Short Story

Za donaciju u iznosu 1500 eur -PAKET Lotus Istra experience

Ostale donacije razno ovisno donaciji

 

https://hr.airbnb.com/rooms/20438293?s=2&unique_share_id=b87553a5-c0bb-4783-a920-d4ba82ce0dd9

 

Pula,istra, Hrvatska

Lotus Istra experience

0.00kn Pledged
0 Backers
Raised:
0.0%
Goal: 50,000.00kn
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Pozdrav,

 

 

Moje ime je Admir,započinjem ovu kampanju kako bi unaprijedio uslugu odmora u prekrasnoj Istri a i pokrenuo posao oglašavanje putem automobila.

U naslovu možete vidjeti ime vozila kojeg bi nabavio putem internet oglasa u Europi,pošto takvih vozila u Hrvatskoj nema.

Više o Lotusu preuzeto s wikipedije :

Lotus Seven je mali, jednostavni, lagani dvosjed s otvorenim sportskim 
automobilom koji je proizveo britanski proizvođač Lotus Cars (u početku nazvan Lotus Engineering) [2] između 1957. i 1972.
Dizajnirao ga je osnivač Lotusa Colin Chapman i smatra se utjelovljenjem Lotusove filozofije izvedbe zahvaljujući maloj težini i jednostavnosti. Izvorni model bio je vrlo uspješan s više od 2.500 prodanih automobila, [3] zbog privlačnosti kao cestovni legalni automobil koji se mogao koristiti za utrke klubova. [4]
nakon što je Lotus završio proizvodnju Sedam, Caterham je otkupio prava i danas Caterham izrađuje oba kompleta i potpuno sklopljene automobile temeljene na originalnom dizajnu poznatom kao Caterham 7.
Dizajn Lotus Seven iznjedrio je mnoštvo imitacija na tržištu automobila s kitovima, koji se obično nazivaju Sevens ili Sevenesque roadsters.

Cilj ove kampanje je prikupljanje sredstava  za vozilo koje možete vidjet na slici,posudenoj s websita

Ideja je da uz uslugu smještaja o kojem ču kasnije pričati u ovom tekstu nudim i cjelokupni doživljaj ljeta u Istri,vožnju po starim cestama u Istri i razgledavanje malih gradiča u Istri kao sto su Motovun,Livade,Groznjan u oldtimer sportskom dvosjedu.S uključenim gorivom.Po danu.

Po sistemu “vođene ture” gps mapa do grada,mjesta gdje bi ih docekale zanimljivosti toga mjesta,i isplanirana večera u restoranu koji poslužuje jela koja povezuju Istru.Gdje bi uključili u lokalne ugostitelje u ponudu,i  na kraju smještaj u apartmanu za dvoje.U Puli od kuda kreču svaki dan i gdje se vračaju.

Apartman se nalazi 10 minuta od mora,smješten je u zgradi koja je  izgradena u doba Austrougarske monarhije.Potpuno namješten i spreman za boravak.Svi sadrzaji udaljini u 15-20 hoda.Ispred apartmana je slobodan parking

 

 

 

 

 

 

 

 

Rewards

1,500.00kn
Lotus Istra experience 7 days
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
1 rewards left