Short Story

Kako aplikacija pridonosi našem svakodnevnom životu?

Aplikacija koja će nam uvelike olakšati i poboljšati kvalitetu života te potpomoći u adaptaciju “novog normalnog”  i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. U samo nekoliko klikova ćete moći kontaktirati određenog poslužitelja usluga ili dobara te organizirati posjet istima.

Svi smo već osvijestili da organizirati putovanje u vrijeme trajanja pandemije Covid 19 i nije baš najjednostavnije, kao i obavljanje svakodnevnih aktivnosti, te provođenju slobodnog vremena.

Donosimo vam sve informacije kako najbolje isplanirati svoj godišnji odmor, koja mjesta vidjeti, što posjetiti. U kojem hotelu je najbolje odsjesti i u koji restoran nudi najbolju kuhinju.

No život se ne sastoji samo od putovanja.

Mnogo toga nam se nalazi u dnevnom rasporedu i sastavni je dio našeg života poput odlaska frizeru, posjete zubaru, odlaska u teretanu ili posjete kinu, kazalištu ili muzejima, te odlazak na kavu ili večeru, općenito obavljanje dnevnih obaveza, ispunjavanje slobodnog vremena i posvetu hobijima.

Možda u ovo vrijeme i imate malo više vremena, no vjerujemo da ga nemate za gubljenje.

Zasigurno ćete se složiti s nama da bi umjesto stajanja u redu možda radije otkrili neki novi hobi ili aktivnost.

Pojavom naše aplikacije na tržištu omogućiti ćemo svim korisnicima da otkriju možda za njih još nepoznata mjesta, aktivnosti, radionice ili novo cool mjesto za ispijanje kave.

Samim time omogućiti će vam se uvid o veličinu pojedinog smještajnog kapaciteta, trenutna raspoloživost i mogućnost same narudžbe bilo da se radi o smještaju, mjestu na predavanju, u kinu ili muzeju no i raspoloživost pružanja usluga kozmetičara, frizera te gastronomije.

Cilj nam je povezati u realnom vremenu pružatelje sa korisnicima njihovih usluga.

Sama aplikacija štedi vrijeme i pridonosi boljoj organizaciji bilo na osobnom ili na poslovnom nivou.

Dugoročni cilj čitavog projekta je da aplikacija uđe u gotovo sastavni dio svakog poslovanja i tako unaprijedi funkcioniranje u ovom “novom” vremenu u kojem živimo.

Postani i ti dijelom ove velike zajednice i podrži nas još danas.

 

 

, Hrvatska

Covid aplikacija Tripadviseme

0.00kn Pledged
0 Backers
Raised:
0.0%
Goal: 200,000.00kn
Minimum amount is kn Maximum amount is kn
kn
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

Tripadvise me je inovativna ideja mladog i kreativnog teama nastala pod glavnim pokroviteljstvom portala Enjoyincroatia poznatim i pod nazivom hrvatski tripadvisor. U znak zahvale i njemu u čast aplikacija je nazvana Tripadviseme.

U suradnji s portalom za vas smo saznali male tajne lokalnih chefova, zavirili smo u podrume najboljih proizvođača vina, doživjeli prve poljupce na najromantičnijim zalascima sunca. Znamo gdje su najbolji provodi i znamo gdje sunce ljubi nebo u zoru, a otkrili su nam i koja soba ima pogled na more i koji apartman ima najudobniji krevet.

Sada znamo koja su epska putovanja, tko ima najbolje cijene i organizira jednodnevne izlete.

Naslućujemo i gdje bi mogli biti najbolji eventi ove godine, raspitali smo se o ljetnim kinima, zamolili su nas da vas podsjetimo i na zaboravljene atrakcije, utvrde i dvorce, a mnogi vas pozivaju i na rekreativno jahanje, paragliding ili sea diving.

Trudimo se obuhvatiti sve kako bi vam pružili potpuno iskustvo u doživljaju Hrvatske, bilo da ste tu u prolazu ili ju nazivate domom.

Tako će svaki posjetitelj koji planira odmor u Hrvatskoj imati sve informacije kako bi mogao unaprijed isplanirati godišnji odmor, no i u slučaju inspirativne akcije, također rezervirati drugi smještaj ili istražiti nešto neplanirano.

No to nije sve, ideja je ići i mnogo dalje, te virtualnim putem, pomoću aplikacije povezati pružatelje usluga sa posjetiteljima, kako bi svi pravodobno bili informirani o mogućim slobodnim mjestima te popunjenosti određenih objekata.

S obzirom na utjecaj pandemije Covid 19 na turizam, ukoliko ste ugostitelj više nećete morati brinuti o tome da li poštujete broj gostiju koji je propisan mjerama socijalne distance već će vas sustav sam o tome obavijestiti, a za one koje koji vole popiti kavu u svom omiljenom kafiću mogu slobodno i bez straha unaprijed znati da li su svi kapaciteti trenutno popunjeni ili je ostalo još koje slobodno mjesto.

Putem aplikacije će se moći dobiti obavijesti o terminu smještaja ili usluge, mjesta u restoranu, kupnji ulaznica za određene event-e, muzeje, organizirane ture, gradske vodiče, ili istražiti okolica.

Sve to i puno više možete saznati već jednim klikom te rezervirati ono što želite, s obzirom na mjere socijalne distance možete instant dobiti obavijest koliko određeni restoran, tura ili smještaj imaju raspoloživog mjesta.

Aplikacija koja će nam uvelike olakšati i poboljšati kvalitetu života te potpomoći u adaptaciju “novog normalnog”  i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. U samo nekoliko klikova ćete moći kontaktirati određenog poslužitelja usluga ili dobara te organizirati posjet istima.

 

 

Rewards

10.00kn
Ugovor o tajnom društvu. Ulog 10 000 kn. Udio u dobiti 10 %. Udio u gubitku isključen . Vrijeme trajanja ugovora 3 godine.
0 backers
35.00kn
Uplatom donacije osim što ćete postati počasni pokrovitelj, također ćete u aplikaciji dobiti mjesto počasnog pokrovitelja.
0 backers
150.00kn
Uplatom donacije osim što ćete postati počasni pokrovitelj te ćete na našoj aplikaciji dobiti mjesto počasnog pokrovitelja te također ostvarujete pravo na sudjelovanje u našoj nagradnoj igri vikend putovanje za dvoje u hotelu Palace u Dubrovniku.
0 backers
1,000.00kn
Uplatom donacije osim što ćete postati počasni pokrovitelj te ćete na našoj aplikaciji dobiti mjesto počasnog pokrovitelja te također ostvarujete pravo na sudjelovanje u našoj nagradnoj igri vikend putovanje za dvoje u hotelu Palace u Dubrovniku, te mjesto na oglasnom prostoru portala Enjoyincroatia.
0 backers
1,500.00kn
Ugovor o tajnom društvu. Ulog 1500 kn. Udio u dobiti 1,5 %. Udio u gubitku isključen. Vrijeme trajanja ugovora 3 godine.
0 backers
2,000.00kn
Ugovor o tajnom društvu. Ulog 2000 kn. Udio u dobiti 2%. Udio u gubitku isključen . Vrijeme trajanja ugovora rn3 godine.
0 backers