Short Story

Vrijeme je za novi album Marka Bošnjaka. Svim dragim ljudima koji podržavaju Marka i pitaju kad će napokon izdati svoj album, Marko odgovara “Vrijeme je…” Pozivamo te da se pridružiš svojom podrškom ove Crowdfunding kampanje kako bi napravili vrhunski album s puno video spotova.

Zagreb, Hrvatska

Glazbeni album Marka Bošnjaka

0.00kn Pledged
0 Backers
0 Days Left
Raised:
0.0%
Goal: 100,000.00kn
Minimum amount is kn Maximum amount is kn
kn
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Nakon pobjede na Pinkovim zvjezdicama sa samo 12 godina, Marko Bošnjak je jedno vrijeme nestao s glazbene scene što je i potpuno razumljivo. Marko je trebao svoje normalno djetinjstvo. Nakon što se preselio u Zagreb na školovanje, počeo je s obradama na svom Youtube kanalu i stekao bazu pretplatnika od preko 6000 osoba. Na mnoštvu komentara i podrške Marko je iznimno zahvalan. Jedno od čestih pitanja je: “Marko kada ćeš napraviti nešto svoje?” Marko je već pripremio svoj prvi singl, a ove godine izdaje svoj prvi samostalni album. Suradnja s Vlahom Arbulićem kao producentom i autorom većine skladbi garantira moderan zvuk uz prepoznatljiv Markov pjevački senzibilitet. Pozivamo te da se pridružiš svojom podrškom ove Crowdfunding kampanje kako bi napravili vrhunski album s puno video spotova.

Rewards

100.00kn
Za potporu Marku u vrijednosti od 100 kn za tebe smo osigurali jedan primjerak albuma s Markovim potpisom koji ćeš na svoju adresu dobiti nekoliko dana prije službenog datuma izdavanja.
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
1000 rewards left
250.00kn
Za potporu u iznosu 250 kn za tebe smo pripremili posebno izdanje naslovnice albuma s tvojim imenom. Na tvoju adresu stiže album s Markovim potpisom nekoliko dana prije službenog izdavanja.
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
500 rewards left