Short Story

Pokrecemo dokumentarni filmski festival na otoku Losinju koji za cilj ima zainteresirati mlade i djecu za i oko filma te tako stvoriti jednu novu granu privlacenja potencijalno novih gostiju. Cilj je promocija kulture i kulturne djelatnosti spajanjem sa filmom i filmskom kulturom. Kako bi stvorili ovaj jedinstveni projekt, zelimo urediti staru, lose odrzavanu kino salu Veli Losinj i potpomognuto da postane nesto novo, jedinstvenog izgleda i pripremljeno za pridruzivanje top europskim standardima, a to mozemo samo s Vama. Bit cemo transparentni, i svaku lipu prikazati na nacin da cemo objaviti sliku i cijenu svakog pojedinacno proizvoda i promjene. Nadamo se boljoj budućnosti i stvaranju neceg jedinstvenoga.

 

Veli Losinj, Hrvatska

APOX FILM FESTIVAL

0.00kn Pledged
0 Backers
0 Days Left
Raised:
0.0%
Goal: 45,000.00kn
This campaign has been invalid or not started yet.
76 Campaigns | 0 Loved campaigns

Story

APOX film festival okuplja vrhunske direktore dokumentarno filma, preko 65 vrhunskih filmova, koji osvjescuju, poticu na promjenu, oni koji Vas ostavljaju bez daha. Ne zaboraviti one najsiromašnije, a ne se okrenuti bogatima. Cilj ovog projekta je napraviti promociju kulture(muzejsko galerijske prostore) sa filmovima. Stvaramo nesto jedinstveno, a za to jedinstveno potrebna nam je pomoc, uredenje kino sale, koju s Vama zelimo osvježiti, koju zelimo uljepšati, te se pokazati u europskom stilu za vrijeme festivala.

 

Godinama propada, a društveno je okupljaliste Velog Losinja, ne samo za domicilnog stanovništvo vec i za sve one posjetitelje otoka. Nazalost slaba je povezanost medu mjestom i opcinom u financiranju uredenja ovog jako starog zdanja. Zato ovim putem Vas molimo da nam pomognete u stvaranju i uredenju jedinstvenog mjesta za sve, kulturni APOX, kip koji ce se izdignuti iz ponora. Ostvarimo zajedno, ovu pricu i povuciv sve one kojima je stalo.

www.apoxfest.com

 

Rewards

50.00kn
Olovka s APOX znakom
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
200 rewards left
Reward is not valid.
50.00kn
Specijalna zahvala, s APOX likom
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
100 rewards left
Reward is not valid.
90.00kn
1 majica APOX film festival
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
300 rewards left
Reward is not valid.
200.00kn
VIP propusnica, te majica za sve one koji uloze 200 kn
siječanj, 2022
Estimated Delivery
0 backers
150 rewards left
Reward is not valid.