Short Story

Pomoć u poboljšanju kvalitete života

Zagreb, Hrvatska

Meditacija ljubavi

0.00kn Pledged
0 Backers
0 Days Left
Raised:
0.0%
Goal: 3,000.00kn
This campaign has been invalid or not started yet.
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Dragi moji ja vas pozdravljam gdje god se nalazili. Ja sam Jasna Jelčić Marković i već duže vrijeme se družimo na web stranici Svjetlost duše kao i putem vođenih meditacija na mom Youtube kanalu.
Drago mi je da pratite moje meditacije i nadam se da su vam donijele trenutke sreće i radosti, no danas vam se obraćam zbog specifičnih okolnosti u kojima se nalazimo.
Vrijeme u kojem živimo je najblaže rečeno zahtjevno. Sa svih strana do nas pristižu informacije o širenju virusa, o novooboljelima od kojih se neki uspješnije,a neki  manje uspješno bore sa bolešću. Živjeti suočeni sa svim promjenama proizašlim iz ovakvih okolnosti predstavlja pravi izazov. Preplavljeni negativnim emocijama, energijom straha, počeli smo se udaljavati jedni od drugih ali i sami od sebe. I postavlja se pitanje kako uopće možemo dobro funkcionirati u okolnostima koje sve manje nalikuju onome što nazivamo uobičajenim, normalnim životom? Svakodnevno smo suočeni sa strahom i brigom za svoje zdravlje, za zdravlje naših najmilijih i teško je pri tom ostati u zdravoj ravnoteži.
Ove okolnosti kao da nas podsjećaju da se više posvetimo sebi, da se ostvarimo u unutrašnjem miru i zadovoljstvu bez obzira na sve što nas okružuje. To je ono što svatko od nas može učiniti za sebe.
Upravo zato sam odlučila sve  kanalizirane meditacije objediniti u zbirku koju želim podijeliti sa vama. Mislim da nam je to upravo sada potrebno.
Cilj ovih meditacija je da vam pomognu, vodeći vas kroz čitav niz novih spoznaja i iskustava, da ostvarite unutrašnji mir i sreću, da spoznate kreativnu moć koju svi nosimo u sebi. U konačnici nam pomažu da odaberemo živjeti najbolju verziju svog života.
Zato sada trebam vaše sudjelovanje u ovom projektu.
Odlučila sam se za platformu samopublikacije kojom ću uz vašu pomoć stići do cilja..izdavanja ove zbirke meditacija. Kao što i sami znate izdavanje knjige uključuje čitav niz elemenata poput tiska, korekture,grafičke obrade koje predstavljaju znatan trošak koji ću lakše prevladati uz pomoć vaših donacija.
Naravno, za sve vas koji me podržite slijede nagrade.
Za donaciju u iznosu od 30kn dobit ćete skraćenu verziju pdf izdanja knjige u kojem ćete se moći upoznati sa osnovnim meditacijama.
Za donaciju od 45 kn dobit ćete kompletnu zbirku meditacija, dakle znatno povoljnije od tiskane knjige.
Za donaciju od 70kn dobit ćete pdf izdanje knjige i konzultaciju za uspješno provođenje meditacija koje će vas dovesti do željenih ostvarenja.
Hvala vam svima koji ste putovali i  nadalje ćete putovati samnom stazom otkrivanja vlastite prirode, jer tek onog trenutka zavolimo sebe i otkrijemo skrivene mogućnosti koje nosimo u sebi ovaj svijet može postati prekrasno mjesto za život.

Rewards

5.00kn
0 backers
Reward is not valid.