt!” – Vernesa Smolčić, Astrophysikerin

Sternwarte Višnjan ist Stolz Kroatiens auf Weltniveau, im wissenschaftlichen und edukativen Sinne

Wissen Sie, dass sich die Sternwarte Višnjan seit länger als 40 Jahren auf Weltspitze befindet, wenn es um Verfolgen und Entdecken von Asteroiden, den potenziell sehr gefährlichen Himmelskörpern, geht?
Wissen Sie, dass diese kleine Sternwarte im Herzen Istriens darin besser ist als amerikanische NASA? Während der Jahre 2018 und 2019 hat man an der Sternwarte Višnjan über 1400 Asteroide entdeckt und dokumentiert.
Wissen Sie, dass der Gründer der Sternwarte Višnjan, Herr Korado Korlevic, nicht nur preisgekrönte Kommunikator und ein selbstloser Teiler des Wissens, gleichzeitig auch einer der weltweit erfolgreichsten Entdecker von Asteroiden ist?

Verfolgen und Entdecken von Asteroiden ist mit Sicherheit wichtige wissenschaftliche Aktivität der Sternwarte. Allerdings, vielleicht noch wichtigere – und für Kroatien unschätzbare, ist die bildungsfunktion der Sternwarte. Jedes Jahr organisiert die Sternwarte praktische wissenschaftliche Camps, welche von zahlreichen hoch motivierten und begabten Schülern besucht werden. Manch einer von ihnen sind zukünftige Wissenschaftler bei NASA, JPL und anderen weltweit renommierten wissenschaftlichen Institutionen.
Hier sind nur einige von ihnen, die erste Geheimnisse des Weltraums noch als Knirpse entdeckten, die an den Bildungsprogrammen des Višnjan-Observatoriums teilnahmen:
Mario Juric, Professor und Direktor des DiRAC Instituts an der University of Washington in Seattle, USA; Student, Mentor und häufiger Gast der Sternwarte Višnjan 1993-2002, noch als Schüler und Student Entwickler des Software für Entdeckung der Asteroide in Višnjan
Vernesa Smolcic, Astrophysikerin und Professorin an der Abteilung für Physik der Fakultät der Naturwissenschaften an der Universität in Zagreb

“Schulen und Arbeit in Višnjan haben mir gezeigt, daß die Möglichkeiten unbegrenzt sind. Ja – mit viel Arbeit, Kreativität, Glauben in sich selbst und exzellente Mentoren – auch eine Gruppe von Knirpsen aus Kroatien kann etwas aufstellen, was mit weltweit stärksten Observatorien konkurrieren kann. Damit wir uns nie fragen ‘kann ich etwas machen?’, sondern ‘wie?’” – Prof. Mario Juric

Wie wird Sternwarte Višnjan die Spenden investieren?

Sternwarte hat kürzlich, gerade dank selbstloser Spenden kroatischer Wohltäter sowie Preisen internationaler Institutionen, erfolgreich einige ihrer wissenschaftlich-technologischer Bedürfnisse finanziert, wie z.B. Ausbau des Teleskops.
Nun ist der Ausbau der Räumlichkeiten für Bildung und Unterkunft, womit die Sternwarte in der Lage wird höhere Anzahl der Kinder und Erwachsener (Lehrer, Professoren, Mentoren), die Ausbildung kleiner neugieriger Wissenschaftler unterstützen, aufzunehmen. Von Jahr zu Jahrist das Interesse der Kinder für Bildungsprogramme des Observatoriums größer und damit es vermieden wird, dass die begabtesten unter unseren Kleinen um das Wissen und schöne Stunden mit Gleichaltrigen gebracht werden, benötigt das Observatorium erweiterte Kapazitäten gegenüber den derzeit verfügbaren.

Der Plan ist wie folgt:

Phase 1: Bau der geodätischen Kuppel

Falls man in dieser Kampagne bis 835.000 Kuna sammelt, wird eine wunderschöne geodätische Kuppel gebaut, die einem Habitat auf Mars sehr ähnlich sieht. Darin werden Vorlesungen und praktische Bildungsprogramme gehalten. Ihre Spende werden direkt für den Aufbau verwendet.
Geplante Fertigstellung der geodätischen Kuppel: bis 6 Monate nach Abschluss der Kampagne (abhängig vom Lieferant/Baugesellschaft).

Phase 2: Bau der Bungalows

Falls man in dieser Kampagne bis 835.000 Kuna sammelt, werden Bungalows gebaut, die zur Unterbringung der Kinder, ihrer Lehrer, Professoren, Mentoren und anderer Unterstützer dienen werden. Die Camps dauern mehrere Tage und der Sternwarte ist daran gelegen, es allen zu ermöglichen sich wohl zu fühlen.
Eine vorläufige Standortgenehmigung für die Bungalows ist bereits erhalten worden, Anbieter haben bereits ihre Angebote abgegeben und alles was nun benötigt wird, um die Unterkunft in Ticano (wo sich die neue Sternwarte Višnjan befindet), ist Finanzierung des Bauvorhabens. Hier benötigen wir Ihre Hilfe! Bitte wählen Sie eine der Spendenmöglichkeiten.
Geplante Fertigstellung des Bungalows: bis 6 Monate nach Abschluss der Kampagne (abhängig vom Lieferant/Baugesellschaft).

Und wenn Sie uns angenehm mit Spenden überraschen…

…und der gesammelte Betrag die gezielte Summe von 835.000 Kuna übersteigt, in diesem Fall plant der Leiter der Sternwarte Višnjan Herr Korado Korlevic – viel früher als geplant – aufzubauen:
einen Ort zum Testen von robotisierten Teleskopen, sowie
zusätzliche Kapazitäten zur Unterbringung von Schülern

“Investition in Kinder ist die grösste und einzig lohnende Investition.” – Korado Korlevic

Unterstützen Sie das Višnjan-Observatorium mit Ihrer Spende

Es wird so viel von einer Wissensgesellschaft geredet: dies ist die Gelegenheit, dass Sie auch mit niedrigster Spende die Person werden, die wirklich etwas macht, damit in Kroatien diese erträumte Gesellschaft des Wissens ins Leben kommt.
Das Wissen ist das oberste Wert. Mit Ihrer Spende an Sternwarte Višnjan investieren Sie in konkrete und bereits erwiesene Programme, die in der Tat wissenschaftlich befähigen und die begabteste unter unseren Kindern gesellschaftlich bereichern.
Statt eines Weihnachtsgeschenkes, sagen Sie bitte Ihren Familienmitgliedern, dass sie in Ihrem Namen an die Sternwarte Višnjan spenden.
Spenden Sie jetzt! Jeder Betrag hilft!
Falls Sie keine finanziellen Mitteln haben um zu spenden, teilen Sie diese Kampagne weiter.
VIELEN DANK!

Wer steht hinter dieser Crowdfunding Kampagne?

Träger der Kampagne, dem die Crowdfunding Platform Croinvest.eu den Gesamtbetrag aller Spenden auszahlen wird, ist der Verein, der das Observatorium Višnjan verwaltet:
Astronomischer Verein Višnjan
Istarska 5, 52463 Višnjan.

Die Kampagne wird vom Trio verwaltet, der sie von Idee zur operativen Durchführung gebracht hat:

Ivan Crnkovic – der Urheber der Idee, Investor im CRANE
Aco Momcilovic – Projektleiter, Inhaber des FutureHR
Visnja Zeljeznjak – Copywriterin und Autorin aller Texte, Mit-Inhaberin von Logit.net

Ihrem Aufruf haben sich weitere Freiwillige angeschlossen (danke euch allen vom ganzen Herzen!):

Vladivoj Lisica – Übersetzer in englische Sprache
Nela Dunato – graphische Designerin und Autorin des visuellen Ausstattung
Tibor Weigand – Netzwerkadministrator, Übersetzung in deutsche Sprache
Dario Šuler – Specialist für digitales Marketing, Facebook-Kampagnenmanagement

Grundinformationen des Trägers der Kampagne
Name des Vereins: ASTRONOMSKO DRUŠTVO Višnjan
Adresse des Vereins: Istarska 5, 52463 Višnjan
Vertretungsperson: Korado Korlević
Handy: +385 (0)91 449 1788
E-Mail: korado@astro.hr
Webseite: www.astro.hr
Facebook Seite: https://web.facebook.com/Crowdfunding-za-Zvjezdarnicu-Vi%C5%A1njan-102122885085214
YouTube Kanal:https://www.youtube.com/channel/UC29aKkVO5q5R16u3LHITxCQ
Identifikationsnummer: 90589944275
Quellenangaben: 03063631

[foogallery id=”5208″]

Rewards

25.00kn
Svaka kuna se računa (i pomaže!) HVALA vam od srca, od svih budućih malih znanstvenika.
0 backers
Campaign already completed.
25.00kn
Wir sind wirklich dankbar für alle jungen, zukünftigen Wissenschaftler. Jedes kleine bisschen zählt (und hilft!)
231 backers
Campaign already completed.
100.00kn
Die Belohnung ist Augenweide + ein Puzzle! Neben einem großen DANKE erhalten Sie Zugriff auf eine kleine Sammlung ausgewählter digitaler Hintergrundbilder für Ihren Computer. Die Tapeten werden beeindruckende Astrofotografien der Višnjan Astronomical Society enthalten. Die hochauflösenden Hintergrundbilder werden unter einem geheimen Link verfügbar sein, während die Webadresse die Lösung eines einfachen Puzzles sein wird. Das Puzzle wird in einem unserer regelmäßigen Updates veröffentlicht, die nach Ende der Kampagne veröffentlicht werden. Voraussichtliche Umsetzung: Februar 2021.
0 backers
Campaign already completed.
100.00kn
Nagrada je bombon za oko + mozgalica! Osim velikog HVALA, dobit ćete pristup maloj kolekciji odabranih digitalnih tapeta (wallpapera) za vaše računalo. Motivi će biti zadivljujuće astro-fotografije koje je snimilo Astronomsko društvo Višnjan. Tapete visoke rezolucije stavit ćemo na raspolaganje na tajnom linku čija adresa na webu će biti rješenje jednostavne mozgalice. Mozgalicu ćemo objaviti u jednom od naših redovitih updateova koje ćemo slati nakon dovršetka kampanje. Očekivano izvršenje: veljača 2021.
1214 backers
Campaign already completed.
375.00kn
Ihr Name oder der Name Ihres Unternehmens auf einem speziellen digitalen Dankeszertifikat, das auf der Website der Višnjan Astronomical Society (www.astro.hr) veröffentlicht und nach der Veröffentlichung beworben wird. Voraussichtliche Umsetzung: erste Hälfte des Jahres 2021.
0 backers
Campaign already completed.
375.00kn
Vaše ime (ili ime Vaše tvrtke) na posebnoj digitalnoj zahvalnici koja će biti postavljena na web Astronomskog društva Višnjan (www.astro.hr) te promovirana nakon postavljanja. Očekivanje izvršenje: prva polovica 2021. godine.
396 backers
Campaign already completed.
750.00kn
Na poklon dobivate prekrasan tiskani kalendar 2021 koji će vas na vašem zidu još godinama podsjećati na vašu donaciju. Očekivani početak slanja kalendara: ožujak 2021.
0 backers
Campaign already completed.
750.00kn
Sie erhalten einen wunderschönen gedruckten Kalender für 2021, der als Symbol Ihrer Spende jahrelang an Ihrer Wand hängen kann. Voraussichtlicher Termin für die Veröffentlichung der Kalender: März 2021.
122 backers
Campaign already completed.
1,000.00kn
Na poklon dobivate prekrasan tiskani kalendar 2021 koji će vas na vašem zidu još godinama podsjećati na vašu donaciju i ulaznicu za Zvjezdarnicu Višnjan. Očekivani početak slanja kalendara: ožujak 2021.
0 backers
Campaign already completed.
1,000.00kn
Sie erhalten einen wunderschönen gedruckten Kalender für 2021, der jahrelang als Symbol für Ihre Spende und Ihr Ticket für das Višnjan-Observatorium an Ihrer Wand hängen kann. Voraussichtlicher Termin für die Veröffentlichung der Kalender: März 2021.
143 backers
Campaign already completed.
2,200.00kn
Ein Ticket für das exklusive Webinar „Frag einen Astronomen“ mit Korado Korlević und Überraschungsgästen. Stellen Sie ihnen Fragen über das Leben, das Universum und alles, was Ihnen noch niemand zuvor beantwortet hat! Voraussichtlicher Termin für das Webinar: erste Hälfte des Jahres 2021.
0 backers
Campaign already completed.
2,200.00kn
Ulaznica za ekskluzivni webinar ‘Pitaj astronoma’ s Koradom Korlevićem (i gostima iznenađenja). Pitajte pitanja o Životu, Svemiru i Svemu što vam do sada nitko još nije odgovorio! Očekivano održavanje: prva polovica 2021. godine.
20 backers
Campaign already completed.
3,700.00kn
Ihr Name auf einer Gedenktafel zum Gedenken an Spender, die speziell für die offizielle Eröffnung der neuen Objekte erstellt werden. Die Plakette wird an prominenter Stelle in einem der neu errichteten Objekte angebracht, zu deren Finanzierung Sie beitragen. Voraussichtliche Umsetzung: Eröffnungstag der neuen Objekte (2021-2022).
0 backers
Campaign already completed.
3,700.00kn
Vaše ime na plaketi s popisom donatora, koja će biti posebno kreirana za prigodu otvaranja novih objekata, i koja će biti izložena na istaknutom mjestu u jednom od novosagrađenih objekata u čije se financiranje sada uključujete. Očekivani rok izrade: dan otvaranja novih objekata (2021-2022).
67 backers
Campaign already completed.
7,500.00kn
Eintrittskarte für einen exklusiven wissenschaftlichen Vortrag von Korado Korlević, den er nur für Sie in der Inspirationsumgebung des Višnjan-Observatoriums hält. Sie werden Korado auch begleiten, um durch die Teleskope zu blicken (wenn das Wetter es zulässt), eine Tour durch das Observatorium zu machen und alles über die Geschichte der Sternbeobachtung und Asteroidenjagd in Istrien zu entdecken. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.
0 backers
Campaign already completed.
7,500.00kn
Ulaznica za ekskluzivno znanstveno predavanje Korada Korlevića koje će on, samo za Vas, održati u inspirativnom okruženju Zvjezdarnice Višnjan. S Koradom ćete pogledati kroz teleskope (ako vremenski uvjeti budu dopuštali taj dan), razgledati Zvjezdarnicu i saznati sve o začetku promatranja noćnog neba u Istri u potrazi za asteroidima. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.
8 backers
Campaign already completed.
15,000.00kn
Dvije ulaznice za ekskluzivno znanstveno predavanje Korada Korlevića koje će on, samo za Vas, održati u inspirativnom okruženju Zvjezdarnice Višnjan. S Koradom ćete pogledati kroz teleskope (ako vremenski uvjeti budu dopuštali taj dan), razgledati Zvjezdarnicu i saznati sve o začetku promatranja noćnog neba u Istri u potrazi za asteroidima. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.
0 backers
Campaign already completed.
15,000.00kn
Zwei Tickets für einen exklusiven wissenschaftlichen Vortrag von Korado Korlević, den er nur für Sie in der Inspirationsumgebung des Višnjan-Observatoriums hält. Sie werden Korado auch begleiten, um durch die Teleskope zu blicken (wenn das Wetter es zulässt), eine Tour durch das Observatorium zu machen und alles über die Geschichte der Sternbeobachtung und Asteroidenjagd in Istrien zu entdecken. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.
6 backers
Campaign already completed.
22,000.00kn
Ein unvergessliches Abendessen mit Korado Korlević. Genießen Sie einen Abend in Begleitung des renommiertesten kroatischen Wissenschaftsförderers und einiger weiterer Weltraumbegeisterter wie Ihnen. Sie werden neugierig ankommen und mit erweitertem Horizont abgereist sein. Voraussichtliches Datum der Veranstaltung: im Jahr 2021.
0 backers
Campaign already completed.
22,000.00kn
Večera s Koradom Korlevićem o kojoj ćete još dugo pričati. Nađite se u društvu najpoznatijeg hrvatskog popularizatora znanosti i još nekoliko zaljubljenika u svemir poput vas. Doći ćete znatiželjni i otići proširenog uma. Očekivano održavanje: tijekom 2021. godine.
14 backers
Campaign already completed.
  • 4. faza kampanje

    Dosegli smo i treći cilj: 835.000 kuna, što znači da će Zvjezdarnica Višnjan moći krenuti u projekt izrade teleskopa demonstratora novih tehnologija, tj. prototipa za novu generaciju teleskopa za praćenje asteroida.rnrnSad imamo priliku omogućiti Zvjezdarnici da izradi bolji prototip od onog kojem se gospodin Korado Korlević oprezno nadao da će kampanja omogućiti :)rnrnIDEMO NA 4. CILJ u iznosu od 1,185 milijuna kuna i produljujemo kampanju do 15. siječnja 2021!rnrnŠto ćemo s time postići? Naime, zbog silnog tehnološkog razvoja, teleskop koji Zvjezdarnica trenutno koristi u naredne će četiri godine postati nekonkurentan. Zbog toga g. Korlević u posljednje dvije godine s učenicima i studentima planira rad na projektu izrade sljedeće generacije teleskopa. Cilj kampanje od 835.000 kuna već je omogućio izradu prototipa teleskopa od 600 mm promjera objektiva. Novi cilj od 1,185 milijuna kuna omogućit će izradu prototipa teleskopa od 800 mm promjera objektiva, kao i nabavku puno kvalitetnijih materijala i dijelova za taj prototip od prvotno planiranih. Zvjezdarnica koja spada u pet najvažnijih zvjezdarnica na svijetu za mjerenje položaja tek otkrivenih objekata koji bi mogli proći blizu Zemlje, svakako zaslužuje ostati na samom svjetskom vrhu. Mi koji vodimo ovu crowdfunding kampanju presretni smo da imamo i čast, i priliku da pomognemo to omogućiti.rnrnCilj povećavamo i rok kampanje produljujemo zbog iznimno velikog interesa javnosti i želje pojedinaca i tvrtki da pomognu i uključe se. U razgovorima smo s tvrtkama kojima budžet nažalost nije omogućivao uključenje u kampanju tijekom 2020. godine, ali će moći donirati u siječnju 2021.rnrnIdemo sad do 1,185 milijuna kuna, idemo zajedno učiniti ovu kampanju jednom od najvećih, ako ne i najvećom crowdfunding kampanjom za znanost u Hrvatskoj!
Name Donate Amount Date
Aco Momcilovic 750.00kn 4 prosinca, 2020 11:45 am
Ivan Crnkovic 15,000.00kn 4 prosinca, 2020 12:47 pm
Kristina Bratović Korlević 100.00kn 4 prosinca, 2020 2:26 pm
Višnja Željeznjak 750.00kn 4 prosinca, 2020 2:57 pm
Gordan Vrcelj 375.00kn 4 prosinca, 2020 3:05 pm
Nela Dunato 375.00kn 4 prosinca, 2020 3:41 pm
Marin Troselj 5,000.00kn 4 prosinca, 2020 5:23 pm
Majda Vičić 100.00kn 4 prosinca, 2020 6:23 pm
Ivana Andrijanić 100.00kn 4 prosinca, 2020 8:27 pm
Kristina Masar 100.00kn 4 prosinca, 2020 9:09 pm
Marijana Šarolić Robić 750.00kn 4 prosinca, 2020 9:50 pm
Monika Cegur 100.00kn 4 prosinca, 2020 11:02 pm
Hajdi Cenan 750.00kn 5 prosinca, 2020 10:01 am
Petar Cucek 375.00kn 5 prosinca, 2020 10:20 am
Davor Runje 750.00kn 5 prosinca, 2020 10:23 am
Mateja Pilic 750.00kn 5 prosinca, 2020 1:35 pm
Monika Pilić 375.00kn 5 prosinca, 2020 3:09 pm
Irena Mijaljević 100.00kn 5 prosinca, 2020 3:23 pm
Koraljka Smoljan 25.00kn 5 prosinca, 2020 3:37 pm
Matea Miliša 750.00kn 5 prosinca, 2020 4:03 pm
Šimun Pavić 100.00kn 5 prosinca, 2020 4:26 pm
Dalibor Čavić 25.00kn 5 prosinca, 2020 5:02 pm
Noel Smailbašić 100.00kn 5 prosinca, 2020 5:12 pm
Tomislav Anić 100.00kn 5 prosinca, 2020 5:47 pm
Mario Nikic 375.00kn 5 prosinca, 2020 6:11 pm
Danijel Bošnjak 100.00kn 5 prosinca, 2020 6:33 pm
Vesna Vertovšek 25.00kn 5 prosinca, 2020 6:59 pm
Jelena Boneta 100.00kn 5 prosinca, 2020 7:11 pm
Spomenka i Miljenko Lazar i Tomašek 375.00kn 5 prosinca, 2020 8:34 pm
Marija Batinović 100.00kn 5 prosinca, 2020 8:41 pm
Tomislav Lazar 100.00kn 5 prosinca, 2020 9:14 pm
Dario Tomašić 100.00kn 5 prosinca, 2020 9:27 pm
Franjo Guščić 100.00kn 5 prosinca, 2020 10:08 pm
Ksenija Ilin 25.00kn 6 prosinca, 2020 10:16 am
Ozrenka Meštrović 750.00kn 6 prosinca, 2020 11:17 am
Jasenka Meštrović 750.00kn 6 prosinca, 2020 11:30 am
Marina Mavrinac 100.00kn 6 prosinca, 2020 11:50 am
Dejan Ljustina 3,700.00kn 6 prosinca, 2020 12:05 pm
Ognjen Bagatin 2,000.00kn 6 prosinca, 2020 12:40 pm
Krešimir Profaca 400.00kn 6 prosinca, 2020 1:06 pm
Luka Mihaldinec 375.00kn 6 prosinca, 2020 3:15 pm
Ivan Parlov 100.00kn 6 prosinca, 2020 4:26 pm
DORIJAN JELINČIĆ 100.00kn 6 prosinca, 2020 4:33 pm
Vedran Grčić 1,500.00kn 6 prosinca, 2020 5:20 pm
Melisa Idrizi 375.00kn 6 prosinca, 2020 5:25 pm
Petra Novak 100.00kn 6 prosinca, 2020 5:40 pm
Neven Polovina 375.00kn 6 prosinca, 2020 5:44 pm
Mirna Briski 375.00kn 6 prosinca, 2020 5:44 pm
Krišto Legčević 3,700.00kn 6 prosinca, 2020 5:51 pm
Maja Vodopija 750.00kn 6 prosinca, 2020 8:12 pm
Marko Mećar 100.00kn 6 prosinca, 2020 9:06 pm
Željko Srbljinović 100.00kn 6 prosinca, 2020 9:33 pm
Nevenka Radošević 375.00kn 6 prosinca, 2020 11:01 pm
Kristijan Cetina 50.00kn 7 prosinca, 2020 9:41 am
Marija Milos-Ujkic 100.00kn 7 prosinca, 2020 9:41 am
Danijel Marusic 100.00kn 7 prosinca, 2020 9:45 am
Ivana Rogulj 100.00kn 7 prosinca, 2020 9:51 am
Velimir Vujnovic 1,000.00kn 7 prosinca, 2020 9:53 am
Slaviša Srdić 2,200.00kn 7 prosinca, 2020 10:02 am
Ivan Arar 375.00kn 7 prosinca, 2020 10:27 am
Stjepan Komesarović 100.00kn 7 prosinca, 2020 10:30 am
Roberta Papo Kovacic 100.00kn 7 prosinca, 2020 10:34 am
Aljosa Vucetic Vucetic 3,700.00kn 7 prosinca, 2020 10:38 am
Majda Pilat 100.00kn 7 prosinca, 2020 10:38 am
Davor Afrić 1,000.00kn 7 prosinca, 2020 10:51 am
Uros Cvetkovic 375.00kn 7 prosinca, 2020 10:56 am
Marin Mitrovic 100.00kn 7 prosinca, 2020 10:58 am
Ivan Pongrac 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:11 am
Marko Benković 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:15 am
Marlena Plavšić 250.00kn 7 prosinca, 2020 11:16 am
Tea Sinčić 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:23 am
Lana Milotic 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:24 am
Davor Vižintin 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:28 am
IRENA SINCIC 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:32 am
Sabrina Herak Smokovic 25.00kn 7 prosinca, 2020 11:37 am
Ivan Varat 375.00kn 7 prosinca, 2020 11:49 am
Anamarija Tremljan 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:53 am
Marko Jurić 375.00kn 7 prosinca, 2020 11:59 am
Pamela Ivanković 100.00kn 7 prosinca, 2020 12:24 pm
Anto Malbasic 100.00kn 7 prosinca, 2020 12:28 pm
Nikolina Brcic 100.00kn 7 prosinca, 2020 12:31 pm
Đurđica Ivanković 100.00kn 7 prosinca, 2020 12:36 pm
Saša Škevin 7,500.00kn 7 prosinca, 2020 12:46 pm
Šimun Kastrapeli 100.00kn 7 prosinca, 2020 12:50 pm
Thea Pavlin 100.00kn 7 prosinca, 2020 12:59 pm
Jasmin Zlatić 200.00kn 7 prosinca, 2020 1:12 pm
Zoran Hügl 100.00kn 7 prosinca, 2020 1:23 pm
Kristijan Fugošić 100.00kn 7 prosinca, 2020 1:59 pm
Ana Babic 200.00kn 7 prosinca, 2020 2:09 pm
Anica Jurković 3,700.00kn 7 prosinca, 2020 2:15 pm
Tomislav Štritof 100.00kn 7 prosinca, 2020 2:19 pm
Mario Golubić 100.00kn 7 prosinca, 2020 2:40 pm
Tea Logožar 750.00kn 7 prosinca, 2020 3:03 pm
lucija nađ 100.00kn 7 prosinca, 2020 3:27 pm
Dino Novinc 100.00kn 7 prosinca, 2020 4:30 pm
Leo Drempetić 100.00kn 7 prosinca, 2020 4:38 pm
Nataša Jakominic Marot 375.00kn 7 prosinca, 2020 4:51 pm
Vjeko Peretić 750.00kn 7 prosinca, 2020 5:06 pm
Iva Janežić 100.00kn 7 prosinca, 2020 5:07 pm
Krunoslav Štimac 375.00kn 7 prosinca, 2020 5:11 pm
Nino Kera 100.00kn 7 prosinca, 2020 5:39 pm
Antonio Kuljanac 100.00kn 7 prosinca, 2020 5:52 pm
Sunčana Matić 25.00kn 7 prosinca, 2020 6:04 pm
Ivana Brinac 300.00kn 7 prosinca, 2020 6:06 pm
Tomislav Jukic 100.00kn 7 prosinca, 2020 6:09 pm
Igor Buzov 100.00kn 7 prosinca, 2020 6:15 pm
Siniša Šiško 100.00kn 7 prosinca, 2020 6:21 pm
Sanja Kujundžić 100.00kn 7 prosinca, 2020 6:52 pm
Marija Kajapi 100.00kn 7 prosinca, 2020 6:59 pm
Juraj Bibić 100.00kn 7 prosinca, 2020 7:01 pm
Angela Paleka 500.00kn 7 prosinca, 2020 7:06 pm
Ante Medić 375.00kn 7 prosinca, 2020 7:19 pm
Sabina Rako 100.00kn 7 prosinca, 2020 7:21 pm
Kristijan Vukobrat 100.00kn 7 prosinca, 2020 7:23 pm
Zdenko Benkovic 750.00kn 7 prosinca, 2020 7:42 pm
Moira Fruk Bura 100.00kn 7 prosinca, 2020 7:54 pm
Diana Bernobić Sirotić 375.00kn 7 prosinca, 2020 8:00 pm
KiT Prud'Homme 375.00kn 7 prosinca, 2020 8:01 pm
Igor Kasunic 100.00kn 7 prosinca, 2020 8:08 pm
Stjepan Oreskovic 22,000.00kn 7 prosinca, 2020 8:09 pm
Hana Zlonoga 100.00kn 7 prosinca, 2020 8:09 pm
Slobodan Milovanović 750.00kn 7 prosinca, 2020 8:15 pm
Bertić Kukić 375.00kn 7 prosinca, 2020 8:19 pm
Ivana Petrović 375.00kn 7 prosinca, 2020 8:33 pm
Iva Kolar 100.00kn 7 prosinca, 2020 8:34 pm
Mirna Majstorović 100.00kn 7 prosinca, 2020 8:36 pm
Ivana Petrović 100.00kn 7 prosinca, 2020 8:37 pm
Sanja Vratović 25.00kn 7 prosinca, 2020 8:39 pm
Mateo Paulišić 1,000.00kn 7 prosinca, 2020 8:41 pm
Tamara Sente i Kristijan Franković 375.00kn 7 prosinca, 2020 8:59 pm
Andrea Bilić 25.00kn 7 prosinca, 2020 9:06 pm
Durdica Stojic 750.00kn 7 prosinca, 2020 9:26 pm
Saša Zelenika 375.00kn 7 prosinca, 2020 9:36 pm
SVJETLANA KOŠMERL VLAŠIĆ 100.00kn 7 prosinca, 2020 9:44 pm
Ivan Prodan 750.00kn 7 prosinca, 2020 9:59 pm
Ivana Majić 100.00kn 7 prosinca, 2020 10:07 pm
Danijel Zuzic 100.00kn 7 prosinca, 2020 10:10 pm
Antonija Anić 25.00kn 7 prosinca, 2020 10:12 pm
Goran Markovic 250.00kn 7 prosinca, 2020 10:21 pm
Timofey Mukha 25.00kn 7 prosinca, 2020 10:33 pm
Mirna Katičić 100.00kn 7 prosinca, 2020 10:55 pm
Patrik Sirotić 375.00kn 7 prosinca, 2020 11:29 pm
Andrej Borić 100.00kn 7 prosinca, 2020 11:46 pm
Mara Živčić 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:13 am
Strateški Consulting BM d.o.o. 2,000.00kn 8 prosinca, 2020 12:58 am
Maja Verdonik 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 7:24 am
Anamaria Milohnić 100.00kn 8 prosinca, 2020 7:37 am
Tomislav Špoljarić 100.00kn 8 prosinca, 2020 8:34 am
Monika Mikulec 375.00kn 8 prosinca, 2020 8:45 am
Saša Cvetojević 375.00kn 8 prosinca, 2020 8:56 am
Marko Kapetanović 375.00kn 8 prosinca, 2020 9:12 am
Mihovil Barančić 2,200.00kn 8 prosinca, 2020 9:17 am
Mirna Panian 375.00kn 8 prosinca, 2020 9:24 am
Davorin Balaz 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:33 am
Mirna Kostović Srzentić 25.00kn 8 prosinca, 2020 9:45 am
Borna Dasović 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:03 am
Antonija Prpa 25.00kn 8 prosinca, 2020 10:09 am
Josipa Živković 500.00kn 8 prosinca, 2020 10:16 am
Mladenka Majerić 375.00kn 8 prosinca, 2020 10:28 am
Aron Stanić 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:28 am
Alessandro Kiramarios 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:32 am
Belma Gutlic 375.00kn 8 prosinca, 2020 10:54 am
Marijan Mihić 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:01 am
Vedrana Miholic 750.00kn 8 prosinca, 2020 11:02 am
Siniša Danilović 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:15 am
Krunoslav Uzelac 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:16 am
Saša Orčić 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:17 am
Maja Pamuković 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:18 am
Nikica Brkić 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:20 am
Ivica Kolakovski 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 11:21 am
Damjan Crnković 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:23 am
Viktor Lenac 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:24 am
Ana Budiša 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:24 am
Mariano Kaliterna 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:26 am
Marko Krejčir 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:26 am
Vernesa Smolcic 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:27 am
MAJA ANTOLIĆ 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:29 am
Ivana Pobor 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:29 am
Matija Beuković 25.00kn 8 prosinca, 2020 11:31 am
Željko Roginek 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:31 am
Sasa Boskovic 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:32 am
Dubravko Balić 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:36 am
Marina Jakus 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:37 am
Fredi Belavić 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:38 am
Siniša Dupelj 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:45 am
Igor Jekic 375.00kn 8 prosinca, 2020 11:46 am
Ivica Poropat 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:48 am
Nikolina Gradecki 25.00kn 8 prosinca, 2020 11:51 am
Zeljka Vukelic 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 11:52 am
Dunja Cerovčec 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:52 am
Saša Vukelić 375.00kn 8 prosinca, 2020 12:01 pm
Elena Giambastiani 25.00kn 8 prosinca, 2020 12:01 pm
Ana Kramaric 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:06 pm
Ivan Ćurković 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:11 pm
Miroslav Ahac 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:14 pm
Katarina Popovic 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:20 pm
Iva Majstorović 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:20 pm
Marijana Peršić 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:20 pm
Jelena Skender 375.00kn 8 prosinca, 2020 12:27 pm
Domagoj Bartolić 375.00kn 8 prosinca, 2020 12:45 pm
Mario Splivalo 375.00kn 8 prosinca, 2020 12:45 pm
Milivoj Božić 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:48 pm
Drago Milanovic 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:48 pm
Ivica Puljak 375.00kn 8 prosinca, 2020 12:49 pm
Laslo Horvath 25.00kn 8 prosinca, 2020 12:53 pm
Nikolina Pavleković 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:55 pm
Krunoslav Šešet 100.00kn 8 prosinca, 2020 12:58 pm
Ivan Tušek 25.00kn 8 prosinca, 2020 1:01 pm
Ivica Pavelić 375.00kn 8 prosinca, 2020 1:04 pm
Lea Kunic 100.00kn 8 prosinca, 2020 1:05 pm
LJUBOMIR JANEŠ 100.00kn 8 prosinca, 2020 1:11 pm
Lara Domović 25.00kn 8 prosinca, 2020 1:12 pm
Danijel Schiavuzzi 500.00kn 8 prosinca, 2020 1:20 pm
Čedo Šiškov 50.00kn 8 prosinca, 2020 1:32 pm
Davor Krajnović 375.00kn 8 prosinca, 2020 1:32 pm
Maja Škunca 375.00kn 8 prosinca, 2020 1:33 pm
Ismar Omerčević 100.00kn 8 prosinca, 2020 1:34 pm
Maja Šoljan 100.00kn 8 prosinca, 2020 1:34 pm
Ivan MARIĆ 100.00kn 8 prosinca, 2020 1:35 pm
Jelena Culic-Viskota 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 1:41 pm
Jesenka Pibernik 100.00kn 8 prosinca, 2020 1:44 pm
ivica blažević 25.00kn 8 prosinca, 2020 1:44 pm
Kristijan Kruljac 100.00kn 8 prosinca, 2020 1:49 pm
Nikolina Vuckovic 375.00kn 8 prosinca, 2020 1:55 pm
Srecko Coh 375.00kn 8 prosinca, 2020 2:10 pm
Toma Jelušić 25.00kn 8 prosinca, 2020 2:16 pm
Robert Trmošljanin 100.00kn 8 prosinca, 2020 2:18 pm
Ivana Ledenko 100.00kn 8 prosinca, 2020 2:32 pm
Dino Ravnic 100.00kn 8 prosinca, 2020 2:42 pm
Branko Gretić 100.00kn 8 prosinca, 2020 2:44 pm
Nenad Barbutov 100.00kn 8 prosinca, 2020 2:47 pm
Andrea Novaković 375.00kn 8 prosinca, 2020 2:48 pm
Ivan Gerometta 100.00kn 8 prosinca, 2020 2:52 pm
Denis Vida 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 2:58 pm
Emanuel Blagonić 4,000.00kn 8 prosinca, 2020 2:59 pm
Ines Pašalić 25.00kn 8 prosinca, 2020 3:00 pm
Vanja Andrijević 100.00kn 8 prosinca, 2020 3:03 pm
Suzana Gracin 100.00kn 8 prosinca, 2020 3:03 pm
Vinka Maras 100.00kn 8 prosinca, 2020 3:16 pm
Slavica Grgić 25.00kn 8 prosinca, 2020 3:21 pm
Pavle Švaić 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 3:22 pm
Ana Černjul 500.00kn 8 prosinca, 2020 3:23 pm
DAVORIN-JOSIP KRIVAK 100.00kn 8 prosinca, 2020 3:26 pm
Goran Glavičić 25.00kn 8 prosinca, 2020 3:27 pm
Klementina Grgić 100.00kn 8 prosinca, 2020 3:29 pm
Borko Zugan 100.00kn 8 prosinca, 2020 3:38 pm
Ivan Cota 100.00kn 8 prosinca, 2020 3:42 pm
Petar Sekul 750.00kn 8 prosinca, 2020 3:43 pm
Branko Mejak 375.00kn 8 prosinca, 2020 3:50 pm
David Grubeša 100.00kn 8 prosinca, 2020 4:07 pm
Jan Kai Premec 375.00kn 8 prosinca, 2020 4:08 pm
Alexandra Milisavljević 100.00kn 8 prosinca, 2020 4:27 pm
Ivana Susnjar Pletes 100.00kn 8 prosinca, 2020 4:37 pm
Dražen Beleta 375.00kn 8 prosinca, 2020 4:38 pm
Ivan Marač 375.00kn 8 prosinca, 2020 4:47 pm
Katarina Leko 100.00kn 8 prosinca, 2020 4:48 pm
Dario Zubovic 375.00kn 8 prosinca, 2020 4:49 pm
Laci Debeljak 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 5:16 pm
Matija Ribić 100.00kn 8 prosinca, 2020 5:28 pm
Ingrid Tomljanovic 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 5:29 pm
Ivana Ajdukovic Prepust 100.00kn 8 prosinca, 2020 5:29 pm
Robert Petković 375.00kn 8 prosinca, 2020 5:32 pm
Upson Family 375.00kn 8 prosinca, 2020 5:52 pm
Karlo Jeličić 25.00kn 8 prosinca, 2020 5:53 pm
Mario Viljac 100.00kn 8 prosinca, 2020 6:09 pm
Tanja Novak 100.00kn 8 prosinca, 2020 6:22 pm
Miroslav Martinčić 375.00kn 8 prosinca, 2020 6:28 pm
Marko Urbic 375.00kn 8 prosinca, 2020 6:35 pm
Vilim Medančić 100.00kn 8 prosinca, 2020 6:43 pm
Marin Slade 375.00kn 8 prosinca, 2020 6:48 pm
Anja Mirosavljević 25.00kn 8 prosinca, 2020 6:51 pm
Valter Mihalić 100.00kn 8 prosinca, 2020 6:55 pm
Robert Čitar 375.00kn 8 prosinca, 2020 6:59 pm
Patricia Ferstner 25.00kn 8 prosinca, 2020 7:01 pm
Alen Mrkonjić 375.00kn 8 prosinca, 2020 7:04 pm
Ivor Omerzo 25.00kn 8 prosinca, 2020 7:09 pm
David Meden 100.00kn 8 prosinca, 2020 7:24 pm
Obitelj Ahel 750.00kn 8 prosinca, 2020 7:36 pm
Domagoj Dejdar 100.00kn 8 prosinca, 2020 7:47 pm
Marin Mijolović 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 7:51 pm
Petra Bilać 100.00kn 8 prosinca, 2020 7:52 pm
Denis Kosor 375.00kn 8 prosinca, 2020 7:55 pm
Mia Schwerer 100.00kn 8 prosinca, 2020 7:59 pm
Ante Sekulić 375.00kn 8 prosinca, 2020 8:02 pm
Domagoj Boljar 25.00kn 8 prosinca, 2020 8:06 pm
Vlasta Zado 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 8:15 pm
Ana Vinkerlić Dujmovic 100.00kn 8 prosinca, 2020 8:31 pm
Dino Pavić 100.00kn 8 prosinca, 2020 8:31 pm
Vjeran Stilinović 100.00kn 8 prosinca, 2020 8:37 pm
Koios Consulting 22,000.00kn 8 prosinca, 2020 8:55 pm
Mislav Sladić 100.00kn 8 prosinca, 2020 8:57 pm
Obitelj Sokolović 375.00kn 8 prosinca, 2020 9:12 pm
Inge Vinković 25.00kn 8 prosinca, 2020 9:14 pm
Mladen Petković 25.00kn 8 prosinca, 2020 9:17 pm
ivan butkovic 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:24 pm
Vladimir Buhanec 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:25 pm
Gordana Šušljik 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:30 pm
Sara Gregorić 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:31 pm
Josip Domšić 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:39 pm
Paolo Zović 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:44 pm
Vlaho Mihač 100.00kn 8 prosinca, 2020 9:46 pm
Darko Hrvatin 25.00kn 8 prosinca, 2020 9:47 pm
Milly Doolan 375.00kn 8 prosinca, 2020 9:49 pm
Ivan Kurtovic 375.00kn 8 prosinca, 2020 9:56 pm
Diana Kovačić 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:01 pm
Neven Badurina 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:10 pm
Miljenko Starman 750.00kn 8 prosinca, 2020 10:14 pm
Krešimir Čukman 1,000.00kn 8 prosinca, 2020 10:18 pm
Edo Turković 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:23 pm
Marina Bešić Đukarić 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:35 pm
Nina Velkavrh Damijanić 375.00kn 8 prosinca, 2020 10:36 pm
Maja Baričević 25.00kn 8 prosinca, 2020 10:49 pm
Vladimir Jovanovic 100.00kn 8 prosinca, 2020 10:51 pm
Ivan Širić 750.00kn 8 prosinca, 2020 11:22 pm
Zoran Radičanin 100.00kn 8 prosinca, 2020 11:49 pm
Secret Santa 25.00kn 9 prosinca, 2020 2:00 am
Secret Santa 25.00kn 9 prosinca, 2020 2:02 am
Liv Baričević 100.00kn 9 prosinca, 2020 7:30 am
Petar Ducic 100.00kn 9 prosinca, 2020 7:32 am
Aleksej Kosanovic 100.00kn 9 prosinca, 2020 7:38 am
Jana Blažević Marčelja 100.00kn 9 prosinca, 2020 7:54 am
Zvonimir Lucić 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:20 am
Igor Pavlović 375.00kn 9 prosinca, 2020 8:31 am
Ivona Premuš 25.00kn 9 prosinca, 2020 8:33 am
Tamara Pariž 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:34 am
Vesna Cvitković 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:34 am
Živko Franko 750.00kn 9 prosinca, 2020 8:39 am
Nina Šuljak 750.00kn 9 prosinca, 2020 8:43 am
Leon Pobor 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:48 am
Mario Ivandić 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:57 am
Mirjana Milotic 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:10 am
Žarko Jovanović 25.00kn 9 prosinca, 2020 9:34 am
Andrej Barac 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:35 am
Zoran Sambol 196.00kn 9 prosinca, 2020 9:37 am
Waldemar Alduk 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:37 am
Zorana Novković 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:44 am
Dinko Zelić 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:47 am
Virna Spelic 25.00kn 9 prosinca, 2020 9:56 am
Tomislav Dević 25.00kn 9 prosinca, 2020 9:56 am
Đulijano Sprčić 750.00kn 9 prosinca, 2020 10:11 am
Boris Pecnik 375.00kn 9 prosinca, 2020 10:11 am
Siniša Glogoški 375.00kn 9 prosinca, 2020 10:31 am
Davor Valjin 375.00kn 9 prosinca, 2020 10:33 am
Ivan Ilisevic 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:43 am
Branka Erdelji Štivić 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:46 am
Irena łrasić 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:52 am
Lara Simčić 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:52 am
Anthony Havelka 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:54 am
Antonio Aleksić 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:13 am
Vatroslav Vrdoljak 375.00kn 9 prosinca, 2020 11:18 am
Anthony Ninčević 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:19 am
Marija Schubert 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:21 am
Saša Popović 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:28 am
Josip Caplić 375.00kn 9 prosinca, 2020 11:30 am
Sanjin Petrović 375.00kn 9 prosinca, 2020 11:30 am
Ivana Tušek Vitorac 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:32 am
LUKA ŠKER 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:32 am
Marta Raljević 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:34 am
Nikola Komljenović 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:35 am
Ozren Skurla 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:36 am
Filip Novoselnik 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:42 am
Dragana Kupres 100.00kn 9 prosinca, 2020 12:06 pm
Filip Novoselnik 375.00kn 9 prosinca, 2020 12:16 pm
Karin Perdec 100.00kn 9 prosinca, 2020 12:34 pm
Mateo Škuflić 750.00kn 9 prosinca, 2020 12:42 pm
Danijela Bilandžić 100.00kn 9 prosinca, 2020 12:46 pm
Emanuela Štokovac Radoš 1,000.00kn 9 prosinca, 2020 12:47 pm
Stella Vješnica 100.00kn 9 prosinca, 2020 12:59 pm
Carolina Vrhovnik 100.00kn 9 prosinca, 2020 1:06 pm
Dimagoj Ćutić 375.00kn 9 prosinca, 2020 1:07 pm
Zoran Cetinjanin 100.00kn 9 prosinca, 2020 1:08 pm
Gordana Kastrapeli 100.00kn 9 prosinca, 2020 1:08 pm
Doris Sosic 375.00kn 9 prosinca, 2020 1:12 pm
ALJA UDOVIČIĆ 100.00kn 9 prosinca, 2020 1:14 pm
Tomislav Lulić 100.00kn 9 prosinca, 2020 1:37 pm
Mario Jelić 100.00kn 9 prosinca, 2020 1:44 pm
Vesna Berljavac 25.00kn 9 prosinca, 2020 2:00 pm
Vedrana Rakovac 100.00kn 9 prosinca, 2020 2:01 pm
Toma Marini 100.00kn 9 prosinca, 2020 2:12 pm
Blanka Benc 100.00kn 9 prosinca, 2020 2:14 pm
Irena Vdovic 100.00kn 9 prosinca, 2020 2:22 pm
Stanomir Peša 100.00kn 9 prosinca, 2020 2:37 pm
Anđelka Strajher 3,700.00kn 9 prosinca, 2020 2:48 pm
Ana Poga 100.00kn 9 prosinca, 2020 3:10 pm
Jelena Pacijent 100.00kn 9 prosinca, 2020 3:21 pm
Bozidar Pavlovic 100.00kn 9 prosinca, 2020 3:23 pm
Anamarija Kolega 100.00kn 9 prosinca, 2020 4:00 pm
marcela vahčić-palinić 375.00kn 9 prosinca, 2020 4:04 pm
Tihana Britvic 25.00kn 9 prosinca, 2020 4:11 pm
Ivo Boršćak 100.00kn 9 prosinca, 2020 4:23 pm
Vanja Cupek 100.00kn 9 prosinca, 2020 4:24 pm
Dunja Grubišić 100.00kn 9 prosinca, 2020 4:29 pm
Jelena Mijić Prskalo 25.00kn 9 prosinca, 2020 4:36 pm
Izabela Beber 25.00kn 9 prosinca, 2020 4:44 pm
Zlatko Roncevic 375.00kn 9 prosinca, 2020 4:54 pm
Borislav Vujovic 7,500.00kn 9 prosinca, 2020 5:02 pm
Duško Murk 100.00kn 9 prosinca, 2020 5:04 pm
Damir Simonetti 100.00kn 9 prosinca, 2020 5:04 pm
Antun Rosović 1,000.00kn 9 prosinca, 2020 5:05 pm
SLAĐANA HRVATIN 100.00kn 9 prosinca, 2020 5:23 pm
Jakov Mocibob 1,000.00kn 9 prosinca, 2020 5:23 pm
Mario Tomašek 100.00kn 9 prosinca, 2020 6:00 pm
Ivica Šmalc 100.00kn 9 prosinca, 2020 6:17 pm
Marjan Surać 100.00kn 9 prosinca, 2020 6:35 pm
Dječji vrtić "Dječji svijet" 1,000.00kn 9 prosinca, 2020 6:39 pm
Slobodan Dević 100.00kn 9 prosinca, 2020 6:50 pm
Antonija Horak 100.00kn 9 prosinca, 2020 6:53 pm
Valentina Hlatki 100.00kn 9 prosinca, 2020 6:53 pm
Jelena Stipic 100.00kn 9 prosinca, 2020 6:59 pm
Tatjana Benko 375.00kn 9 prosinca, 2020 6:59 pm
Ana Vede 375.00kn 9 prosinca, 2020 7:00 pm
Valentino Pletikosić 100.00kn 9 prosinca, 2020 7:32 pm
Maja Žuvanić 25.00kn 9 prosinca, 2020 7:32 pm
Mario Bičanić 25.00kn 9 prosinca, 2020 7:55 pm
Loretta Krota 100.00kn 9 prosinca, 2020 7:58 pm
Marina Novoselnik 375.00kn 9 prosinca, 2020 8:00 pm
Ana-Marija Kozjak 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:02 pm
Katarina Žunić 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:21 pm
ARSEN BREČEVIĆ 100.00kn 9 prosinca, 2020 8:22 pm
Hrvoje Bulic 375.00kn 9 prosinca, 2020 8:56 pm
Ivan Gjurovic 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:01 pm
Zrinka Štritof 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:07 pm
Dražen Babić 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:10 pm
Berislav Prpić 1,000.00kn 9 prosinca, 2020 9:13 pm
Iva Babić 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:13 pm
Alen Kauzlarić 375.00kn 9 prosinca, 2020 9:16 pm
Drazen Sego 25.00kn 9 prosinca, 2020 9:17 pm
Tihomir Klement 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:29 pm
Denis Mujkić 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:34 pm
Tea Pađen Rašidagić 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:37 pm
Lana Labinjan 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:49 pm
Frančiška Uzunić 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:54 pm
Neven Brozović 100.00kn 9 prosinca, 2020 9:57 pm
Davor Jurela 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:04 pm
KSENIJA DIKLIC 1,000.00kn 9 prosinca, 2020 10:09 pm
Bruno Kovacevic 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:13 pm
Gordan Pejković 1,000.00kn 9 prosinca, 2020 10:20 pm
Lino Mališa 25.00kn 9 prosinca, 2020 10:22 pm
Lino Mališa 25.00kn 9 prosinca, 2020 10:24 pm
Luka Sironic 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:29 pm
Nina Mccollum 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:33 pm
Mirela Vresk 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:37 pm
Savina Gruicic 25.00kn 9 prosinca, 2020 10:45 pm
Mira Kukec 100.00kn 9 prosinca, 2020 10:50 pm
Ivana Bukša 25.00kn 9 prosinca, 2020 11:07 pm
Dino Ivaninić 100.00kn 9 prosinca, 2020 11:17 pm
Nenad Bach 3,700.00kn 9 prosinca, 2020 11:24 pm
Petar Burek 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:12 am
Ida Lončar 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:48 am
FILIP BARAKA 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 2:21 am
Željka Babić 100.00kn 10 prosinca, 2020 2:24 am
Edvard Kristo 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:20 am
Marijan Trnski 25.00kn 10 prosinca, 2020 7:01 am
Tomi Tuš 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:17 am
Kristina Benko 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:12 am
Robert Verem 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:14 am
MORANA PUHAK 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:21 am
Ines Dedeić 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 8:39 am
Dragan Jelicic 375.00kn 10 prosinca, 2020 8:53 am
Dominik Gegić 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:54 am
Marko Mučnjak 25.00kn 10 prosinca, 2020 9:11 am
Krešimir Barić 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:20 am
Ivan Burazin 375.00kn 10 prosinca, 2020 9:25 am
Branimir Britvic 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:29 am
Marko Deković 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 9:31 am
Iva Kaligaric 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:36 am
Gordan Prakiš 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:46 am
Tomislav Gomerčić 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:05 am
Dragan Zjalic 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 10:11 am
Noela Radošić 375.00kn 10 prosinca, 2020 10:11 am
Glas Poduzetnika 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 10:12 am
Nikola Plejić 5,000.00kn 10 prosinca, 2020 10:17 am
Jasenka Kontuš-Popović 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:18 am
Ilona Benko 375.00kn 10 prosinca, 2020 10:20 am
Toni Jovanović 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:27 am
Ivica Skokić 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:31 am
Luka Havliček 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:31 am
Katarina Vrbanek 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:40 am
Boris Kovačić 375.00kn 10 prosinca, 2020 10:42 am
Jelena Plavec 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:44 am
Srđan Bogdanović 45.00kn 10 prosinca, 2020 10:45 am
Marko Mlinarić 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:48 am
Dejan Kos 375.00kn 10 prosinca, 2020 10:51 am
Ingrid Kovacic 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:52 am
Ivana Misetic 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:52 am
Jadranka Vodusek 375.00kn 10 prosinca, 2020 10:53 am
Natalija Galovic 200.00kn 10 prosinca, 2020 11:05 am
Slobodan Velikic 375.00kn 10 prosinca, 2020 11:19 am
Domagoj Miljković 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:26 am
Zoran Štefulj 750.00kn 10 prosinca, 2020 11:31 am
Luka Milošević 375.00kn 10 prosinca, 2020 11:31 am
Krešimir Hižar 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:31 am
Mladen Barković 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:32 am
Marko Košiček 750.00kn 10 prosinca, 2020 11:35 am
Sandra Wigren 375.00kn 10 prosinca, 2020 11:36 am
Igor Horvat 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:46 am
Eleonora Đidara 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:50 am
Ivona Došen 25.00kn 10 prosinca, 2020 12:10 pm
Matea Jurčević 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:24 pm
Marko Germin 375.00kn 10 prosinca, 2020 12:24 pm
Magda Topić 200.00kn 10 prosinca, 2020 12:30 pm
Dijana Novak K 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:33 pm
Borna Baričević 375.00kn 10 prosinca, 2020 12:36 pm
Ivan Laktašić 25.00kn 10 prosinca, 2020 12:38 pm
Primakon d.o.o. 22,000.00kn 10 prosinca, 2020 12:42 pm
Tamara Pecoja 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:44 pm
Valentina Orbanić 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:50 pm
Tatjana Maroš 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:50 pm
Matić Verić 375.00kn 10 prosinca, 2020 12:53 pm
Tomislav Krnic 100.00kn 10 prosinca, 2020 12:59 pm
Marko Krajina 375.00kn 10 prosinca, 2020 1:01 pm
Boris Božac 100.00kn 10 prosinca, 2020 1:05 pm
Davor Roce 100.00kn 10 prosinca, 2020 1:07 pm
Ivo Rakar 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 1:21 pm
Denis Kranjčec 375.00kn 10 prosinca, 2020 1:24 pm
Gordan Glušac 100.00kn 10 prosinca, 2020 1:35 pm
Davor Šerfez 100.00kn 10 prosinca, 2020 1:39 pm
Gordana Hrvatin 100.00kn 10 prosinca, 2020 1:43 pm
Denis Bukovac 375.00kn 10 prosinca, 2020 1:44 pm
Tea Rakar 100.00kn 10 prosinca, 2020 1:48 pm
Tamara Tomazic 25.00kn 10 prosinca, 2020 1:48 pm
Miroslav Kelekovic 375.00kn 10 prosinca, 2020 1:53 pm
Ana Tomasovic 100.00kn 10 prosinca, 2020 1:58 pm
Edvin Grabar 100.00kn 10 prosinca, 2020 2:02 pm
Mirjana Fabris 2,200.00kn 10 prosinca, 2020 2:03 pm
Boris Ostojić 375.00kn 10 prosinca, 2020 2:08 pm
Ivana NIkšić Stipetić 100.00kn 10 prosinca, 2020 2:09 pm
Kristina Kajinić 25.00kn 10 prosinca, 2020 2:13 pm
Kristina Kajinić 25.00kn 10 prosinca, 2020 2:16 pm
Mladen Diklić 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 2:34 pm
Sasa Sladoljev 375.00kn 10 prosinca, 2020 2:44 pm
Anđelika Ritossa 375.00kn 10 prosinca, 2020 3:14 pm
Anđelika Ritossa 100.00kn 10 prosinca, 2020 3:15 pm
Toni Pralas 375.00kn 10 prosinca, 2020 3:20 pm
Tin Špirić 100.00kn 10 prosinca, 2020 3:35 pm
Igor Sekelj 100.00kn 10 prosinca, 2020 3:36 pm
Stjepan Drmić 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 3:37 pm
Davor Bilić-Celić 375.00kn 10 prosinca, 2020 3:39 pm
Dunja Huber 100.00kn 10 prosinca, 2020 3:41 pm
Goran Jedrejčić 375.00kn 10 prosinca, 2020 3:41 pm
Igor Ahac 375.00kn 10 prosinca, 2020 3:43 pm
Zvonimir Černy 750.00kn 10 prosinca, 2020 3:45 pm
Dragutin Novosel 100.00kn 10 prosinca, 2020 3:46 pm
Kresimir Skvorc 375.00kn 10 prosinca, 2020 3:46 pm
VINO ARTIS d.o.o. 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 3:49 pm
Dražen Matleković 750.00kn 10 prosinca, 2020 3:50 pm
Ivana Grcić 100.00kn 10 prosinca, 2020 3:54 pm
Lovro Vrus 100.00kn 10 prosinca, 2020 3:54 pm
Mirjana Polovina 25.00kn 10 prosinca, 2020 3:58 pm
Goran Vojković 375.00kn 10 prosinca, 2020 4:04 pm
Damjan Ćosić 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 4:09 pm
Aleksandar Kokoruš 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:15 pm
Ivana Bujas Rupić 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:26 pm
Ivan Vidak 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:26 pm
Miran Kapelac 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:26 pm
Silvija Kostjuk 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:29 pm
Dražen Bandić 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:29 pm
Josip Marinkovic 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:34 pm
Vinko Dražić 750.00kn 10 prosinca, 2020 4:44 pm
Andrija Rubinić 375.00kn 10 prosinca, 2020 4:45 pm
Bernard Deklić 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 4:54 pm
Ivan Fabris 25.00kn 10 prosinca, 2020 4:56 pm
Đana Botic 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:58 pm
Mihael Brenko 100.00kn 10 prosinca, 2020 4:58 pm
Marijana Krivic 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 5:05 pm
Ljerka Polla 375.00kn 10 prosinca, 2020 5:07 pm
Ljiljana Bastaic 750.00kn 10 prosinca, 2020 5:09 pm
Marko Turković 100.00kn 10 prosinca, 2020 5:16 pm
Tomislav Baretić 375.00kn 10 prosinca, 2020 5:17 pm
Neven Ivanić 375.00kn 10 prosinca, 2020 5:19 pm
Jasmina Šestan 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 5:25 pm
ANA TUŠKAN 2,200.00kn 10 prosinca, 2020 5:29 pm
Karla Kurtoić 100.00kn 10 prosinca, 2020 5:31 pm
Branimir Pancer 100.00kn 10 prosinca, 2020 5:33 pm
Marija Milic 100.00kn 10 prosinca, 2020 5:37 pm
Stanislav Komlenac 375.00kn 10 prosinca, 2020 5:49 pm
Bruno Barbić 100.00kn 10 prosinca, 2020 5:49 pm
Dražen Mijoč 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:00 pm
Sofija Čavić 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:07 pm
MARKO ANTOLIŠ 25.00kn 10 prosinca, 2020 6:08 pm
Lara Ritosa-Roberts 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:10 pm
RENATA HERCIGONJA 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:11 pm
Borna Prpic 25.00kn 10 prosinca, 2020 6:19 pm
Tomislav Krevzelj 25.00kn 10 prosinca, 2020 6:21 pm
Aleksandar Fadejev 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:33 pm
Ante Parat 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:33 pm
Alan Mandic 750.00kn 10 prosinca, 2020 6:39 pm
Ana Hajnal 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:43 pm
MARIO PAHEL 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:50 pm
Ratko Bajakic 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 6:51 pm
Sabina Bajruši 100.00kn 10 prosinca, 2020 6:53 pm
Dubravka Novotni 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:05 pm
Peter Gural 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 7:06 pm
Ana Maric 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:21 pm
Andrea Drascic 375.00kn 10 prosinca, 2020 7:22 pm
Lucija Fanton 200.00kn 10 prosinca, 2020 7:26 pm
Zrinka Kolenc Obrazović 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:28 pm
Hrvoje Kovač 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:34 pm
Ivana Radović Obad 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:38 pm
Marija Brgles 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:41 pm
Josip Tarandek 100.00kn 10 prosinca, 2020 7:54 pm
Sunčana Runje 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:16 pm
Josip Matassi 375.00kn 10 prosinca, 2020 8:20 pm
Ernst & Young d.o.o. 3,700.00kn 10 prosinca, 2020 8:26 pm
Ana Peršić 25.00kn 10 prosinca, 2020 8:29 pm
Vesna Ukalović 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:38 pm
Slaven Ratković 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:41 pm
Adijana Rakovac 100.00kn 10 prosinca, 2020 8:46 pm
Hrvoje Bukša 375.00kn 10 prosinca, 2020 8:49 pm
Philip Klobucar 375.00kn 10 prosinca, 2020 8:55 pm
Nenad Blažeković 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 9:02 pm
Barbara Trbojević 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:03 pm
Goran Falkoni 375.00kn 10 prosinca, 2020 9:07 pm
Jennifer Dragozetić 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 9:12 pm
Danijel Močibob 375.00kn 10 prosinca, 2020 9:13 pm
Marko Zupic - Bjelobrk 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:15 pm
Inja Radman 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 9:17 pm
ADRIJANA VIŠNJIĆ JEVTIĆ 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:18 pm
Kristina Fabac 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:29 pm
Tihomir Orečić 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 9:31 pm
Maja Skočanić 200.00kn 10 prosinca, 2020 9:35 pm
Ivan Cvek 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:37 pm
Marko Dobranić 111.00kn 10 prosinca, 2020 9:50 pm
Marijan Červeni 500.00kn 10 prosinca, 2020 9:52 pm
Marijan Bratović 100.00kn 10 prosinca, 2020 9:53 pm
Norbert Jedrejčić 25.00kn 10 prosinca, 2020 9:58 pm
Sandra Fasoli Škatar 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:06 pm
Ana Zrno 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:10 pm
Marino Grus 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 10:10 pm
Helena Škobić 750.00kn 10 prosinca, 2020 10:21 pm
Robert Kučić 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:21 pm
Mario Dokša 25.00kn 10 prosinca, 2020 10:28 pm
Helena Škobić 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 10:28 pm
Jasmina Lovrić 100.00kn 10 prosinca, 2020 10:29 pm
Ronald Cekic 1,000.00kn 10 prosinca, 2020 10:32 pm
ANA GALANT 500.00kn 10 prosinca, 2020 10:56 pm
Sonja Juričić Cvitan 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:01 pm
Petra Bušelić 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:13 pm
Matia Stojković 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:14 pm
Walter Zufic 100.00kn 10 prosinca, 2020 11:35 pm
Adriana Macuka 25.00kn 10 prosinca, 2020 11:54 pm
Feruco Ravnić 750.00kn 10 prosinca, 2020 11:56 pm
Mihovil Vargović 50.00kn 11 prosinca, 2020 12:11 am
Luka Miloš 100.00kn 11 prosinca, 2020 12:14 am
Igor Jurišić 100.00kn 11 prosinca, 2020 12:44 am
Irena Blaskovic 375.00kn 11 prosinca, 2020 1:05 am
Josip Ćirić 375.00kn 11 prosinca, 2020 3:11 am
Ljubomir Mladin 100.00kn 11 prosinca, 2020 4:04 am
Isabella Tarticchio 100.00kn 11 prosinca, 2020 4:27 am
Marijan Baric 375.00kn 11 prosinca, 2020 5:56 am
Karin Bolković 25.00kn 11 prosinca, 2020 7:16 am
Aldo Šuran 100.00kn 11 prosinca, 2020 7:16 am
Kristina Ban Krkač 25.00kn 11 prosinca, 2020 7:32 am
Emil Mohorić 200.00kn 11 prosinca, 2020 7:33 am
Sara Kuzma 100.00kn 11 prosinca, 2020 7:48 am
Igor Ključariček 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:04 am
Iva Radočaj 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:05 am
Zrinka Tuškan 25.00kn 11 prosinca, 2020 8:08 am
Dragan Ivetić 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:18 am
Ani Gerbin 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:19 am
Klara Pergolis 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:25 am
Ivica Mastelić 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 8:28 am
JOSIP BASA 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:29 am
Vilijam Banko 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:00 am
Bruno Rezek 36.00kn 11 prosinca, 2020 9:03 am
Natalija Žorž Brusić 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:04 am
Nikica Matejić 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:05 am
Krunoslav Arvaj 375.00kn 11 prosinca, 2020 9:11 am
Jasna Prišlin 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:11 am
Mateja Jerman 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:12 am
Vladimir Božac 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 9:13 am
Luigi Ljaci 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 9:17 am
JADRANKA NIKOLIĆ 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:18 am
Karin Lukšić Kapitan 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:20 am
Tomislav Kos 2,200.00kn 11 prosinca, 2020 9:21 am
Dean Sincic 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:22 am
Melita Zajkovski 375.00kn 11 prosinca, 2020 9:24 am
Nenad Rudan 375.00kn 11 prosinca, 2020 9:26 am
Ana Martinčević 25.00kn 11 prosinca, 2020 9:30 am
RENCO BRAJKOVIĆ 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 9:42 am
Zdravko Čulig 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:45 am
neven ivandić 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:56 am
Jurica Opancar 375.00kn 11 prosinca, 2020 9:59 am
Leona BAJIN 750.00kn 11 prosinca, 2020 10:00 am
Kristina i Zvonko Reicher 375.00kn 11 prosinca, 2020 10:01 am
Vedran Brničević 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 10:02 am
MARINA ŠURKALOVIĆ 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:15 am
Andrej Dimitrijević 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:18 am
Nikša Jadrić 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:25 am
Dejan Lipovac 375.00kn 11 prosinca, 2020 10:32 am
Slaven Perak 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:39 am
Mirela Rakocija 375.00kn 11 prosinca, 2020 10:40 am
Željko Bunjevac 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:42 am
Filip Grle 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:43 am
Franka Diminić 375.00kn 11 prosinca, 2020 10:46 am
Jelena Čabo Aras 375.00kn 11 prosinca, 2020 10:50 am
Mladen Novak 750.00kn 11 prosinca, 2020 10:52 am
Zoran Lukin 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:55 am
Predrag Pavić 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:56 am
Valentin Rošić 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:59 am
Vedran Mimica 100.00kn 11 prosinca, 2020 11:04 am
Andrej Šoštarič 250.00kn 11 prosinca, 2020 11:08 am
srđan bačić 375.00kn 11 prosinca, 2020 11:12 am
Iryna Yovanovych 25.00kn 11 prosinca, 2020 11:18 am
Srđan Matijević 750.00kn 11 prosinca, 2020 11:22 am
Ivan Brabenec 100.00kn 11 prosinca, 2020 11:35 am
Tamara Dodig Marić 25.00kn 11 prosinca, 2020 11:57 am
Goran Kasapović 2,200.00kn 11 prosinca, 2020 12:00 pm
Vanja Jakšić 50.00kn 11 prosinca, 2020 12:25 pm
Nikola Pajić 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 12:36 pm
Darko Bosancic 3,700.00kn 11 prosinca, 2020 12:42 pm
Jakov T 25.00kn 11 prosinca, 2020 12:42 pm
Interkapital d.d. 22,000.00kn 11 prosinca, 2020 12:42 pm
vanja acimovic 100.00kn 11 prosinca, 2020 12:46 pm
Fulvio Milić 100.00kn 11 prosinca, 2020 12:51 pm
Kristina Bišćan 25.00kn 11 prosinca, 2020 12:57 pm
Slavo Marketin 100.00kn 11 prosinca, 2020 1:00 pm
Toni Medančić 750.00kn 11 prosinca, 2020 1:21 pm
Robert Sinković 3,700.00kn 11 prosinca, 2020 1:24 pm
Maja Grđan 100.00kn 11 prosinca, 2020 1:27 pm
Mateo Premuš 100.00kn 11 prosinca, 2020 1:34 pm
Vedran Šerbu 25.00kn 11 prosinca, 2020 1:37 pm
Elena Cerin 100.00kn 11 prosinca, 2020 1:39 pm
Zoran Komesarović 100.00kn 11 prosinca, 2020 1:40 pm
Ana Šarlija 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 1:41 pm
Vedran BARTAK 20.00kn 11 prosinca, 2020 1:43 pm
Saša Bardak 375.00kn 11 prosinca, 2020 2:08 pm
Drazenka Borak 100.00kn 11 prosinca, 2020 2:09 pm
Dino Marunica 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 2:10 pm
Doriana Sirotić Ostojčić 25.00kn 11 prosinca, 2020 2:25 pm
Ranka Tejic 375.00kn 11 prosinca, 2020 3:09 pm
Jonathan Paul Cooper 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 3:39 pm
Mirjana Borić 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 3:50 pm
Ljiljana Tarade 750.00kn 11 prosinca, 2020 4:04 pm
Heda Gospodnetić 100.00kn 11 prosinca, 2020 4:19 pm
Zorislav Sorić 100.00kn 11 prosinca, 2020 4:20 pm
Dejan Risteski 375.00kn 11 prosinca, 2020 4:25 pm
Daniela Jović 375.00kn 11 prosinca, 2020 4:26 pm
Max Mlinarić-Subotec 25.00kn 11 prosinca, 2020 4:27 pm
Jasna Petrović 100.00kn 11 prosinca, 2020 4:58 pm
Ivan Celija 100.00kn 11 prosinca, 2020 5:23 pm
Teja Kolar 3,700.00kn 11 prosinca, 2020 5:24 pm
Irena Jović 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:01 pm
Kristina Šoštar 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:04 pm
Nikša Prkut 25.00kn 11 prosinca, 2020 6:05 pm
Teodor Kočila 750.00kn 11 prosinca, 2020 6:06 pm
Marinko Soldo 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:07 pm
Mirko Bulaja 750.00kn 11 prosinca, 2020 6:14 pm
Mario Buljan 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:25 pm
Tereza Milić 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:30 pm
Sanja Veletanlić 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:32 pm
Vjekoslav Pavičin 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:34 pm
Karmen Krile 25.00kn 11 prosinca, 2020 6:43 pm
Linda Rabuzin 375.00kn 11 prosinca, 2020 6:46 pm
Marijana Knezoci 375.00kn 11 prosinca, 2020 6:46 pm
Martina Štefanić 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:54 pm
Saša Prišlin 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:54 pm
Ana Milić 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:58 pm
Filip Miloš 100.00kn 11 prosinca, 2020 6:58 pm
Karmen Tatarević 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 7:00 pm
Vedran Rasol 3,700.00kn 11 prosinca, 2020 7:00 pm
Jadranka Milić 100.00kn 11 prosinca, 2020 7:01 pm
Andrea Glažar 100.00kn 11 prosinca, 2020 7:03 pm
Maša Šverko 375.00kn 11 prosinca, 2020 7:20 pm
Mirna Resan 250.00kn 11 prosinca, 2020 7:23 pm
Nenad Krstinić 100.00kn 11 prosinca, 2020 7:27 pm
Snježana Alić 25.00kn 11 prosinca, 2020 7:28 pm
Denis Terlević 375.00kn 11 prosinca, 2020 7:31 pm
Čedomir Igaly 200.00kn 11 prosinca, 2020 7:42 pm
Antonio Banko 100.00kn 11 prosinca, 2020 7:59 pm
Marin Krota 750.00kn 11 prosinca, 2020 7:59 pm
Gordana Trošt-Lanča 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:02 pm
Izabela Bratovic 25.00kn 11 prosinca, 2020 8:04 pm
Toni Juričić 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:06 pm
Rosanna Bubola 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:10 pm
Sonja Gjuras Jovanovic 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:16 pm
Keti Visintin 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:18 pm
Sanja Stojic 375.00kn 11 prosinca, 2020 8:20 pm
Sanjin Vučković 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:35 pm
Ivan Strinić 200.00kn 11 prosinca, 2020 8:36 pm
Renata Čupić 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:44 pm
Luka Stemberga 100.00kn 11 prosinca, 2020 8:45 pm
Goran Ivezic 750.00kn 11 prosinca, 2020 8:52 pm
¸Renato Turčinov 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:00 pm
Slavoljub Katančević 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 9:02 pm
Domjan Svilković 1,000.00kn 11 prosinca, 2020 9:08 pm
Tamara Rakovac 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:18 pm
Tihana Bradičić 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:39 pm
Mario Volarević 100.00kn 11 prosinca, 2020 9:56 pm
Dorian Kukuljan 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:03 pm
Domagoj Knežević 100.00kn 11 prosinca, 2020 10:07 pm
Luka Tomašegović 200.00kn 11 prosinca, 2020 11:26 pm
VALTER KVALIĆ 750.00kn 11 prosinca, 2020 11:28 pm
Sanja Ribarić 100.00kn 12 prosinca, 2020 12:19 am
Janko Novoselić 100.00kn 12 prosinca, 2020 2:04 am
Danijel Dikšić 25.00kn 12 prosinca, 2020 4:46 am
Maša Zobenica 750.00kn 12 prosinca, 2020 6:58 am
Maja Walter-Vengust 100.00kn 12 prosinca, 2020 7:54 am
IVANA PUŠIĆ 100.00kn 12 prosinca, 2020 7:58 am
Ana Bonaca 600.00kn 12 prosinca, 2020 8:24 am
Mario Živić 100.00kn 12 prosinca, 2020 8:33 am
Ivana Varenina 100.00kn 12 prosinca, 2020 9:22 am
Maja Jakovljević 25.00kn 12 prosinca, 2020 9:47 am
Goran Monas 375.00kn 12 prosinca, 2020 10:16 am
Jadranka Klaj 25.00kn 12 prosinca, 2020 10:29 am
Mario Svetec 100.00kn 12 prosinca, 2020 10:29 am
Mario Kuftinec 1,000.00kn 12 prosinca, 2020 10:52 am
Irena Holjevac 100.00kn 12 prosinca, 2020 10:57 am
Zoran Belobrajić 750.00kn 12 prosinca, 2020 10:59 am
R Kramar 375.00kn 12 prosinca, 2020 11:10 am
Katja Radoš Perkovic 750.00kn 12 prosinca, 2020 11:12 am
Anna Radovan 375.00kn 12 prosinca, 2020 11:31 am
Mario Žagar 2,200.00kn 12 prosinca, 2020 11:42 am
gorana martinović 100.00kn 12 prosinca, 2020 11:42 am
Petra Peršić 25.00kn 12 prosinca, 2020 11:55 am
Marko Grđan 100.00kn 12 prosinca, 2020 11:58 am
Alan Martinovic 3,700.00kn 12 prosinca, 2020 12:01 pm
Marko Grđan 100.00kn 12 prosinca, 2020 12:01 pm
Darinka Štampar 100.00kn 12 prosinca, 2020 12:09 pm
Rudolf Esert 100.00kn 12 prosinca, 2020 12:16 pm
Samuel Brečević 100.00kn 12 prosinca, 2020 12:22 pm
Vid Opačić 750.00kn 12 prosinca, 2020 1:00 pm
Ivan Globan 750.00kn 12 prosinca, 2020 1:10 pm
Sven Maricic 100.00kn 12 prosinca, 2020 1:12 pm
Ivan Feldi 375.00kn 12 prosinca, 2020 1:21 pm
Goran Kurtović 100.00kn 12 prosinca, 2020 1:24 pm
vladimir maglica 100.00kn 12 prosinca, 2020 1:53 pm
Lana Sindler 750.00kn 12 prosinca, 2020 1:56 pm
Marijana Tomić 375.00kn 12 prosinca, 2020 2:17 pm
Marko Mećar 375.00kn 12 prosinca, 2020 2:27 pm
Dražen Đurinić 100.00kn 12 prosinca, 2020 2:28 pm
Ivan Perički 375.00kn 12 prosinca, 2020 2:45 pm
dražen žužić 750.00kn 12 prosinca, 2020 2:50 pm
Dražen Drvenkar 100.00kn 12 prosinca, 2020 3:21 pm
Petra Korlević 3,700.00kn 12 prosinca, 2020 3:32 pm
Željko Mihoković 200.00kn 12 prosinca, 2020 3:41 pm
Ivana Miholčić 50.00kn 12 prosinca, 2020 4:17 pm
Jasna Manzoni 50.00kn 12 prosinca, 2020 4:24 pm
Eros Vojnović 100.00kn 12 prosinca, 2020 4:29 pm
Nikola Renko 375.00kn 12 prosinca, 2020 5:03 pm
Sanja Madzarevic Sujster 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:11 pm
Kristina Kulaš 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:17 pm
Dražen Dumbović 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:19 pm
Olga Pajnić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:23 pm
Adam Babić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:32 pm
Ivan Perišić 25.00kn 12 prosinca, 2020 5:33 pm
Krešimir Medvid 750.00kn 12 prosinca, 2020 5:34 pm
Sven Pavlaković 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:36 pm
Josip Brnčić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:40 pm
Sandra Matulić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:40 pm
Josip Dobrinčić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:44 pm
Eduard Jurkić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:44 pm
Alen Salamun 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:44 pm
Gordana Jovanović 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:47 pm
Nenad Novosel 375.00kn 12 prosinca, 2020 5:48 pm
Lolo Kolo 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:49 pm
Toma, Nikša i Jura Horvat 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:49 pm
Tomislav Corkovic 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:51 pm
Klaudio Štefica 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:52 pm
Nino Uzelac 25.00kn 12 prosinca, 2020 5:52 pm
Damir Pećanić 375.00kn 12 prosinca, 2020 5:53 pm
Matea Mičetić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:54 pm
Slavenka Maršić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:56 pm
Ivan Masnjak 375.00kn 12 prosinca, 2020 5:57 pm
Ana Budiša 50.00kn 12 prosinca, 2020 5:58 pm
Ana Bodrožić 100.00kn 12 prosinca, 2020 5:59 pm
Luka Matticchio 1,000.00kn 12 prosinca, 2020 6:01 pm
Goran sirovatka 100.00kn 12 prosinca, 2020 6:01 pm
Matija Vran 100.00kn 12 prosinca, 2020 6:02 pm
Lucijan Carić 3,700.00kn 12 prosinca, 2020 6:04 pm
Brankica Safin 100.00kn 12 prosinca, 2020 6:07 pm
DAVOR MATTICCHIO 375.00kn 12 prosinca, 2020 6:08 pm
Tomislav Maljevac 375.00kn 12 prosinca, 2020 6:08 pm
Mladen Butkovic 375.00kn 12 prosinca, 2020 6:13 pm
Vladimir Ivanović 100.00kn 12 prosinca, 2020 6:20 pm
Vanja Đunđenac 200.00kn 12 prosinca, 2020 6:20 pm
Josipa Ivezic 100.00kn 12 prosinca, 2020 6:28 pm
Marina Ratkaj 100.00kn 12 prosinca, 2020 6:28 pm
Miroslav Hrebac 375.00kn 12 prosinca, 2020 6:39 pm
Marko Boljat 25.00kn 12 prosinca, 2020 6:47 pm
Matija Ivekovic 100.00kn 12 prosinca, 2020 6:56 pm
Albertina Garcia Corveiras 375.00kn 12 prosinca, 2020 7:06 pm
Jadranka Pintaric 100.00kn 12 prosinca, 2020 7:21 pm
Igor Božić 375.00kn 12 prosinca, 2020 7:24 pm
Dragan Jovičić 100.00kn 12 prosinca, 2020 7:32 pm
Neven Persic 375.00kn 12 prosinca, 2020 7:36 pm
Ivica Šugar 100.00kn 12 prosinca, 2020 7:43 pm
Allen Rosini 375.00kn 12 prosinca, 2020 7:43 pm
Elon Sesar Mejia 3,700.00kn 12 prosinca, 2020 7:55 pm
Jurica Polkovnikov 100.00kn 12 prosinca, 2020 8:17 pm
Roberto Bertetić 100.00kn 12 prosinca, 2020 8:28 pm
Igor Bulog 100.00kn 12 prosinca, 2020 8:53 pm
Emanuela Franko Dujmovic 2,200.00kn 12 prosinca, 2020 9:09 pm
Maarten Boot 1,000.00kn 12 prosinca, 2020 9:24 pm
Martina Marin Dobrincic 375.00kn 12 prosinca, 2020 9:26 pm
Tanja Gudac 100.00kn 12 prosinca, 2020 9:26 pm
Andrija Radica 100.00kn 12 prosinca, 2020 10:00 pm
Ivana kalafatic 1,000.00kn 12 prosinca, 2020 10:12 pm
Petra Orehovec 100.00kn 12 prosinca, 2020 10:27 pm
Ivan Marić 100.00kn 12 prosinca, 2020 10:59 pm
Jasna Ćutić 100.00kn 12 prosinca, 2020 11:22 pm
Valerij Kasik 100.00kn 12 prosinca, 2020 11:40 pm
Valerij Kasik 100.00kn 12 prosinca, 2020 11:45 pm
Hemp Histrica d.o.o. 15,000.00kn 12 prosinca, 2020 11:57 pm
Darija Tadin-Đurović 100.00kn 13 prosinca, 2020 4:35 am
Bernardica Stipić 100.00kn 13 prosinca, 2020 5:44 am
Mirjana Bacalja 100.00kn 13 prosinca, 2020 8:02 am
igor dobrača 100.00kn 13 prosinca, 2020 8:03 am
Vesna Širola 100.00kn 13 prosinca, 2020 8:11 am
Madlen Mihalic 375.00kn 13 prosinca, 2020 8:25 am
Kristina Horvat 100.00kn 13 prosinca, 2020 8:27 am
Dominik Hrelja 100.00kn 13 prosinca, 2020 8:32 am
Danijela Gnjatović 375.00kn 13 prosinca, 2020 8:36 am
Miroslav Kraljić 1,000.00kn 13 prosinca, 2020 9:07 am
Maks Čošić 100.00kn 13 prosinca, 2020 9:19 am
Tomislav Dvorski 100.00kn 13 prosinca, 2020 9:54 am
Antonio Mileta 100.00kn 13 prosinca, 2020 10:54 am
Krešimir Plukavec 100.00kn 13 prosinca, 2020 10:56 am
Vanja Svajcer 375.00kn 13 prosinca, 2020 11:04 am
Aleksandar Varga 1,000.00kn 13 prosinca, 2020 11:07 am
Mirta Herak 1,000.00kn 13 prosinca, 2020 11:10 am
Josip Musa 100.00kn 13 prosinca, 2020 11:24 am
GRACIJA ANDRIČEVIĆ 1,000.00kn 13 prosinca, 2020 11:24 am
Dragan Maga 375.00kn 13 prosinca, 2020 11:37 am
Dejan Drača 100.00kn 13 prosinca, 2020 11:41 am
Jelena Frković Musa 100.00kn 13 prosinca, 2020 11:58 am
Marjeta Tomulic Vehovec 375.00kn 13 prosinca, 2020 12:17 pm
Damir Soldatic 1,000.00kn 13 prosinca, 2020 1:10 pm
Anton Meden 100.00kn 13 prosinca, 2020 1:38 pm
Nada Turk 100.00kn 13 prosinca, 2020 2:07 pm
Igor Štefanac 100.00kn 13 prosinca, 2020 2:38 pm
Nikola Strah 750.00kn 13 prosinca, 2020 3:26 pm
Ivana Vukic 100.00kn 13 prosinca, 2020 3:45 pm
Josipa Novak 25.00kn 13 prosinca, 2020 3:45 pm
Teana Toažin 100.00kn 13 prosinca, 2020 3:57 pm
Sanja Blažević Burić 100.00kn 13 prosinca, 2020 3:58 pm
Ana Majnarić 100.00kn 13 prosinca, 2020 4:23 pm
Zrinka Mesić 2,200.00kn 13 prosinca, 2020 4:42 pm
Vito Rajković 100.00kn 13 prosinca, 2020 4:44 pm
Davor Valerjev 3,700.00kn 13 prosinca, 2020 4:54 pm
Mirela Obrić 1,000.00kn 13 prosinca, 2020 5:05 pm
Daris Došen 100.00kn 13 prosinca, 2020 5:22 pm
Stanislav Strešnjak 375.00kn 13 prosinca, 2020 5:37 pm
Tibor Weigand 25.00kn 13 prosinca, 2020 6:17 pm
Gordan Krčelić 375.00kn 13 prosinca, 2020 6:42 pm
Srećko Bovan 375.00kn 13 prosinca, 2020 6:44 pm
Sandra Vlašić 200.00kn 13 prosinca, 2020 7:10 pm
Kristian Korunic 375.00kn 13 prosinca, 2020 7:14 pm
Ivan Ralis 100.00kn 13 prosinca, 2020 8:17 pm
Monika Tresk 375.00kn 13 prosinca, 2020 8:28 pm
Mirko Karas 375.00kn 13 prosinca, 2020 8:46 pm
Marin Ridic 25.00kn 13 prosinca, 2020 8:50 pm
Stjepan Šijan 375.00kn 13 prosinca, 2020 8:54 pm
Nikola Radić 100.00kn 13 prosinca, 2020 9:15 pm
Vigo Klobučar 750.00kn 13 prosinca, 2020 9:28 pm
Ana Teskera 100.00kn 13 prosinca, 2020 9:59 pm
Dražen Sirotić 375.00kn 13 prosinca, 2020 10:01 pm
Dunja Vucenovic 100.00kn 13 prosinca, 2020 10:32 pm
Dinko Mance 100.00kn 13 prosinca, 2020 10:34 pm
Aleksandar Đurković 100.00kn 13 prosinca, 2020 10:36 pm
Vedran Bubičić 100.00kn 13 prosinca, 2020 11:12 pm
Marin Goleš 100.00kn 13 prosinca, 2020 11:49 pm
Nino Stepančić 100.00kn 14 prosinca, 2020 12:08 am
Sandra Vandekar 25.00kn 14 prosinca, 2020 1:21 am
Leo Košta 375.00kn 14 prosinca, 2020 4:36 am
Iva Gortan 375.00kn 14 prosinca, 2020 5:56 am
Josipa Periša 100.00kn 14 prosinca, 2020 7:18 am
Mihovil Frater 375.00kn 14 prosinca, 2020 7:40 am
Josip Tutavac 100.00kn 14 prosinca, 2020 8:20 am
Tajana Špoljarec 100.00kn 14 prosinca, 2020 8:35 am
Tomislav Moretti 100.00kn 14 prosinca, 2020 8:44 am
Stefani Mikulec Perković 100.00kn 14 prosinca, 2020 8:48 am
Mario Vukelić 100.00kn 14 prosinca, 2020 8:58 am
Marina Marjanović 3,700.00kn 14 prosinca, 2020 9:08 am
INES ŠUVAK MORA 100.00kn 14 prosinca, 2020 9:15 am
Zlatko Kregar 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 9:21 am
JAVNI BILJEŽNIK MELANIJA DUIĆ 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 9:26 am
Jurica Rudic 100.00kn 14 prosinca, 2020 9:28 am
Hrvoje Mikolčević 100.00kn 14 prosinca, 2020 9:34 am
Marko Šekez 375.00kn 14 prosinca, 2020 9:36 am
Sanda Berženji 100.00kn 14 prosinca, 2020 9:44 am
MED EKO SERVIS d.o.o. 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 9:48 am
Vesna Zubovic 100.00kn 14 prosinca, 2020 9:54 am
ALBANEŽ d.o.o. 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 9:55 am
Zrinko Mršo 100.00kn 14 prosinca, 2020 9:58 am
Ana Marušić Lisac 750.00kn 14 prosinca, 2020 10:02 am
Monika Kovač 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:03 am
Borko Novak 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:04 am
Ivana Jonke 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:04 am
Jan Novak 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:07 am
Jelena Fiškuš 3,000.00kn 14 prosinca, 2020 10:08 am
Dario Tot 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:16 am
Vlatko Boček 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:20 am
Boris Hrvatin 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:26 am
fumica nadia curto 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:27 am
Ivana Kalajžić 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 10:29 am
Goran Poljak 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:40 am
Lea Juretić 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:49 am
Jasna Mijalković 25.00kn 14 prosinca, 2020 11:15 am
Glenn Lundström 750.00kn 14 prosinca, 2020 11:20 am
Dino Vidic 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 11:20 am
Romana Palcic 100.00kn 14 prosinca, 2020 11:21 am
Filip Sviben 100.00kn 14 prosinca, 2020 12:20 pm
Filip Zoričić 750.00kn 14 prosinca, 2020 12:37 pm
Branka Matić 300.00kn 14 prosinca, 2020 12:48 pm
Ivan Sinčić 100.00kn 14 prosinca, 2020 1:05 pm
Dalibor Fable 375.00kn 14 prosinca, 2020 1:08 pm
Josip Konfic 25.00kn 14 prosinca, 2020 2:22 pm
Sandra Rudelic 100.00kn 14 prosinca, 2020 3:12 pm
Goran Glišić 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 4:37 pm
Scott Morris 750.00kn 14 prosinca, 2020 4:54 pm
Nikola Benazić 100.00kn 14 prosinca, 2020 4:59 pm
Diego Leveric 100.00kn 14 prosinca, 2020 6:09 pm
MAJDA BREČEVIĆ 200.00kn 14 prosinca, 2020 6:16 pm
Katica Šubarić 100.00kn 14 prosinca, 2020 6:21 pm
Tamara Leveric 100.00kn 14 prosinca, 2020 6:24 pm
Sanda Šoić 375.00kn 14 prosinca, 2020 6:30 pm
NATAŠA BOBONJ 100.00kn 14 prosinca, 2020 6:30 pm
Radovan Dodić 100.00kn 14 prosinca, 2020 6:31 pm
Doriano Orbanić 100.00kn 14 prosinca, 2020 7:04 pm
Goran Rumin 750.00kn 14 prosinca, 2020 7:19 pm
Matija Birov 3,700.00kn 14 prosinca, 2020 7:34 pm
Ana Adam Širola 100.00kn 14 prosinca, 2020 7:36 pm
Tina Osvaldić 25.00kn 14 prosinca, 2020 8:20 pm
Predrag Vakanjac 100.00kn 14 prosinca, 2020 8:25 pm
Ida Vuletic 100.00kn 14 prosinca, 2020 8:28 pm
Deborah Cetina 750.00kn 14 prosinca, 2020 8:55 pm
Arijeta Antolović 1,000.00kn 14 prosinca, 2020 9:50 pm
Dario Klemar 750.00kn 14 prosinca, 2020 10:22 pm
Mladen Todić 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:28 pm
Bozidar Klimpak 200.00kn 14 prosinca, 2020 10:36 pm
Jelena Bekavac Krčadinac 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:41 pm
Manuel Paljuh 100.00kn 14 prosinca, 2020 10:53 pm
JELENA MATAK SKOČIĆ 375.00kn 14 prosinca, 2020 10:58 pm
Slavko Foško 100.00kn 14 prosinca, 2020 11:22 pm
Jurica Basioli 25.00kn 14 prosinca, 2020 11:39 pm
Boris Antonic 100.00kn 15 prosinca, 2020 6:19 am
Vihorka Krbavčić 1,000.00kn 15 prosinca, 2020 7:39 am
Darko Zbodulja 100.00kn 15 prosinca, 2020 8:24 am
Martina Kapuđija Ljulj 375.00kn 15 prosinca, 2020 8:40 am
Mirjana Matic 100.00kn 15 prosinca, 2020 8:56 am
Josip Ledenko 100.00kn 15 prosinca, 2020 9:06 am
Vlado Kusturin 100.00kn 15 prosinca, 2020 9:22 am
Ivana Bošković 3,700.00kn 15 prosinca, 2020 10:13 am
Jasminka Cigrovski 500.00kn 15 prosinca, 2020 10:35 am
Marko Gacesa 375.00kn 15 prosinca, 2020 10:48 am
Sabina Venier Božić 100.00kn 15 prosinca, 2020 11:01 am
Tomislav Budin 2,000.00kn 15 prosinca, 2020 11:10 am
Simeon Kordić 100.00kn 15 prosinca, 2020 11:13 am
Anita Kordić 25.00kn 15 prosinca, 2020 11:24 am
Ivana i Ante Marušić 100.00kn 15 prosinca, 2020 12:01 pm
Denis Štogl 3,700.00kn 15 prosinca, 2020 12:16 pm
Dorotea Curman Usmiani 375.00kn 15 prosinca, 2020 12:26 pm
Miro Žalac 25.00kn 15 prosinca, 2020 12:48 pm
Suzana Jašić 375.00kn 15 prosinca, 2020 12:57 pm
Diego Šverko 25.00kn 15 prosinca, 2020 1:24 pm
Dino Ravnic 750.00kn 15 prosinca, 2020 1:43 pm
Tomislav Čorak 100.00kn 15 prosinca, 2020 2:09 pm
Lovel Jelacic 200.00kn 15 prosinca, 2020 2:09 pm
Davor Draščić 200.00kn 15 prosinca, 2020 2:09 pm
Martina Kožul Kolarić 100.00kn 15 prosinca, 2020 2:18 pm
Marina Medenica 100.00kn 15 prosinca, 2020 2:21 pm
Davor Plehati 3,700.00kn 15 prosinca, 2020 2:23 pm
Tonči Damjanić 100.00kn 15 prosinca, 2020 2:54 pm
Sasa Sarunic 100.00kn 15 prosinca, 2020 3:24 pm
Silva Larson 750.00kn 15 prosinca, 2020 3:37 pm
Valentina Mezdić 100.00kn 15 prosinca, 2020 3:39 pm
Ana Pajalić 100.00kn 15 prosinca, 2020 3:57 pm
Manuel Živolić 100.00kn 15 prosinca, 2020 4:08 pm
Emir Memić 1,000.00kn 15 prosinca, 2020 4:39 pm
Jelena Prekalj 100.00kn 15 prosinca, 2020 5:15 pm
andrea debeljuh 100.00kn 15 prosinca, 2020 5:45 pm
Salko Kriještorac 375.00kn 15 prosinca, 2020 6:02 pm
Slaven Kliček 100.00kn 15 prosinca, 2020 6:04 pm
Branislav Mihaljev 100.00kn 15 prosinca, 2020 6:04 pm
Mirna Banovac 100.00kn 15 prosinca, 2020 6:05 pm
Ksenija Škarić 25.00kn 15 prosinca, 2020 6:08 pm
Vedran Vitulić 375.00kn 15 prosinca, 2020 6:15 pm
Stjepan Krištofić 100.00kn 15 prosinca, 2020 6:23 pm
Matea Orešković 375.00kn 15 prosinca, 2020 6:35 pm
Karla Šutalo 100.00kn 15 prosinca, 2020 7:15 pm
Domagoj Orehovec 375.00kn 15 prosinca, 2020 7:19 pm
Dalibor Uremović 100.00kn 15 prosinca, 2020 7:34 pm
Ingeborg Franković 100.00kn 15 prosinca, 2020 7:34 pm
Marija Antolin 25.00kn 15 prosinca, 2020 7:55 pm
Miroslav Ivaniš 100.00kn 15 prosinca, 2020 7:58 pm
Marlena Bogdanović 100.00kn 15 prosinca, 2020 8:06 pm
Matej Fonović 100.00kn 15 prosinca, 2020 8:16 pm
Branko Kovač 750.00kn 15 prosinca, 2020 8:23 pm
Vedran Vrhovac 100.00kn 15 prosinca, 2020 8:53 pm
Obitelj Miloš 375.00kn 15 prosinca, 2020 9:16 pm
Branko Liker 100.00kn 15 prosinca, 2020 9:20 pm
Nikola Gotovac 1,000.00kn 15 prosinca, 2020 9:25 pm
Goran Kralj 100.00kn 15 prosinca, 2020 10:05 pm
Maja Mačinko 100.00kn 15 prosinca, 2020 10:08 pm
Maja Sabol Žganec 100.00kn 15 prosinca, 2020 10:09 pm
Marin Toljanić 750.00kn 15 prosinca, 2020 10:18 pm
Nevenka Misija 375.00kn 15 prosinca, 2020 10:30 pm
Hrvoje Hunjadi 100.00kn 15 prosinca, 2020 11:14 pm
Miro Toljanić 100.00kn 15 prosinca, 2020 11:15 pm
Davor Tomljenovic 1,000.00kn 15 prosinca, 2020 11:29 pm
Darian Strauss 375.00kn 15 prosinca, 2020 11:33 pm
Dalibor Jovanović 375.00kn 15 prosinca, 2020 11:49 pm
Nika Misija 375.00kn 16 prosinca, 2020 12:09 am
Hrvoje Vrščak 3,700.00kn 16 prosinca, 2020 5:33 am
Ozren Štefan 100.00kn 16 prosinca, 2020 7:33 am
Jasenko Šimac 100.00kn 16 prosinca, 2020 8:28 am
Petra Dabic 150.00kn 16 prosinca, 2020 8:29 am
Marko Igrec 375.00kn 16 prosinca, 2020 9:01 am
Goran Zidarić 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:11 am
Ivan Guštin 1,000.00kn 16 prosinca, 2020 9:19 am
Nino Cvitan 25.00kn 16 prosinca, 2020 9:24 am
Slaven Brumec 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:25 am
Filio Životić 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:31 am
Korado Vlačić 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:34 am
Aleksandra Jurdana 750.00kn 16 prosinca, 2020 9:35 am
Damir Jelenić 25.00kn 16 prosinca, 2020 9:35 am
Vjera Bogati 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:36 am
Janko Mrkoci 750.00kn 16 prosinca, 2020 9:37 am
Dominko Srok 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:43 am
Nikola Štefan 750.00kn 16 prosinca, 2020 9:50 am
Dunja Dobranić 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:53 am
Ivica Perović 375.00kn 16 prosinca, 2020 10:18 am
Svetlana Katić 100.00kn 16 prosinca, 2020 10:20 am
Mirta Majić Horvat 100.00kn 16 prosinca, 2020 10:30 am
Stanka Jagar 200.00kn 16 prosinca, 2020 10:35 am
Željko Cetina 100.00kn 16 prosinca, 2020 10:45 am
Tea Borković 375.00kn 16 prosinca, 2020 10:46 am
Renata Žunec 375.00kn 16 prosinca, 2020 10:54 am
Sanela Ravlic 100.00kn 16 prosinca, 2020 11:07 am
Saša Nuić 100.00kn 16 prosinca, 2020 11:10 am
Ana Žužić 100.00kn 16 prosinca, 2020 11:19 am
Omar Izetbegovic 100.00kn 16 prosinca, 2020 11:54 am
TAMARA LUBIANA 100.00kn 16 prosinca, 2020 12:02 pm
Radovan Kunić 100.00kn 16 prosinca, 2020 12:48 pm
Rudi Šuran 100.00kn 16 prosinca, 2020 12:54 pm
Marina Lovrić 100.00kn 16 prosinca, 2020 12:58 pm
Zvonimir Himelreich 3,700.00kn 16 prosinca, 2020 1:20 pm
Vedrana Vidulin 100.00kn 16 prosinca, 2020 1:33 pm
Matija Topfer 375.00kn 16 prosinca, 2020 1:59 pm
Milivoj Zastavnik 3,700.00kn 16 prosinca, 2020 2:14 pm
Marko Krejči 3,700.00kn 16 prosinca, 2020 2:39 pm
IVAN ŠANDRIĆ 375.00kn 16 prosinca, 2020 2:46 pm
Marin Stanisic 100.00kn 16 prosinca, 2020 2:51 pm
Marina Brlobuš jug 25.00kn 16 prosinca, 2020 2:56 pm
IGOR DELAC 100.00kn 16 prosinca, 2020 3:02 pm
Hrvoje Lukačević 100.00kn 16 prosinca, 2020 3:23 pm
Tihomir Dužić 300.00kn 16 prosinca, 2020 3:41 pm
Tomislav Herceg 375.00kn 16 prosinca, 2020 4:02 pm
Sven Rastovac 100.00kn 16 prosinca, 2020 4:09 pm
Ivana Radoš 375.00kn 16 prosinca, 2020 4:17 pm
Marko Kruljac 100.00kn 16 prosinca, 2020 5:07 pm
Ivana Dobronić 375.00kn 16 prosinca, 2020 5:11 pm
Ana i Ivo Škrmeta 100.00kn 16 prosinca, 2020 5:24 pm
Mira Draščić 100.00kn 16 prosinca, 2020 5:40 pm
Darko Hajnal 375.00kn 16 prosinca, 2020 6:47 pm
Darko Matijašević 100.00kn 16 prosinca, 2020 6:48 pm
Ivana Bedić 375.00kn 16 prosinca, 2020 7:09 pm
Damir Ulaković 100.00kn 16 prosinca, 2020 7:12 pm
Goran Golja 25.00kn 16 prosinca, 2020 7:27 pm
Mladen Milanović 100.00kn 16 prosinca, 2020 7:42 pm
Mladen Milanović 100.00kn 16 prosinca, 2020 7:54 pm
Filip Knežević 100.00kn 16 prosinca, 2020 8:13 pm
Ozren Harlovic 100.00kn 16 prosinca, 2020 8:16 pm
Goran Štaudinger 375.00kn 16 prosinca, 2020 8:26 pm
Petar Jelača 375.00kn 16 prosinca, 2020 8:35 pm
Danijel Bardić 100.00kn 16 prosinca, 2020 8:38 pm
David Gržević 25.00kn 16 prosinca, 2020 8:41 pm
Miroslav Vranić 100.00kn 16 prosinca, 2020 8:58 pm
Zoran Vrhovski 50.00kn 16 prosinca, 2020 9:16 pm
Katarina Gržević 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:16 pm
Aldina Šćulac 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:38 pm
Sanja Zrinšćak Sergo 100.00kn 16 prosinca, 2020 9:57 pm
Elvis Alagic 750.00kn 16 prosinca, 2020 10:01 pm
Rotary klub Zagreb Ilica 3,700.00kn 16 prosinca, 2020 10:09 pm
Lovorka Knezevic 750.00kn 16 prosinca, 2020 10:23 pm
Šanel Gaberšček 25.00kn 16 prosinca, 2020 10:26 pm
Anamarija Jurcan 100.00kn 16 prosinca, 2020 11:14 pm
zoran barlovic 100.00kn 16 prosinca, 2020 11:22 pm
Daniel Stojanovic 2,200.00kn 17 prosinca, 2020 5:36 am
Lucija Vlakančić 375.00kn 17 prosinca, 2020 7:10 am
Lidija Čondić Bijader 375.00kn 17 prosinca, 2020 7:55 am
Goran Šepić 100.00kn 17 prosinca, 2020 8:07 am
Pavao Vlahek 100.00kn 17 prosinca, 2020 8:54 am
Bojan Šariri 100.00kn 17 prosinca, 2020 10:04 am
Tomislav Ćuk 100.00kn 17 prosinca, 2020 10:57 am
Frano Jančić 2,200.00kn 17 prosinca, 2020 11:00 am
Antonio Šipek 100.00kn 17 prosinca, 2020 11:03 am
Zoran Mamula 200.00kn 17 prosinca, 2020 11:13 am
Antonio Timko 100.00kn 17 prosinca, 2020 11:22 am
Vedran Majcan 100.00kn 17 prosinca, 2020 11:24 am
Danica Milanović Martinović 200.00kn 17 prosinca, 2020 11:36 am
Nada Ušurić 1,000.00kn 17 prosinca, 2020 11:42 am
Nikola Grlj 100.00kn 17 prosinca, 2020 12:20 pm
Alen Perković 100.00kn 17 prosinca, 2020 12:25 pm
Lovro Žmak 100.00kn 17 prosinca, 2020 12:50 pm
Morana Rošić 100.00kn 17 prosinca, 2020 12:57 pm
Miguel Figueiredo 100.00kn 17 prosinca, 2020 1:03 pm
Nela Vlašić 100.00kn 17 prosinca, 2020 2:04 pm
Janko Suton 100.00kn 17 prosinca, 2020 2:06 pm
Zoran Šteković 100.00kn 17 prosinca, 2020 2:08 pm
Tomislav Benosic 25.00kn 17 prosinca, 2020 2:18 pm
Ivan Marić 25.00kn 17 prosinca, 2020 2:53 pm
Krešimir Lacmanović 2,200.00kn 17 prosinca, 2020 3:12 pm
Ante Javor 100.00kn 17 prosinca, 2020 3:19 pm
Tamara Kleut 100.00kn 17 prosinca, 2020 3:21 pm
Marijana Domitrović 100.00kn 17 prosinca, 2020 3:59 pm
Zlatko Sirotić 100.00kn 17 prosinca, 2020 4:04 pm
Ivan Gašparić 100.00kn 17 prosinca, 2020 4:05 pm
ŽARKO Fabac 375.00kn 17 prosinca, 2020 4:20 pm
Rene Raos 100.00kn 17 prosinca, 2020 4:27 pm
Goran Platiša 100.00kn 17 prosinca, 2020 4:32 pm
Azra Imširović 375.00kn 17 prosinca, 2020 5:12 pm
Marjan Marčinko 100.00kn 17 prosinca, 2020 5:12 pm
Antonija Pancirov 200.00kn 17 prosinca, 2020 5:49 pm
Kristina Nefat 375.00kn 17 prosinca, 2020 5:56 pm
Tonći Peović 100.00kn 17 prosinca, 2020 6:25 pm
Viliam Zufic 100.00kn 17 prosinca, 2020 6:32 pm
Viliam Zufic 25.00kn 17 prosinca, 2020 6:38 pm
Mario Rotim 375.00kn 17 prosinca, 2020 6:44 pm
Nina Obradović 375.00kn 17 prosinca, 2020 7:49 pm
Krešimir Mudronja 300.00kn 17 prosinca, 2020 7:50 pm
Marko Bužan 100.00kn 17 prosinca, 2020 8:25 pm
Danijel Kozinović 100.00kn 17 prosinca, 2020 8:41 pm
Anja Korda 100.00kn 17 prosinca, 2020 8:49 pm
Tomislav Praštalo 100.00kn 17 prosinca, 2020 8:49 pm
Denis Topolovac 1,000.00kn 17 prosinca, 2020 8:52 pm
Denis Topolovac 750.00kn 17 prosinca, 2020 8:57 pm
Ivana Štulić 100.00kn 17 prosinca, 2020 9:18 pm
Željko Srbljinović 1,000.00kn 17 prosinca, 2020 9:26 pm
Dino Dejak 100.00kn 17 prosinca, 2020 9:29 pm
Gordana Obradovic 100.00kn 17 prosinca, 2020 9:58 pm
Bojan Šikanjić 375.00kn 17 prosinca, 2020 10:14 pm
Domagoj Martinković 750.00kn 17 prosinca, 2020 10:17 pm
Loren Krzanic 100.00kn 17 prosinca, 2020 10:19 pm
Ivan Raspar 100.00kn 17 prosinca, 2020 10:41 pm
Rita Raspar 100.00kn 17 prosinca, 2020 10:50 pm
Borna Mikulec Pavelić 375.00kn 17 prosinca, 2020 10:55 pm
Mario Juric 31,416.00kn 18 prosinca, 2020 12:19 am
Marina Brozovic 1,000.00kn 18 prosinca, 2020 12:40 am
Biserka Načinović 100.00kn 18 prosinca, 2020 7:21 am
Tedi Maretić 375.00kn 18 prosinca, 2020 7:43 am
Danijela Šmajgl 100.00kn 18 prosinca, 2020 8:27 am
Darko Žiković 100.00kn 18 prosinca, 2020 8:52 am
Ivana Morić 25.00kn 18 prosinca, 2020 9:45 am
Zrinka Runje 15,000.00kn 18 prosinca, 2020 10:00 am
Tomislav Cordazzo 375.00kn 18 prosinca, 2020 10:05 am
Martina Lucić Čanak 100.00kn 18 prosinca, 2020 10:09 am
Aleksandar Jančić 750.00kn 18 prosinca, 2020 10:31 am
Zoran Marković 100.00kn 18 prosinca, 2020 10:40 am
Felician Putinja 100.00kn 18 prosinca, 2020 10:42 am
Alen Gržinić 100.00kn 18 prosinca, 2020 10:44 am
Loreta Štefanić 100.00kn 18 prosinca, 2020 10:48 am
Petra Horvat 375.00kn 18 prosinca, 2020 11:20 am
Goran Tuđa 100.00kn 18 prosinca, 2020 11:21 am
Ante Jambrović 375.00kn 18 prosinca, 2020 11:25 am
Ivan Stefanic 375.00kn 18 prosinca, 2020 11:31 am
Milena Radošević 100.00kn 18 prosinca, 2020 11:37 am
NEVEN ŠPOLJAR 100.00kn 18 prosinca, 2020 11:55 am
Irena Ćurin 100.00kn 18 prosinca, 2020 1:04 pm
Marta Alujević 25.00kn 18 prosinca, 2020 1:15 pm
Daniel Brusić 375.00kn 18 prosinca, 2020 1:32 pm
Općina Medulin 2,000.00kn 18 prosinca, 2020 1:44 pm
Aven Nikolaj Berc 100.00kn 18 prosinca, 2020 2:15 pm
Ena Sabolić 100.00kn 18 prosinca, 2020 2:56 pm
Daniel Barbis 100.00kn 18 prosinca, 2020 3:15 pm
Tomislav Moharic 375.00kn 18 prosinca, 2020 3:22 pm
Valentina Dominić 750.00kn 18 prosinca, 2020 3:22 pm
Zvonimir Pavkovic 100.00kn 18 prosinca, 2020 3:46 pm
Marijan Ruždjak 3,700.00kn 18 prosinca, 2020 4:00 pm
Iva Opašić 100.00kn 18 prosinca, 2020 4:05 pm
Marko Bukovac 100.00kn 18 prosinca, 2020 4:28 pm
Mia Zivkovic 350.00kn 18 prosinca, 2020 5:31 pm
Zvonimir Kolarić 100.00kn 18 prosinca, 2020 6:21 pm
Danilo i Nataša Paripović 100.00kn 18 prosinca, 2020 7:00 pm
Mare Mišković 1,000.00kn 18 prosinca, 2020 7:01 pm
Andro Broznic 100.00kn 18 prosinca, 2020 7:04 pm
Maja Bašić 25.00kn 18 prosinca, 2020 7:22 pm
Matko Oguić 700.00kn 18 prosinca, 2020 7:40 pm
Martin Marečić 100.00kn 18 prosinca, 2020 9:25 pm
Nada Janči 100.00kn 18 prosinca, 2020 9:29 pm
Ana Paliska 100.00kn 19 prosinca, 2020 12:02 am
Jaša Jančič 15,000.00kn 19 prosinca, 2020 4:54 am
Divna Vrbanec Dedeić 200.00kn 19 prosinca, 2020 7:10 am
Mario Stipančević 100.00kn 19 prosinca, 2020 7:14 am
Boris Čavlek 150.00kn 19 prosinca, 2020 7:22 am
Nikola Turković 50.00kn 19 prosinca, 2020 7:27 am
ALDO ŠAVKO 100.00kn 19 prosinca, 2020 7:31 am
Rade Gabrić 500.00kn 19 prosinca, 2020 7:44 am
Matea Smolčak 300.00kn 19 prosinca, 2020 7:50 am
Marija Zaninović-Rumora 200.00kn 19 prosinca, 2020 7:54 am
Vanja Vekić 375.00kn 19 prosinca, 2020 9:03 am
Ivana Mišković 375.00kn 19 prosinca, 2020 9:45 am
Irena Kos 375.00kn 19 prosinca, 2020 10:27 am
Vanja Pranjic 100.00kn 19 prosinca, 2020 10:51 am
Lucia Klarin 25.00kn 19 prosinca, 2020 11:04 am
Greta Getaldic 100.00kn 19 prosinca, 2020 11:42 am
Nikola Vrdoljak 100.00kn 19 prosinca, 2020 1:05 pm
Gordan Krešić 750.00kn 19 prosinca, 2020 1:12 pm
Petra Matić 25.00kn 19 prosinca, 2020 3:24 pm
Kristina Miletić 100.00kn 19 prosinca, 2020 3:40 pm
Jelena Svetec Dvorski 100.00kn 19 prosinca, 2020 3:55 pm
Dražen Đurinić 100.00kn 19 prosinca, 2020 4:22 pm
Matea Vuković 170.00kn 19 prosinca, 2020 4:36 pm
Ivona Cetinic 100.00kn 19 prosinca, 2020 4:53 pm
Draženko Požarić 375.00kn 19 prosinca, 2020 7:21 pm
Boris Damjanović 25.00kn 19 prosinca, 2020 8:07 pm
Marko Zajec 100.00kn 19 prosinca, 2020 8:10 pm
Branimir Vlajo 375.00kn 19 prosinca, 2020 8:24 pm
Aljoša Pastar 75.00kn 19 prosinca, 2020 10:36 pm
Sven Hižman 25.00kn 19 prosinca, 2020 10:37 pm
Luka Bakek 100.00kn 19 prosinca, 2020 11:33 pm
Ivica Pecotić 2,200.00kn 20 prosinca, 2020 3:55 am
Darjana Gallovich 100.00kn 20 prosinca, 2020 8:02 am
Goran Trkanjac 100.00kn 20 prosinca, 2020 9:18 am
Vedrana Blažinić 750.00kn 20 prosinca, 2020 9:24 am
Zdeslav Djerek 100.00kn 20 prosinca, 2020 10:06 am
Tihomir Perhat 100.00kn 20 prosinca, 2020 10:12 am
Maja Vikario 100.00kn 20 prosinca, 2020 10:17 am
Mirela Toljan Jakomin 2,200.00kn 20 prosinca, 2020 10:47 am
Karlo Motika 25.00kn 20 prosinca, 2020 11:07 am
Krunoslav Car 375.00kn 20 prosinca, 2020 11:12 am
Kristian Ivancic 100.00kn 20 prosinca, 2020 12:12 pm
andrea posavec franic 100.00kn 20 prosinca, 2020 12:18 pm
Vili Matošević 375.00kn 20 prosinca, 2020 2:08 pm
Matija Fabijan 375.00kn 20 prosinca, 2020 3:02 pm
Juraj Brajnović 375.00kn 20 prosinca, 2020 3:38 pm
Olga Luk 100.00kn 20 prosinca, 2020 5:13 pm
Ksenija Škorić 750.00kn 20 prosinca, 2020 5:18 pm
Marijela Prša 100.00kn 20 prosinca, 2020 5:39 pm
Daniel Novak 375.00kn 20 prosinca, 2020 6:14 pm
Kruno Ričković 1,300.00kn 20 prosinca, 2020 6:30 pm
Ivana Ivicic 375.00kn 20 prosinca, 2020 6:58 pm
Ivan Ružić 375.00kn 20 prosinca, 2020 7:42 pm
Božo Ivošević 100.00kn 20 prosinca, 2020 7:57 pm
Krešimir Ižaković 750.00kn 20 prosinca, 2020 8:07 pm
Nikola Kos 375.00kn 20 prosinca, 2020 9:10 pm
Smart Aqua d.o.o. 375.00kn 21 prosinca, 2020 8:19 am
Srećko Sekulić 100.00kn 21 prosinca, 2020 8:28 am
Igor Dvorsak 100.00kn 21 prosinca, 2020 8:34 am
Marina Sumajstorcic 25.00kn 21 prosinca, 2020 9:12 am
Miroslav Toplak 100.00kn 21 prosinca, 2020 9:25 am
Ivana Samaržija 100.00kn 21 prosinca, 2020 10:57 am
Ivana Majurec 375.00kn 21 prosinca, 2020 11:04 am
FLER PEŠA SMIRČIĆ 375.00kn 21 prosinca, 2020 11:20 am
Ivona Šošić 100.00kn 21 prosinca, 2020 11:34 am
Ivica Prpa 1,000.00kn 21 prosinca, 2020 11:38 am
Franko Brenkovic 25.00kn 21 prosinca, 2020 11:38 am
Maja Stojanovic 100.00kn 21 prosinca, 2020 11:56 am
Domagoj Lončar 375.00kn 21 prosinca, 2020 12:01 pm
Berislav Bubanović 100.00kn 21 prosinca, 2020 12:28 pm
Zlatko Lulić 100.00kn 21 prosinca, 2020 12:53 pm
Zoran Drame 3,700.00kn 21 prosinca, 2020 12:58 pm
Mario Juretić 375.00kn 21 prosinca, 2020 1:06 pm
Tilen Belovic 100.00kn 21 prosinca, 2020 1:25 pm
Vjekoslav Prenner 1,000.00kn 21 prosinca, 2020 1:45 pm
Stipe Dević 100.00kn 21 prosinca, 2020 1:56 pm
Bernard BARAKA 1,000.00kn 21 prosinca, 2020 2:04 pm
Magdalena Spomenkina mama 100.00kn 21 prosinca, 2020 2:44 pm
MATE BAUCIC 375.00kn 21 prosinca, 2020 3:04 pm
Antonija Jelić 100.00kn 21 prosinca, 2020 3:13 pm
Anđela Šutija 15,000.00kn 21 prosinca, 2020 3:16 pm
Nikica Batur 100.00kn 21 prosinca, 2020 3:25 pm
Photomath d.o.o. 7,500.00kn 21 prosinca, 2020 3:40 pm
Ozren Skurla 25.00kn 21 prosinca, 2020 3:56 pm
Domagoj Hrgić 100.00kn 21 prosinca, 2020 4:26 pm
ZLATKO ČEKOLJ 100.00kn 21 prosinca, 2020 4:29 pm
Dario Stefek 25.00kn 21 prosinca, 2020 4:30 pm
Jelena Bartolovic Vuckovic 100.00kn 21 prosinca, 2020 4:31 pm
Valter Bilic 25.00kn 21 prosinca, 2020 4:39 pm
Jani Pravica 25.00kn 21 prosinca, 2020 4:49 pm
Dražen Pehar 1,000.00kn 21 prosinca, 2020 4:51 pm
Zarko Curic 100.00kn 21 prosinca, 2020 5:10 pm
Stanislav Jelaš 25.00kn 21 prosinca, 2020 5:18 pm
Denis Ćutić 375.00kn 21 prosinca, 2020 5:27 pm
Goran Jakovljević 750.00kn 21 prosinca, 2020 5:30 pm
Franjo Posavec 25.00kn 21 prosinca, 2020 5:50 pm
Martin Brkić 25.00kn 21 prosinca, 2020 6:28 pm
Višnja Levak 100.00kn 21 prosinca, 2020 6:44 pm
ante rajevic 25.00kn 21 prosinca, 2020 6:48 pm
JAKOV BULJAN 1,000.00kn 21 prosinca, 2020 7:34 pm
Jadranka Mrak 750.00kn 21 prosinca, 2020 7:38 pm
Davor Zoričić 375.00kn 21 prosinca, 2020 7:50 pm
Ines Lisak 100.00kn 21 prosinca, 2020 7:58 pm
Kristian Pribanic 750.00kn 21 prosinca, 2020 8:01 pm
Sandra Sabolić 100.00kn 21 prosinca, 2020 8:01 pm
Zvonimir Bogović 25.00kn 21 prosinca, 2020 8:05 pm
Marijan Rajić 100.00kn 21 prosinca, 2020 8:09 pm
Diana Kobas Deskovic 1,000.00kn 21 prosinca, 2020 8:30 pm
Aleksandar Šoštarić 100.00kn 21 prosinca, 2020 8:34 pm
Alan Bojanić Dujmović 375.00kn 21 prosinca, 2020 8:34 pm
Ivan Fabijanić 375.00kn 21 prosinca, 2020 8:45 pm
Aleksandar Komparić 100.00kn 21 prosinca, 2020 8:51 pm
Ivana Crnić Duplančić 375.00kn 21 prosinca, 2020 8:58 pm
Nenad Romanić 100.00kn 21 prosinca, 2020 9:06 pm
Ivan Weiler 375.00kn 21 prosinca, 2020 9:27 pm
Lidija Ladić 100.00kn 21 prosinca, 2020 9:37 pm
Igor Radović 100.00kn 21 prosinca, 2020 11:18 pm
Vlado Akmačić 25.00kn 21 prosinca, 2020 11:27 pm
Dean Dukic 100.00kn 22 prosinca, 2020 1:32 am
Ana Goja Petranović 25.00kn 22 prosinca, 2020 1:35 am
Eliza Pipinic 750.00kn 22 prosinca, 2020 6:00 am
Marija Kudumija Slijepcevic 375.00kn 22 prosinca, 2020 7:34 am
Tomislav Ćurić 25.00kn 22 prosinca, 2020 7:45 am
MARIO JANČULA 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:00 am
Damir Vidakovic 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:08 am
Darko Andačić 25.00kn 22 prosinca, 2020 8:17 am
Dejan Lutring 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:23 am
Davor Lacković 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:26 am
Adriano Superina 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:33 am
Jakov Krstulovic Opara 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:53 am
Iva Žulić 100.00kn 22 prosinca, 2020 9:05 am
Darko Sorić 375.00kn 22 prosinca, 2020 9:13 am
Snjezana Miocic-Lazarevic 25.00kn 22 prosinca, 2020 9:20 am
Mario Dragić 100.00kn 22 prosinca, 2020 9:48 am
Zoran Kostic 25.00kn 22 prosinca, 2020 9:48 am
Matej Vlahović 100.00kn 22 prosinca, 2020 9:53 am
Bernard Pintur 100.00kn 22 prosinca, 2020 9:57 am
Ivan Skoflic 25.00kn 22 prosinca, 2020 10:03 am
Niki Ruzic 750.00kn 22 prosinca, 2020 10:12 am
Danijel Pek 100.00kn 22 prosinca, 2020 10:17 am
KREŠIMIR ORLOVIĆ 375.00kn 22 prosinca, 2020 10:20 am
Krešimir Šimatović 1,000.00kn 22 prosinca, 2020 10:52 am
BERNARD SMAJLA 100.00kn 22 prosinca, 2020 10:56 am
alessia pozzi 100.00kn 22 prosinca, 2020 11:08 am
Darinka Bistrović 100.00kn 22 prosinca, 2020 11:49 am
Davor Kobal 1,000.00kn 22 prosinca, 2020 11:51 am
Hrvoje Dukić 1,000.00kn 22 prosinca, 2020 11:55 am
Zoran Kostic 100.00kn 22 prosinca, 2020 11:59 am
Dražen Galušić 375.00kn 22 prosinca, 2020 12:48 pm
Iva Šnidarić 100.00kn 22 prosinca, 2020 1:21 pm
Robert Basan 100.00kn 22 prosinca, 2020 1:30 pm
Boris Baran 375.00kn 22 prosinca, 2020 1:38 pm
Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. 3,700.00kn 22 prosinca, 2020 1:43 pm
Ivana Pušonjić 25.00kn 22 prosinca, 2020 2:39 pm
Ines Radanović 100.00kn 22 prosinca, 2020 3:33 pm
Vesna Remenar 100.00kn 22 prosinca, 2020 3:42 pm
Marko Pačić 100.00kn 22 prosinca, 2020 3:57 pm
Elio Janko 100.00kn 22 prosinca, 2020 3:58 pm
Jurica Cerovec 375.00kn 22 prosinca, 2020 4:02 pm
Franjo Glibo 100.00kn 22 prosinca, 2020 4:04 pm
Arnel Ahmić 100.00kn 22 prosinca, 2020 4:24 pm
Mirjana Žaper 200.00kn 22 prosinca, 2020 4:25 pm
Petar Alilovic 100.00kn 22 prosinca, 2020 4:27 pm
Igor Štagèr 30.00kn 22 prosinca, 2020 4:32 pm
Mladen Frank 100.00kn 22 prosinca, 2020 5:25 pm
Dalibor Čavić 100.00kn 22 prosinca, 2020 5:29 pm
Ivana Klarin 100.00kn 22 prosinca, 2020 5:46 pm
Tomislav Rogošić 750.00kn 22 prosinca, 2020 6:25 pm
Rino Radin 100.00kn 22 prosinca, 2020 6:36 pm
Franko Kuzma 100.00kn 22 prosinca, 2020 6:48 pm
Maja Goja 40.00kn 22 prosinca, 2020 6:56 pm
Vladimir Pran 375.00kn 22 prosinca, 2020 7:17 pm
Matija Tomašković 7,500.00kn 22 prosinca, 2020 7:30 pm
Domagoj Zoričić 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:13 pm
Danijela Tolić 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:17 pm
Aleksandar Bibulić 400.00kn 22 prosinca, 2020 8:35 pm
Lidija Kasik 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:48 pm
Emil Tkalec 100.00kn 22 prosinca, 2020 8:50 pm
Tamara Jakovljevic 100.00kn 22 prosinca, 2020 9:24 pm
Darko Samardžić 100.00kn 22 prosinca, 2020 9:50 pm
Darko Samardžić 100.00kn 22 prosinca, 2020 9:53 pm
Milan Prša 4,000.00kn 22 prosinca, 2020 10:18 pm
Marijo Burek 100.00kn 22 prosinca, 2020 10:20 pm
Goran Vlahović 100.00kn 22 prosinca, 2020 10:32 pm
Frano Pecek 150.00kn 22 prosinca, 2020 10:35 pm
Andrea Bračko 200.00kn 22 prosinca, 2020 10:47 pm
Jakob Posavec 2,200.00kn 22 prosinca, 2020 11:58 pm
Tomislav Hek 3,700.00kn 23 prosinca, 2020 8:01 am
Ivica Ivancic 100.00kn 23 prosinca, 2020 8:05 am
Sinisa Sabolic 100.00kn 23 prosinca, 2020 9:14 am
Ivana Trstenjak 100.00kn 23 prosinca, 2020 10:08 am
Hynek Suchy 100.00kn 23 prosinca, 2020 10:30 am
RENATO Špoljarić 100.00kn 23 prosinca, 2020 10:42 am
Zaviša Nikač 25.00kn 23 prosinca, 2020 10:45 am
Manaše Čačković 100.00kn 23 prosinca, 2020 11:13 am
Boris Černac 100.00kn 23 prosinca, 2020 11:24 am
Ivan Pavlić 750.00kn 23 prosinca, 2020 11:42 am
Dejan Vuletić 100.00kn 23 prosinca, 2020 12:19 pm
Katarina Persuric 375.00kn 23 prosinca, 2020 12:46 pm
Marko Vukobratovic 22,000.00kn 23 prosinca, 2020 1:01 pm
Marko Vukobratović 22,000.00kn 23 prosinca, 2020 1:10 pm
Sime Dragicevic 100.00kn 23 prosinca, 2020 1:11 pm
Srećko Bartolić 100.00kn 23 prosinca, 2020 1:12 pm
Magda Milas 22,000.00kn 23 prosinca, 2020 1:21 pm
Lovro Radošević 100.00kn 23 prosinca, 2020 2:06 pm
Tatjana Burić 100.00kn 23 prosinca, 2020 2:20 pm
Goran Plišić 375.00kn 23 prosinca, 2020 2:50 pm
Tena Begović 25.00kn 23 prosinca, 2020 3:24 pm
Alen Lučić 100.00kn 23 prosinca, 2020 3:54 pm
Janet-Ana Štiković 100.00kn 23 prosinca, 2020 4:30 pm
Astrid Dragičević 100.00kn 23 prosinca, 2020 6:06 pm
Neven Petrušić 100.00kn 23 prosinca, 2020 6:18 pm
Kazimir Dujmovic 100.00kn 23 prosinca, 2020 6:23 pm
Zoran Bašić 375.00kn 23 prosinca, 2020 7:29 pm
Iva & Krunoslav Franić 3,700.00kn 23 prosinca, 2020 7:34 pm
Alen Skeledžija 1,000.00kn 23 prosinca, 2020 7:36 pm
Mladen Boljat 100.00kn 23 prosinca, 2020 7:56 pm
Nino Grubišić 750.00kn 23 prosinca, 2020 8:28 pm
Kosta Bovan 150.00kn 23 prosinca, 2020 8:37 pm
Marija Toedtling 100.00kn 23 prosinca, 2020 9:20 pm
Boris Štajduhar 100.00kn 23 prosinca, 2020 10:02 pm
Goran Šinković 375.00kn 23 prosinca, 2020 10:50 pm
Daniel Zibar 25.00kn 24 prosinca, 2020 1:55 am
Hrvatski Telekom d.d. 32,000.00kn 24 prosinca, 2020 3:00 am
Marko Radičev 1,000.00kn 24 prosinca, 2020 6:46 am
Dejan Strčić 375.00kn 24 prosinca, 2020 7:49 am
Saša Sokolić 25.00kn 24 prosinca, 2020 9:10 am
Obitelj Šilipetar 375.00kn 24 prosinca, 2020 9:56 am
Robert Verbanac 375.00kn 24 prosinca, 2020 9:59 am
Ian Lyon 750.00kn 24 prosinca, 2020 10:34 am
Ivan Žubrinić 100.00kn 24 prosinca, 2020 11:08 am
Željka Stiblik 375.00kn 24 prosinca, 2020 11:51 am
Sven Sesvečan 100.00kn 24 prosinca, 2020 12:22 pm
Jan i Toni Mavrović 100.00kn 24 prosinca, 2020 12:27 pm
Neven Persic 750.00kn 24 prosinca, 2020 12:59 pm
Ozren Šančić 375.00kn 24 prosinca, 2020 1:46 pm
Ozren Renko 100.00kn 24 prosinca, 2020 1:51 pm
Sandro Makovac 100.00kn 24 prosinca, 2020 2:07 pm
Mladen Vašarević 375.00kn 24 prosinca, 2020 2:09 pm
Hrvoje Palezac 100.00kn 24 prosinca, 2020 2:37 pm
VLADIMIR JELEČ 25.00kn 24 prosinca, 2020 5:48 pm
Ivan Ćurković 100.00kn 24 prosinca, 2020 6:11 pm
TINA DUNJIĆ MESSMER 100.00kn 24 prosinca, 2020 6:28 pm
Mario Rožman 25.00kn 24 prosinca, 2020 7:17 pm
Tomislav Capan 375.00kn 24 prosinca, 2020 7:29 pm
Darko Zbodulja 100.00kn 24 prosinca, 2020 8:43 pm
Vedrana Blažinić 100.00kn 24 prosinca, 2020 8:50 pm
ŽELJKO HADŽIĆ 100.00kn 24 prosinca, 2020 10:19 pm
Davorin Balaž 150.00kn 24 prosinca, 2020 11:20 pm
Franko Kuzma 100.00kn 24 prosinca, 2020 11:30 pm
Pavle Krstic 185.00kn 24 prosinca, 2020 11:39 pm
Vjekoslav Gašparović 100.00kn 25 prosinca, 2020 8:18 am
Ivica Kruhek 1,000.00kn 25 prosinca, 2020 8:22 am
Viktorija Žuvela 100.00kn 25 prosinca, 2020 8:35 am
Danko Vidoni 100.00kn 25 prosinca, 2020 9:18 am
Nina Čeh 375.00kn 25 prosinca, 2020 10:58 am
Ana Alebić-Juretić 375.00kn 25 prosinca, 2020 11:01 am
Vitomir Juretić 375.00kn 25 prosinca, 2020 11:10 am
Iva Muzinic 100.00kn 25 prosinca, 2020 11:22 am
Eleonora Gardoš 100.00kn 25 prosinca, 2020 12:39 pm
Alen Kuzminski 200.00kn 25 prosinca, 2020 12:44 pm
Ariana Rajkovic 25.00kn 25 prosinca, 2020 1:00 pm
Maja Iličić 750.00kn 25 prosinca, 2020 1:14 pm
Donatela Nacinovic 25.00kn 25 prosinca, 2020 1:25 pm
Sonja Liber 100.00kn 25 prosinca, 2020 1:39 pm
Andrea Bilić 100.00kn 25 prosinca, 2020 4:50 pm
Ozren Milat 375.00kn 25 prosinca, 2020 9:22 pm
Marijo Matešić 100.00kn 26 prosinca, 2020 12:54 am
Leon i Niko Braut 375.00kn 26 prosinca, 2020 8:27 am
Tina Jednacak 100.00kn 26 prosinca, 2020 11:06 am
KREŠIMIR GOLUBIĆ 100.00kn 26 prosinca, 2020 3:46 pm
Marko Cukon 25.00kn 26 prosinca, 2020 6:49 pm
Karmen Bertetić 100.00kn 26 prosinca, 2020 8:31 pm
ISTRA STREAM d.o.o 1,000.00kn 26 prosinca, 2020 10:37 pm
Tea Cergna 750.00kn 27 prosinca, 2020 9:04 am
VALENTINA GIDAK 100.00kn 27 prosinca, 2020 9:53 am
abc def 100.00kn 27 prosinca, 2020 11:20 am
Robert Bogdanić 25.00kn 27 prosinca, 2020 11:37 am
Roberta Marchesi 100.00kn 27 prosinca, 2020 1:58 pm
Laurita Pavlišak Košta 750.00kn 27 prosinca, 2020 3:28 pm
Bruno Dević 3,700.00kn 27 prosinca, 2020 5:30 pm
Josip Mališa 375.00kn 27 prosinca, 2020 6:59 pm
Alen Magdic 375.00kn 27 prosinca, 2020 9:09 pm
Danijela Jagust Sumljak 100.00kn 27 prosinca, 2020 9:09 pm
Eline ten Cate 100.00kn 27 prosinca, 2020 9:22 pm
Tomislav Jelenković 100.00kn 27 prosinca, 2020 9:35 pm
Ana Tomicic 25.00kn 28 prosinca, 2020 9:33 am
Velimir Gašparović 22,000.00kn 28 prosinca, 2020 10:47 am
Goran Perić 100.00kn 28 prosinca, 2020 12:21 pm
Mia Radovic 375.00kn 28 prosinca, 2020 1:08 pm
Brainframe d.o.o. 375.00kn 28 prosinca, 2020 2:04 pm
Boris Pleša 375.00kn 28 prosinca, 2020 2:17 pm
Zdenka Štogl 1,000.00kn 28 prosinca, 2020 3:16 pm
Luka Dedić 100.00kn 28 prosinca, 2020 3:24 pm
Dragan Maga 4,500.00kn 28 prosinca, 2020 3:30 pm
Martina Čunović 375.00kn 28 prosinca, 2020 5:14 pm
Borna Novak 7,500.00kn 28 prosinca, 2020 5:54 pm
Miroslav Trkovnik 100.00kn 28 prosinca, 2020 8:56 pm
Stogl Luana 1,130.00kn 28 prosinca, 2020 10:46 pm
michel Ivić 7,500.00kn 28 prosinca, 2020 11:29 pm
Jasminka Juzbašić 1,000.00kn 28 prosinca, 2020 11:52 pm
Goran Paleka 1,000.00kn 29 prosinca, 2020 10:03 am
Hrvoje Dolenec 375.00kn 29 prosinca, 2020 11:07 am
Marko Ilić 25.00kn 29 prosinca, 2020 11:17 am
Dusica Hoban 22,000.00kn 29 prosinca, 2020 11:26 am
Igor Drašković 7,500.00kn 29 prosinca, 2020 1:48 pm
LUKA ŠMALCELJ 1,000.00kn 29 prosinca, 2020 2:07 pm
Hari Radovčić 375.00kn 29 prosinca, 2020 2:14 pm
Davor Mišković 100.00kn 29 prosinca, 2020 3:43 pm
Sanjin Lukarić 375.00kn 29 prosinca, 2020 4:05 pm
Patrik Klovar Lukarić 100.00kn 29 prosinca, 2020 6:01 pm
Bero Nizic 375.00kn 29 prosinca, 2020 6:36 pm
Vanja Jurcan 100.00kn 29 prosinca, 2020 6:36 pm
Mauricio Šestan 375.00kn 29 prosinca, 2020 9:24 pm
Željko Božičević 100.00kn 29 prosinca, 2020 10:41 pm
Duško Obradović 1,000.00kn 29 prosinca, 2020 11:37 pm
Dijana Zoričić 1,000.00kn 29 prosinca, 2020 11:44 pm
Adela Guina 375.00kn 30 prosinca, 2020 8:55 am
Asseco SEE d.o.o. 15,000.00kn 30 prosinca, 2020 10:03 am
Martina Vičić Crnković 100.00kn 30 prosinca, 2020 10:07 am
SANJA CASTELLICCHIO 100.00kn 30 prosinca, 2020 10:09 am
Andrea Ribarić 3,700.00kn 30 prosinca, 2020 11:11 am
Andrea Ribarić 2,200.00kn 30 prosinca, 2020 11:14 am
LIONS KLUB NOVIGRAD 1,000.00kn 30 prosinca, 2020 11:14 am
ADRIANA NERALIĆ 100.00kn 30 prosinca, 2020 2:23 pm
Tomislav Špinjača 100.00kn 30 prosinca, 2020 2:36 pm
Tomislav Plavčić 100.00kn 30 prosinca, 2020 3:17 pm
SVE PET d.o.o. 3,700.00kn 30 prosinca, 2020 3:20 pm
Ivan Čolić 100.00kn 30 prosinca, 2020 3:47 pm
Franko Bertoša 3,700.00kn 30 prosinca, 2020 6:59 pm
Damjan Miklić 750.00kn 30 prosinca, 2020 8:59 pm
Luis Zvocak 3,700.00kn 30 prosinca, 2020 10:00 pm
IVICA KREŠTELICA 375.00kn 31 prosinca, 2020 12:47 am
Darko Suman 100.00kn 31 prosinca, 2020 9:30 am
Katarina Volarić Nižić 100.00kn 31 prosinca, 2020 10:19 am
Neven Udovičić 375.00kn 31 prosinca, 2020 11:02 am
Ljiljana Šmigovec 375.00kn 31 prosinca, 2020 11:35 am
Tugomil Borina 100.00kn 31 prosinca, 2020 11:49 am
Zrinka Mesić 1,000.00kn 31 prosinca, 2020 11:57 am
Nikica Žunić 100.00kn 31 prosinca, 2020 1:38 pm
Zlatko Pavić 100.00kn 31 prosinca, 2020 2:39 pm
Eugen Dobrić 3,700.00kn 31 prosinca, 2020 2:42 pm
Gordana Plavšić 375.00kn 31 prosinca, 2020 4:25 pm
Igor Kump 100.00kn 31 prosinca, 2020 5:16 pm
Zeljka Rukavina 2,200.00kn 31 prosinca, 2020 8:22 pm
Dario Kraljević 750.00kn 31 prosinca, 2020 10:37 pm
Suzana Andric 100.00kn 1 siječnja, 2021 1:45 am
Anita Bilandzic 100.00kn 1 siječnja, 2021 8:00 am
Matej Markovic 375.00kn 1 siječnja, 2021 12:39 pm
Marko Bilić 25.00kn 1 siječnja, 2021 3:00 pm
Silvia Matosevic 100.00kn 1 siječnja, 2021 11:15 pm
Zvonimir Blažić 100.00kn 1 siječnja, 2021 11:34 pm
Filip i Piero Gržalja 100.00kn 2 siječnja, 2021 10:51 am
Marko Ilić 375.00kn 2 siječnja, 2021 11:32 pm
David Gostinski 375.00kn 3 siječnja, 2021 10:00 am
Zavisa Nikac 25.00kn 3 siječnja, 2021 11:09 am
Jadrana Marelja 100.00kn 4 siječnja, 2021 10:41 am
SANDA PALEKA 375.00kn 4 siječnja, 2021 12:49 pm
Hrvoje Patajac 2,200.00kn 4 siječnja, 2021 1:56 pm
Aurora Vareško 100.00kn 4 siječnja, 2021 3:17 pm
Adrijana Čudina 100.00kn 4 siječnja, 2021 6:51 pm
Valerij Kasik 25.00kn 4 siječnja, 2021 7:59 pm
Matija Ivanuša 100.00kn 4 siječnja, 2021 8:16 pm
Marko Telešman 100.00kn 4 siječnja, 2021 8:55 pm
Marko Sever 100.00kn 5 siječnja, 2021 8:09 am
Marko Velickov 100.00kn 5 siječnja, 2021 10:29 am
Danijel Justinić 375.00kn 5 siječnja, 2021 10:30 am
Igor Vrgoč 100.00kn 5 siječnja, 2021 12:21 pm
Ivan Kušan 375.00kn 5 siječnja, 2021 12:48 pm
Dragana Pevic 25.00kn 5 siječnja, 2021 3:04 pm
Karlo Grebac 100.00kn 5 siječnja, 2021 3:18 pm
Luka Justinić 100.00kn 5 siječnja, 2021 4:34 pm
Vanja Rodiger 25.00kn 5 siječnja, 2021 4:39 pm
Dušan Golja 100.00kn 5 siječnja, 2021 5:47 pm
Željko Potočnjak 1,000.00kn 5 siječnja, 2021 8:04 pm
Aljoša Kesić 100.00kn 5 siječnja, 2021 8:15 pm
Nevenka Sudac-Vinski 100.00kn 5 siječnja, 2021 8:21 pm
Sanja Arežina 100.00kn 5 siječnja, 2021 8:36 pm
Marija Vlahović 100.00kn 5 siječnja, 2021 8:56 pm
DINO RUGGERO 100.00kn 5 siječnja, 2021 9:27 pm
Ivan Capan 100.00kn 5 siječnja, 2021 11:25 pm
Lidija Stopfer 375.00kn 5 siječnja, 2021 11:38 pm
MIRNA NEDVED VRBANAC 100.00kn 5 siječnja, 2021 11:47 pm
Zrinka Nekić 100.00kn 6 siječnja, 2021 8:53 am
Srebrenka Peregrin Pavlakovic 100.00kn 6 siječnja, 2021 9:01 am
Nenad Hampamer 100.00kn 6 siječnja, 2021 9:38 am
ZELJKO PASIC 100.00kn 6 siječnja, 2021 9:40 am
Marin Vojković 100.00kn 6 siječnja, 2021 10:49 am
Maja Kordić Sekulić 100.00kn 6 siječnja, 2021 11:07 am
FRANE MEDAK 750.00kn 6 siječnja, 2021 11:44 am
Maja Šantić 100.00kn 6 siječnja, 2021 12:15 pm
Željko Kuna 25.00kn 6 siječnja, 2021 12:30 pm
Hrvoje Tonković 100.00kn 6 siječnja, 2021 1:36 pm
Mauricio Brenko 100.00kn 6 siječnja, 2021 3:37 pm
Marko Bušić 100.00kn 6 siječnja, 2021 4:18 pm
Sandra Polović 100.00kn 6 siječnja, 2021 4:20 pm
Ivan Budić 100.00kn 6 siječnja, 2021 5:23 pm
Georgij Srebren 100.00kn 6 siječnja, 2021 6:06 pm
MILI KUS 1,000.00kn 6 siječnja, 2021 6:49 pm
Juraj Bibić 375.00kn 6 siječnja, 2021 7:52 pm
Tanja Broz 750.00kn 6 siječnja, 2021 8:44 pm
Goran Katić 100.00kn 6 siječnja, 2021 9:10 pm
Gorana Družeta 100.00kn 6 siječnja, 2021 9:22 pm
Ana Bogut 100.00kn 6 siječnja, 2021 9:43 pm
Tamara Radic 375.00kn 6 siječnja, 2021 10:15 pm
Ana Majerič 100.00kn 6 siječnja, 2021 11:22 pm
Željko Đurin 100.00kn 7 siječnja, 2021 12:07 am
David Pletikos 100.00kn 7 siječnja, 2021 2:38 am
Matija Maretic 22,000.00kn 7 siječnja, 2021 6:16 am
Monika Jakuš Jeršek 50.00kn 7 siječnja, 2021 7:45 am
Irena Šimić 100.00kn 7 siječnja, 2021 7:53 am
Eva Pavlinušić Vilus 100.00kn 7 siječnja, 2021 8:27 am
Tea Blaževac 25.00kn 7 siječnja, 2021 8:27 am
Gordana Šepec 375.00kn 7 siječnja, 2021 9:06 am
Anđelko Brkić 375.00kn 7 siječnja, 2021 9:11 am
Davor Fakles 25.00kn 7 siječnja, 2021 10:04 am
Roban Križić 375.00kn 7 siječnja, 2021 10:08 am
Sanja Večerić 1,000.00kn 7 siječnja, 2021 10:23 am
Davor Pavlić 100.00kn 7 siječnja, 2021 11:35 am
Mirjana Pavlić 100.00kn 7 siječnja, 2021 11:52 am
Maja Bolterstein 100.00kn 7 siječnja, 2021 11:59 am
Alen Framić 100.00kn 7 siječnja, 2021 1:03 pm
Ana Pulić 100.00kn 7 siječnja, 2021 1:30 pm
Filip Šarunić 750.00kn 7 siječnja, 2021 2:00 pm
Emanuela Žuna 100.00kn 7 siječnja, 2021 2:21 pm
Siniša Klišmanić 100.00kn 7 siječnja, 2021 2:38 pm
Vedran Metelko 375.00kn 7 siječnja, 2021 2:39 pm
Ana Đukić 100.00kn 7 siječnja, 2021 3:23 pm
Tatjana Mavrić 100.00kn 7 siječnja, 2021 4:21 pm
Jurica Čubranić 100.00kn 7 siječnja, 2021 5:15 pm
Katja Bobanovic 1,000.00kn 7 siječnja, 2021 6:14 pm
Nebojša Rađenović 90.00kn 7 siječnja, 2021 8:25 pm
Luka Raljević 1,000.00kn 7 siječnja, 2021 8:48 pm
Gordan Perkov 100.00kn 7 siječnja, 2021 9:15 pm
Mladen Švraka 100.00kn 7 siječnja, 2021 9:18 pm
Milan Prša 100.00kn 7 siječnja, 2021 9:26 pm
Mirela Orabović 375.00kn 7 siječnja, 2021 9:51 pm
Nikica Konjevoda 100.00kn 7 siječnja, 2021 11:13 pm
Dejan Pavlović 750.00kn 7 siječnja, 2021 11:32 pm
Zorana Mavričić-Korošec 375.00kn 8 siječnja, 2021 7:28 am
Dražen Pečnik 375.00kn 8 siječnja, 2021 9:51 am
Zoran Kurdija 375.00kn 8 siječnja, 2021 10:19 am
Valentina Nedeljko 100.00kn 8 siječnja, 2021 10:57 am
STIPE BABIĆ 375.00kn 8 siječnja, 2021 11:50 am
DARIJA ILIJEVIĆ 100.00kn 8 siječnja, 2021 12:06 pm
Norma Trkovnik 25.00kn 8 siječnja, 2021 12:26 pm
Ivan Rančić 375.00kn 8 siječnja, 2021 1:16 pm
Maja Živković 100.00kn 8 siječnja, 2021 1:24 pm
Martina Prpa 25.00kn 8 siječnja, 2021 1:51 pm
Vedran Vyroubal 100.00kn 8 siječnja, 2021 2:02 pm
Tomislav Ujdur 100.00kn 8 siječnja, 2021 2:51 pm
Maja Hranilović 375.00kn 8 siječnja, 2021 4:06 pm
Boris Štromar 750.00kn 8 siječnja, 2021 5:29 pm
Kristian Karlo 100.00kn 8 siječnja, 2021 5:59 pm
Nikica Tarandek 375.00kn 8 siječnja, 2021 6:14 pm
Nita Šarić 25.00kn 8 siječnja, 2021 6:26 pm
Ivana Karlović 375.00kn 8 siječnja, 2021 7:03 pm
Hrvoje Hochstadter 100.00kn 8 siječnja, 2021 7:21 pm
Tomislav Sekusak 375.00kn 8 siječnja, 2021 7:31 pm
Ana-Marija Vitko 1,000.00kn 8 siječnja, 2021 9:26 pm
Matea Ćukušić 25.00kn 8 siječnja, 2021 9:53 pm
Sonja Krnjeta Ivanović 25.00kn 8 siječnja, 2021 11:14 pm
Petra Milin 1,000.00kn 8 siječnja, 2021 11:52 pm
Viktor Pilepić 1,000.00kn 9 siječnja, 2021 9:21 am
MAJA MILANOVIĆ 25.00kn 9 siječnja, 2021 9:35 am
Sandra Marković 22,000.00kn 9 siječnja, 2021 11:13 am
Sandra Marković 7,500.00kn 9 siječnja, 2021 11:24 am
Željko Güttler 25.00kn 9 siječnja, 2021 11:26 am
Berislav Šega 750.00kn 9 siječnja, 2021 11:28 am
Natalia Carraro 375.00kn 9 siječnja, 2021 11:42 am
Antonija Kero 100.00kn 9 siječnja, 2021 12:48 pm
Manuela Hrvatin 375.00kn 9 siječnja, 2021 1:34 pm
Filip Životić 100.00kn 9 siječnja, 2021 2:12 pm
Nikola Zgonjanin 375.00kn 9 siječnja, 2021 2:21 pm
Tonči Raspar 100.00kn 9 siječnja, 2021 2:34 pm
Radan Mitrovic 25.00kn 9 siječnja, 2021 2:54 pm
Juraj Murgic 375.00kn 9 siječnja, 2021 3:02 pm
Valdi Buršić 375.00kn 9 siječnja, 2021 3:50 pm
Toni Biskupović 100.00kn 9 siječnja, 2021 4:16 pm
Zvjezdan Duras 100.00kn 9 siječnja, 2021 4:35 pm
Marija Čikara 200.00kn 9 siječnja, 2021 4:43 pm
Kristina Ovčarić 100.00kn 9 siječnja, 2021 4:54 pm
Nenad Cikic 100.00kn 9 siječnja, 2021 5:13 pm
Vilim Papa 100.00kn 9 siječnja, 2021 5:29 pm
Leo Lešić 25.00kn 9 siječnja, 2021 5:36 pm
Marjan Deković 3,700.00kn 9 siječnja, 2021 6:07 pm
Danijela Radovan 1,000.00kn 9 siječnja, 2021 6:39 pm
Kristina Momirović-Dedić 100.00kn 9 siječnja, 2021 6:59 pm
Matea Skypala 100.00kn 9 siječnja, 2021 7:02 pm
Goran Ivić 100.00kn 9 siječnja, 2021 7:29 pm
Leo Cetinić 100.00kn 9 siječnja, 2021 8:24 pm
Natalia Carraro 375.00kn 9 siječnja, 2021 8:33 pm
Nikola Kanaet 100.00kn 9 siječnja, 2021 8:41 pm
Biserka Butorac Martinolić 100.00kn 9 siječnja, 2021 10:38 pm
Petra Starčević 100.00kn 9 siječnja, 2021 10:51 pm
Marko Đurđević 750.00kn 9 siječnja, 2021 11:00 pm
Branimir Mihalic 25.00kn 10 siječnja, 2021 8:50 am
Boris Miholjek 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:12 am
Matej Barišić 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:26 am
Sanda Pavlović-Lučić 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:31 am
Tatjana Terlević 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:36 am
Iris Košir 375.00kn 10 siječnja, 2021 10:48 am
Martina Petir 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:49 am
Marina Premrou 750.00kn 10 siječnja, 2021 11:48 am
Dušan Grbac 375.00kn 10 siječnja, 2021 12:28 pm
Maja Valenta 100.00kn 10 siječnja, 2021 1:48 pm
Emilija Kovač 1,000.00kn 10 siječnja, 2021 2:35 pm
Zvonimir Zavacki 375.00kn 10 siječnja, 2021 3:36 pm
Marco Krevatin 375.00kn 10 siječnja, 2021 5:15 pm
Vedran Ferlin 375.00kn 10 siječnja, 2021 5:58 pm
Mišel Paris 100.00kn 10 siječnja, 2021 6:01 pm
Andrija Večenaj 750.00kn 10 siječnja, 2021 6:09 pm
Zlatko Ofak 25.00kn 10 siječnja, 2021 6:41 pm
Helga Labus 100.00kn 10 siječnja, 2021 6:48 pm
Jasminka Vidaković 25.00kn 10 siječnja, 2021 6:52 pm
Damir Mažar 100.00kn 10 siječnja, 2021 6:55 pm
Nikolina Pivac 100.00kn 10 siječnja, 2021 7:07 pm
Martin Golubić 100.00kn 10 siječnja, 2021 7:14 pm
Dean Jurcan 100.00kn 10 siječnja, 2021 7:35 pm
Daniel Jurcan 100.00kn 10 siječnja, 2021 7:40 pm
Mirko Pištan 100.00kn 10 siječnja, 2021 7:42 pm
Korina Hunjak 100.00kn 10 siječnja, 2021 7:48 pm
Igor Rudan 375.00kn 10 siječnja, 2021 7:49 pm
Lucia Bajakic 3,700.00kn 10 siječnja, 2021 7:57 pm
Luka Bajakic 3,700.00kn 10 siječnja, 2021 7:58 pm
Matija Jurcan 25.00kn 10 siječnja, 2021 8:01 pm
Jasmina Dlačić 25.00kn 10 siječnja, 2021 8:01 pm
Nikola Rašić 100.00kn 10 siječnja, 2021 8:25 pm
Jasminka Štimac 750.00kn 10 siječnja, 2021 8:28 pm
Tamara Milekic 100.00kn 10 siječnja, 2021 8:47 pm
Brigitte Mrvelj Cecatka 100.00kn 10 siječnja, 2021 9:06 pm
Marija Bilić 100.00kn 10 siječnja, 2021 9:08 pm
Dario Petek 750.00kn 10 siječnja, 2021 9:59 pm
Ana Znaor 100.00kn 10 siječnja, 2021 9:59 pm
Sanja Ljubicic 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:10 pm
Zoran Kraljevic 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:10 pm
filip radic 100.00kn 10 siječnja, 2021 10:31 pm
Daniel Verbanac 25.00kn 10 siječnja, 2021 11:31 pm
Tomislav Staničić 100.00kn 10 siječnja, 2021 11:35 pm
Ema Novak 750.00kn 10 siječnja, 2021 11:39 pm
Vjeran Šarić 25.00kn 11 siječnja, 2021 3:31 am
Marko Bešlić 1,000.00kn 11 siječnja, 2021 6:06 am
mirjana ivancevic 100.00kn 11 siječnja, 2021 7:48 am
Damjan Šćulac 100.00kn 11 siječnja, 2021 8:42 am
Akademsko astronomsko društvo Rijeka 375.00kn 11 siječnja, 2021 10:45 am
Vlatko Grabovica 100.00kn 11 siječnja, 2021 10:53 am
Karlo Krišto 100.00kn 11 siječnja, 2021 10:56 am
Kristina Načinović Jakovčić 100.00kn 11 siječnja, 2021 11:36 am
Ivana Bajakic 3,700.00kn 11 siječnja, 2021 11:39 am
Marija Šutalo 375.00kn 11 siječnja, 2021 12:20 pm
GORAN FUNCIC 100.00kn 11 siječnja, 2021 12:56 pm
Milan Krznarić 375.00kn 11 siječnja, 2021 1:05 pm
Simon Petkovski 100.00kn 11 siječnja, 2021 1:11 pm
Renato Peruško 25.00kn 11 siječnja, 2021 2:13 pm
Hrvoje Vrazic 375.00kn 11 siječnja, 2021 2:13 pm
Ana Lešković 375.00kn 11 siječnja, 2021 3:12 pm
ALBERT LIOVIC 100.00kn 11 siječnja, 2021 4:15 pm
Damir Vidas 100.00kn 11 siječnja, 2021 5:13 pm
Marko Mrvelj 100.00kn 11 siječnja, 2021 5:35 pm
Korado Ujčić 100.00kn 11 siječnja, 2021 5:41 pm
Edvard Gecek 100.00kn 11 siječnja, 2021 6:00 pm
Šime Mrša 100.00kn 11 siječnja, 2021 6:12 pm
Dragutin Kuže 100.00kn 11 siječnja, 2021 6:13 pm
Tijana Kaštela 100.00kn 11 siječnja, 2021 6:24 pm
Nikola Holubek 100.00kn 11 siječnja, 2021 7:15 pm
Miljenko Starman 100.00kn 11 siječnja, 2021 7:34 pm
jovica nikšić 25.00kn 11 siječnja, 2021 7:36 pm
Lari Višković 100.00kn 11 siječnja, 2021 7:48 pm
Grgur Orehovec 100.00kn 11 siječnja, 2021 7:58 pm
Klara Orehovec 375.00kn 11 siječnja, 2021 8:03 pm
Kornelija Bojanic 100.00kn 11 siječnja, 2021 8:55 pm
Maja Korlevic 1,000.00kn 11 siječnja, 2021 9:15 pm
Mario Šimunec 375.00kn 11 siječnja, 2021 9:48 pm
Marija Oresic 750.00kn 11 siječnja, 2021 9:57 pm
Davor Gott 100.00kn 11 siječnja, 2021 11:23 pm
Gordana Lipšinić 375.00kn 11 siječnja, 2021 11:35 pm
Boris Halasz 100.00kn 12 siječnja, 2021 12:26 am
Robert Perica 375.00kn 12 siječnja, 2021 8:23 am
Željko Jerbić 100.00kn 12 siječnja, 2021 8:35 am
Bruno Vunderl 100.00kn 12 siječnja, 2021 8:56 am
DANIJEL MARUSIC 100.00kn 12 siječnja, 2021 9:32 am
Tomislav Gracin 100.00kn 12 siječnja, 2021 9:53 am
Marko Novaković 100.00kn 12 siječnja, 2021 10:21 am
Ante Turudić 750.00kn 12 siječnja, 2021 10:41 am
Kristijan Pakšec 25.00kn 12 siječnja, 2021 10:51 am
Goran Petković 375.00kn 12 siječnja, 2021 11:47 am
Martina Prpa 25.00kn 12 siječnja, 2021 12:23 pm
Luka Babić 100.00kn 12 siječnja, 2021 12:36 pm
Darja Lončar Dušanović 100.00kn 12 siječnja, 2021 12:42 pm
Gorana Družeta 100.00kn 12 siječnja, 2021 1:21 pm
Marina Varovic 1,000.00kn 12 siječnja, 2021 2:12 pm
Irena Mijaljević 100.00kn 12 siječnja, 2021 2:48 pm
Grigorij Talijančić 25.00kn 12 siječnja, 2021 2:57 pm
Andreja Pranjić 25.00kn 12 siječnja, 2021 3:01 pm
Viseslav Gorenc 375.00kn 12 siječnja, 2021 3:22 pm
Marjeta Tomulic 375.00kn 12 siječnja, 2021 3:33 pm
Zlatan Stilinović 100.00kn 12 siječnja, 2021 4:28 pm
Kristina Topić 100.00kn 12 siječnja, 2021 4:29 pm
Slaven Kustura 375.00kn 12 siječnja, 2021 5:09 pm
Renata Horvat 100.00kn 12 siječnja, 2021 5:45 pm
Damir Rašić 100.00kn 12 siječnja, 2021 6:02 pm
Željka Burlic 100.00kn 12 siječnja, 2021 6:04 pm
Lorena Kovaček 50.00kn 12 siječnja, 2021 6:09 pm
Andrea Rašić 100.00kn 12 siječnja, 2021 6:39 pm
Vera Macinić Šverko 375.00kn 12 siječnja, 2021 7:51 pm
Marko Bukovac 200.00kn 12 siječnja, 2021 8:13 pm
Daniela Glažar Ivče 100.00kn 12 siječnja, 2021 8:21 pm
Ivan Ladavac 25.00kn 12 siječnja, 2021 9:33 pm
Mario i Silvija Gajić 375.00kn 12 siječnja, 2021 11:09 pm
Mirta Medanić 100.00kn 12 siječnja, 2021 11:40 pm
Aron Mažuran 100.00kn 12 siječnja, 2021 11:43 pm
Anita Graberski 25.00kn 13 siječnja, 2021 2:10 am
Marija Lazanja Dušević 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:12 am
Drago Dević 100.00kn 13 siječnja, 2021 7:51 am
Ivana Cepetić 300.00kn 13 siječnja, 2021 8:06 am
Mario Žužul 100.00kn 13 siječnja, 2021 8:17 am
Mirela Bilić 100.00kn 13 siječnja, 2021 8:24 am
Tina Hekić 25.00kn 13 siječnja, 2021 9:20 am
Branko Cupać 100.00kn 13 siječnja, 2021 9:22 am
Kristian, Antonia, Dino Šimonović 100.00kn 13 siječnja, 2021 9:46 am
Siniša Ćosić 35.00kn 13 siječnja, 2021 9:58 am
Anita Marić 100.00kn 13 siječnja, 2021 10:50 am
Matija Martinec 375.00kn 13 siječnja, 2021 11:39 am
Miroslav Brozović 100.00kn 13 siječnja, 2021 12:02 pm
Tatjana Berton 750.00kn 13 siječnja, 2021 12:03 pm
Kristian Barilar 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 12:34 pm
Tomislav Novakovic 375.00kn 13 siječnja, 2021 1:12 pm
Ivana Rizman 200.00kn 13 siječnja, 2021 1:36 pm
Hrvojka Janković 200.00kn 13 siječnja, 2021 1:42 pm
Sanja Vinter 250.00kn 13 siječnja, 2021 1:46 pm
Matija Zeko 200.00kn 13 siječnja, 2021 1:54 pm
Zvonimir Ivan Lubina 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 2:12 pm
Verica Ferenčak 200.00kn 13 siječnja, 2021 2:14 pm
Goran Vidakovic 750.00kn 13 siječnja, 2021 2:15 pm
Ivan Rogošić 375.00kn 13 siječnja, 2021 2:20 pm
Magdalena Žura 50.00kn 13 siječnja, 2021 2:24 pm
Edvard Lovrić 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:25 pm
Dora Malnar 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:25 pm
Anton Modrušan 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:25 pm
Siniša Živković 25.00kn 13 siječnja, 2021 2:26 pm
Bruno Visentin 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 2:27 pm
Franko Bajlo 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:27 pm
Marijan Smetko 375.00kn 13 siječnja, 2021 2:28 pm
Tanja Vrbat Grgić 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:32 pm
Dejan Malič 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:32 pm
Stjepan Filipović-Grčić 375.00kn 13 siječnja, 2021 2:36 pm
Antonija Kranjčina 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:37 pm
Filip Vidović 3,700.00kn 13 siječnja, 2021 2:38 pm
Andrea Kenda 2,200.00kn 13 siječnja, 2021 2:39 pm
Ana Kovacic 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:41 pm
Roman Urbanovski 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:42 pm
Zdenka Pakasin 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:43 pm
Antonija Butković 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:43 pm
Sandro Fanelli 375.00kn 13 siječnja, 2021 2:44 pm
Goran Gaćeša 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:44 pm
Attila Lovei 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:46 pm
Mislav Klarić 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:47 pm
Lucijan Grgić 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:51 pm
Davorin Perković 25.00kn 13 siječnja, 2021 2:51 pm
Sanja Željeznjak 200.00kn 13 siječnja, 2021 2:51 pm
Tomislav Hećimović 200.00kn 13 siječnja, 2021 2:52 pm
Igor Bonašin 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:52 pm
Tatjana Erhatic 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:52 pm
Maja Milinović 100.00kn 13 siječnja, 2021 2:53 pm
Mirna Kuže 200.00kn 13 siječnja, 2021 2:55 pm
Ivana rudelić 25.00kn 13 siječnja, 2021 2:55 pm
Nataša Mihajlović 750.00kn 13 siječnja, 2021 3:04 pm
Petrunjela Smetana 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:05 pm
Marko Franin 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:05 pm
Irena Reiter 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:05 pm
Boris Kunić 200.00kn 13 siječnja, 2021 3:07 pm
Antonija Keš 200.00kn 13 siječnja, 2021 3:07 pm
Zorana Novković 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:08 pm
Nino Antulov-Fantulin 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:12 pm
Marina Deković 25.00kn 13 siječnja, 2021 3:14 pm
Jasmina Banko 50.00kn 13 siječnja, 2021 3:14 pm
Danijela Pavletić 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:17 pm
TIMON SAKOMAN 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 3:17 pm
Kristina Brnin 25.00kn 13 siječnja, 2021 3:19 pm
Mario Horvatić 250.00kn 13 siječnja, 2021 3:23 pm
Dino Mandic 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:24 pm
Tomislav Petrovic 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:27 pm
Milivoj Božić 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:28 pm
Ivan i Vida Slijepcevic 375.00kn 13 siječnja, 2021 3:29 pm
Nataša Tuma 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:31 pm
Drazen Klikic 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 3:35 pm
Davorka Žižanović 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:37 pm
Dario Ćurjak 25.00kn 13 siječnja, 2021 3:39 pm
Darko Sokolić 3,700.00kn 13 siječnja, 2021 3:40 pm
Lukša KRALJEVIĆ 375.00kn 13 siječnja, 2021 3:41 pm
Mićo Marković 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:42 pm
Bruna Devald 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:44 pm
Vedran Rafaelić 100.00kn 13 siječnja, 2021 3:47 pm
Marin Troselj 1,500.00kn 13 siječnja, 2021 3:51 pm
Milko Jaksic 375.00kn 13 siječnja, 2021 4:01 pm
Barbara Dumancic 100.00kn 13 siječnja, 2021 4:01 pm
Nikola Leskovar 25.00kn 13 siječnja, 2021 4:14 pm
Milan Terman 100.00kn 13 siječnja, 2021 4:19 pm
Stjepan Perkovic 100.00kn 13 siječnja, 2021 4:26 pm
Ivan Krešić 100.00kn 13 siječnja, 2021 4:27 pm
Tomislav Terzić 100.00kn 13 siječnja, 2021 4:35 pm
Katarina Vuk 25.00kn 13 siječnja, 2021 4:36 pm
Ivan Jakupanec 100.00kn 13 siječnja, 2021 4:53 pm
Tonči Ivanišević 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 4:57 pm
Rudolf Bernardi 100.00kn 13 siječnja, 2021 5:46 pm
Dragan Kranjčić 100.00kn 13 siječnja, 2021 5:48 pm
Vibor Sumić 100.00kn 13 siječnja, 2021 5:48 pm
Maja Sedic 3,700.00kn 13 siječnja, 2021 5:52 pm
Ognjen Marijanović 25.00kn 13 siječnja, 2021 5:59 pm
Marijana Žnidarec 100.00kn 13 siječnja, 2021 6:16 pm
Andrej Agapito 375.00kn 13 siječnja, 2021 6:33 pm
Damir Grubić 375.00kn 13 siječnja, 2021 6:40 pm
Sinisa Malenic 100.00kn 13 siječnja, 2021 6:45 pm
Darvin Cetina 375.00kn 13 siječnja, 2021 6:52 pm
Stipe Rezic 100.00kn 13 siječnja, 2021 6:55 pm
Višnja Ivanušić 100.00kn 13 siječnja, 2021 6:57 pm
Luka Šverko 375.00kn 13 siječnja, 2021 7:01 pm
Damir Tolić 100.00kn 13 siječnja, 2021 7:01 pm
Ljiljana Despalatovic 100.00kn 13 siječnja, 2021 7:07 pm
Marin Stipanov 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 7:07 pm
Saša Davidović 375.00kn 13 siječnja, 2021 7:22 pm
Nada Tataj-Laitinen 100.00kn 13 siječnja, 2021 7:30 pm
SANJA HORVAT 100.00kn 13 siječnja, 2021 7:36 pm
Mario Jugo 100.00kn 13 siječnja, 2021 7:46 pm
Darko Cesar 375.00kn 13 siječnja, 2021 7:56 pm
Julia Domac 375.00kn 13 siječnja, 2021 7:57 pm
Romina Rubeša 100.00kn 13 siječnja, 2021 8:15 pm
Dragan Momcilovic 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 8:19 pm
Fran Filip Franciskovic 100.00kn 13 siječnja, 2021 8:26 pm
Helena Viric Gasparic 100.00kn 13 siječnja, 2021 8:41 pm
Natalia Mirković 100.00kn 13 siječnja, 2021 8:47 pm
Nikica Vucenovic 100.00kn 13 siječnja, 2021 8:55 pm
Andrija Vuković 1,000.00kn 13 siječnja, 2021 9:13 pm
Goran Čolakhodžić 100.00kn 13 siječnja, 2021 9:14 pm
Simona Turudić 25.00kn 13 siječnja, 2021 9:15 pm
Luka Pevec 375.00kn 13 siječnja, 2021 9:16 pm
Bruno Babić 3,700.00kn 13 siječnja, 2021 9:20 pm
Željko Lipanović 375.00kn 13 siječnja, 2021 9:27 pm
Miljenko Marčelja 100.00kn 13 siječnja, 2021 10:15 pm
Rodoljub Ilić 750.00kn 13 siječnja, 2021 10:32 pm
Marko Rasic 100.00kn 13 siječnja, 2021 10:41 pm
Evelin Semeši 750.00kn 13 siječnja, 2021 10:42 pm
Maja Trut 100.00kn 13 siječnja, 2021 11:04 pm
Zvonko Videc 100.00kn 13 siječnja, 2021 11:09 pm
Anita Stilin 100.00kn 13 siječnja, 2021 11:11 pm
Kristijan Videc 375.00kn 13 siječnja, 2021 11:14 pm
boris hermeščec 100.00kn 13 siječnja, 2021 11:23 pm
Dijana Grbac 25.00kn 13 siječnja, 2021 11:23 pm
Petra Andrić 100.00kn 13 siječnja, 2021 11:25 pm
Ivan Leš 100.00kn 13 siječnja, 2021 11:30 pm
Lana Vincelj Bele 25.00kn 13 siječnja, 2021 11:55 pm
Mario Bilić 100.00kn 14 siječnja, 2021 1:05 am
Mario Bilić 750.00kn 14 siječnja, 2021 1:10 am
Marko Plese 100.00kn 14 siječnja, 2021 1:26 am
Marko Bajcetic 25.00kn 14 siječnja, 2021 1:28 am
Ivan Pavao Gvajec 100.00kn 14 siječnja, 2021 4:17 am
Igor Tomorad 1,000.00kn 14 siječnja, 2021 5:31 am
Ivan Lončarić 100.00kn 14 siječnja, 2021 6:01 am
Stjepko Jančijev 100.00kn 14 siječnja, 2021 7:58 am
Vedrana Crnković 375.00kn 14 siječnja, 2021 7:59 am
Matija Nociar 375.00kn 14 siječnja, 2021 8:00 am
Damjan Geber 750.00kn 14 siječnja, 2021 8:02 am
Andrea Pokrajcic 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:06 am
Tamara Asanin 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:10 am
Max Anzulović 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:33 am
Petra Sutlić 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:43 am
Marija Jurina 25.00kn 14 siječnja, 2021 8:55 am
Igor Reesch 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:06 am
Marko Rasic 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:16 am
Ana Bradić 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:30 am
Margita Sirnik 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:40 am
Jure Todoric 25.00kn 14 siječnja, 2021 9:48 am
Vjeran Rađa 375.00kn 14 siječnja, 2021 9:49 am
Elena Gržinić 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:55 am
Neven Bedeković 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:58 am
Zoran Belobrajić 750.00kn 14 siječnja, 2021 10:15 am
dejana brdarić 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:19 am
Zoran Veljanovic 25.00kn 14 siječnja, 2021 10:20 am
Eduard Kalčić 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:44 am
Bruno Krsnik 100.00kn 14 siječnja, 2021 11:10 am
Matija Saik 100.00kn 14 siječnja, 2021 11:13 am
Jadranka Jordan-Bajić 100.00kn 14 siječnja, 2021 11:34 am
Lana Morankić 100.00kn 14 siječnja, 2021 11:56 am
Ela Brgodac 100.00kn 14 siječnja, 2021 12:08 pm
Sabina Seražin Korper 100.00kn 14 siječnja, 2021 12:14 pm
Sinisa Ilakovac 750.00kn 14 siječnja, 2021 12:40 pm
Darko Mareš 100.00kn 14 siječnja, 2021 12:46 pm
Filip Lolić 100.00kn 14 siječnja, 2021 12:57 pm
Ennio Forlani 100.00kn 14 siječnja, 2021 1:09 pm
Nikolina Mužinić 100.00kn 14 siječnja, 2021 1:21 pm
Željko Samec 100.00kn 14 siječnja, 2021 1:24 pm
Zdravko Jelekovac 100.00kn 14 siječnja, 2021 1:26 pm
Siniša Mikac 1,000.00kn 14 siječnja, 2021 1:40 pm
Rozi i Thomas Waldowski 3,700.00kn 14 siječnja, 2021 1:42 pm
Dragana Trkanjec 100.00kn 14 siječnja, 2021 1:48 pm
KLAUDIO GAŠPARINI 3,700.00kn 14 siječnja, 2021 1:51 pm
Tomislav Moretti 100.00kn 14 siječnja, 2021 2:10 pm
Darko Horvat 100.00kn 14 siječnja, 2021 2:26 pm
sandra koic 100.00kn 14 siječnja, 2021 2:29 pm
Tome Anticic 1,000.00kn 14 siječnja, 2021 2:33 pm
Marko Derenčinović 100.00kn 14 siječnja, 2021 2:40 pm
Ivan Sokač 375.00kn 14 siječnja, 2021 2:47 pm
Tomislav Mihelic 100.00kn 14 siječnja, 2021 2:50 pm
Ines Bašić 50.00kn 14 siječnja, 2021 2:51 pm
Teleskop Centar 3,700.00kn 14 siječnja, 2021 3:23 pm
Maja Bečka 100.00kn 14 siječnja, 2021 3:24 pm
Klara markić 100.00kn 14 siječnja, 2021 3:30 pm
Selotejp d.o.o. 3,700.00kn 14 siječnja, 2021 3:40 pm
Marina Zilic 25.00kn 14 siječnja, 2021 3:45 pm
Sanja Padjen 375.00kn 14 siječnja, 2021 3:48 pm
Veljko Vujnović 100.00kn 14 siječnja, 2021 4:11 pm
Danijel Čubranić 100.00kn 14 siječnja, 2021 4:15 pm
Duško i Nataša Brdar Lakota 750.00kn 14 siječnja, 2021 4:16 pm
Daniela Jancijev 100.00kn 14 siječnja, 2021 5:05 pm
Dario Sitnik 100.00kn 14 siječnja, 2021 5:06 pm
Ivan Krstić 22,000.00kn 14 siječnja, 2021 5:30 pm
Marin Erik 100.00kn 14 siječnja, 2021 5:54 pm
Goran Radić 375.00kn 14 siječnja, 2021 6:06 pm
Martina Kovačević 100.00kn 14 siječnja, 2021 6:12 pm
Eni Blašković 100.00kn 14 siječnja, 2021 6:14 pm
Jan Rebernik 100.00kn 14 siječnja, 2021 6:19 pm
Mladenka Tkalčić 100.00kn 14 siječnja, 2021 6:31 pm
Sasa Dizdar 375.00kn 14 siječnja, 2021 6:41 pm
Zlatko Knezović 3,700.00kn 14 siječnja, 2021 6:44 pm
Irena Žalac 25.00kn 14 siječnja, 2021 6:47 pm
Darinka Orel 100.00kn 14 siječnja, 2021 6:58 pm
Mihael Horvat 100.00kn 14 siječnja, 2021 7:04 pm
Blaž Krajinović 375.00kn 14 siječnja, 2021 7:18 pm
Željko Siketić 750.00kn 14 siječnja, 2021 7:19 pm
Paulo Dukić 100.00kn 14 siječnja, 2021 7:36 pm
Marija Dvorski 100.00kn 14 siječnja, 2021 7:46 pm
ZLATKO CIGANJ 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:07 pm
Melissa Mirta Boban 25.00kn 14 siječnja, 2021 8:13 pm
Alen Krajinovic 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:17 pm
Ivona Namjesnik 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:29 pm
Daniel Bilić 100.00kn 14 siječnja, 2021 8:31 pm
Mario Dolčić 375.00kn 14 siječnja, 2021 8:58 pm
Matija Ilijaš 1,000.00kn 14 siječnja, 2021 9:07 pm
Sanja Babic Kos 1,000.00kn 14 siječnja, 2021 9:20 pm
Dragan Panic 1,000.00kn 14 siječnja, 2021 9:27 pm
Vedran Rustic 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:36 pm
Hrvoje Carić 500.00kn 14 siječnja, 2021 9:36 pm
Božidar Željezić 50.00kn 14 siječnja, 2021 9:42 pm
Aleksandar Carlin 100.00kn 14 siječnja, 2021 9:48 pm
Vlatka Dolovčak 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:12 pm
Vlatka Vidiček-Dam 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:15 pm
Ranko Marinić 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:18 pm
Ines Horvat 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:25 pm
Ivana Babic 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:34 pm
Sanja Reiter 100.00kn 14 siječnja, 2021 10:35 pm
Valerij Kasik 100.00kn 14 siječnja, 2021 11:16 pm
Krešo Kudelić 375.00kn 14 siječnja, 2021 11:34 pm
Stipe Surać 100.00kn 14 siječnja, 2021 11:39 pm
Ivana Cmarko 1,000.00kn 14 siječnja, 2021 11:44 pm
Lea i Lara Andrić 3,700.00kn 14 siječnja, 2021 11:50 pm
Siniša Jarkovački 25.00kn 15 siječnja, 2021 12:02 am
Ana Božičević 100.00kn 15 siječnja, 2021 1:52 am
Branka Dujić 25.00kn 15 siječnja, 2021 7:12 am
Igor Bajok 100.00kn 15 siječnja, 2021 8:27 am
Alen Vodopijevec 500.00kn 15 siječnja, 2021 8:48 am
Anamarija Bartolinčić 375.00kn 15 siječnja, 2021 8:48 am
Nikola Božić 100.00kn 15 siječnja, 2021 8:58 am
Leo Prelec 100.00kn 15 siječnja, 2021 9:28 am
Milenko Šaponja 100.00kn 15 siječnja, 2021 9:29 am
Dubravka Prelec 100.00kn 15 siječnja, 2021 9:36 am
Ivan Turčin 3,700.00kn 15 siječnja, 2021 9:44 am
Slaven Rađa 100.00kn 15 siječnja, 2021 9:50 am
Davor Mesiček 25.00kn 15 siječnja, 2021 9:52 am
Zoran Jendrašić 100.00kn 15 siječnja, 2021 9:58 am
Tena Dobranić 25.00kn 15 siječnja, 2021 10:26 am
Jurica Borozan 375.00kn 15 siječnja, 2021 10:44 am
Željko Pokas 375.00kn 15 siječnja, 2021 10:58 am
Mediteranski Armerun 375.00kn 15 siječnja, 2021 11:11 am
Matej Grgačević 25.00kn 15 siječnja, 2021 12:42 pm
Marta Batinic Petrovic 1,000.00kn 15 siječnja, 2021 1:19 pm
Elmira Majerić 100.00kn 15 siječnja, 2021 2:18 pm
Boris Bijelić 1,000.00kn 15 siječnja, 2021 2:22 pm
Goran Premuž 100.00kn 15 siječnja, 2021 3:03 pm
Enrico Pettarin 3,700.00kn 15 siječnja, 2021 4:11 pm
Tomislav Rastovac 100.00kn 15 siječnja, 2021 4:14 pm
FRANKO PRIŽMIĆ 375.00kn 15 siječnja, 2021 4:48 pm
Tomislav KIRŠEK 1,000.00kn 15 siječnja, 2021 6:46 pm
RENATO RISTIĆ 100.00kn 15 siječnja, 2021 8:21 pm
Luka Starešinić 1,000.00kn 15 siječnja, 2021 10:10 pm
Marjan Peti 750.00kn 16 siječnja, 2021 8:30 am
Ivona Lovrić 200.00kn 16 siječnja, 2021 9:48 am
S.M. Consulting d.o.o. 3,700.00kn 16 siječnja, 2021 9:55 am
Kristina Belčić 700.00kn 16 siječnja, 2021 9:59 am
Slavica Čolić 150.00kn 16 siječnja, 2021 10:03 am
Marijana Načinović Verbanac 100.00kn 16 siječnja, 2021 10:06 am
Dina Tiljak-Schmoll 375.00kn 16 siječnja, 2021 10:09 am
Andreja Radović 200.00kn 16 siječnja, 2021 10:13 am
Taša Lacković 200.00kn 16 siječnja, 2021 10:19 am
Maša Paić 200.00kn 16 siječnja, 2021 10:22 am
Renata Vlašić Novaković 50.00kn 16 siječnja, 2021 10:26 am
Luka Turkalj 10.00kn 16 siječnja, 2021 10:31 am
Alen Licul 50.00kn 16 siječnja, 2021 10:34 am
Nada Sirotić 500.00kn 16 siječnja, 2021 10:37 am
Igor Švarc 50.00kn 16 siječnja, 2021 10:47 am
Ivica Masar 100.00kn 16 siječnja, 2021 10:51 am
Andrijana Dević 375.00kn 16 siječnja, 2021 10:55 am
Vesna Krstić 1,000.00kn 16 siječnja, 2021 11:42 am
Rože Babić 1,000.00kn 16 siječnja, 2021 5:45 pm
Roberto Urban 375.00kn 16 siječnja, 2021 7:36 pm
Danijela Slaviček 100.00kn 16 siječnja, 2021 8:19 pm
Maro Džapo 375.00kn 16 siječnja, 2021 8:48 pm
Ira Sanja Burojević 100.00kn 17 siječnja, 2021 6:14 pm
Bojan Rapinac 3,700.00kn 17 siječnja, 2021 9:37 pm
Julija Miletić 100.00kn 17 siječnja, 2021 9:41 pm
Ivan Franinovic 100.00kn 18 siječnja, 2021 12:25 am
Sandra Prenc 25.00kn 18 siječnja, 2021 6:45 am
Dominik Hodja 100.00kn 18 siječnja, 2021 9:22 am
Amelie Skvorc 100.00kn 18 siječnja, 2021 9:59 am
Jakov Ivković 100.00kn 18 siječnja, 2021 10:40 am
zrinka žagar turčin 100.00kn 18 siječnja, 2021 11:42 am
Antun Milišić 100.00kn 18 siječnja, 2021 2:10 pm
Matija Markovic 100.00kn 18 siječnja, 2021 3:39 pm
DALIBOR GRUBIŠA 100.00kn 18 siječnja, 2021 3:53 pm
Biljana Grozdanić 200.00kn 18 siječnja, 2021 5:03 pm
Šime Lerga 100.00kn 18 siječnja, 2021 5:10 pm
Ivana Šalovarda 100.00kn